2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

sen benım ablam sayılırsın sorayım barı merak ettıklerımı ben trabzonda yani memlekette yapacam dogumumu.. semce kacıncı haftada trabzona gıdeyımmm .. ?

bence son bir ay kala git canım trabzonun müthiş havasını yaşa hem adapte olman için gerçi yolda uzun nasıl gideceksin bilmiyorum ama neden yaşadığın yerde yapmıyorsun doğumunu?

teşekkür ederim canım ama inan her doktor farklı bir şey söylüyor.insan bir yerden sonra kendisi araştırmaya başlıyor çaresiz.anne olmadan önce böyle şeyler duyardım doktor derdim olur mu kaç kitap yutmuşlar ama kimileri anlaştıkları ilaç firmaları olduğu için çok iyi gelen ilacı önermiyor.artık bulmacayı çözmek yada iyi doktora düşmek şansa kalıyor...

bu arada nrygr mesajına yazamadım cevap 2 kız anasısın haa süperrr bende iki oğlan anası eh senin kızları bizim oğlanlara yaparız artık:) Bende bu kez kız olsun çok istedim ama rabbim böyle uygun gördü sağlıkla mutlulukla bereketleriyle gelsinler...[/QUOTE]

vallaha dünürde buldum kendime bak ayyy çok sevindim

vallaha dünürde buldum kendime bak ayyy çok sevindim [/QUOTE]

tamamdır bu iş :) Büyük oğlumun adı Çağatay yeni doğacak paşamın adıda Cantürk olacak hayırlısıyla benim oğlanlara senin güzel prensesleri alırım..Hiç gözün arkada kalmasın kız hasretimi artık gelinlerimde gidericem diyorum kendi kızlarım gibi bakarım onlara :)

bence son bir ay kala git canım trabzonun müthiş havasını yaşa hem adapte olman için gerçi yolda uzun nasıl gideceksin bilmiyorum ama neden yaşadığın yerde yapmıyorsun doğumunu?
son ay gıdecem bende drdan rapor alacagımm seyahatte bır sakınca yoktur dıye .. oyle gıdecegım trabzona .. benım ıstanbula kımsem yok aılem vs herkes trabzonda ondan dolayı gıdıyorum .. dogum kolay degıl benı kım bakacak burda yani istanbulda

son ay gıdecem bende drdan rapor alacagımm seyahatte bır sakınca yoktur dıye .. oyle gıdecegım trabzona .. benım ıstanbula kımsem yok aılem vs herkes trabzonda ondan dolayı gıdıyorum .. dogum kolay degıl benı kım bakacak burda yani istanbulda

vallaha dünürde buldum kendime bak ayyy çok sevindim

tamamdır bu iş :) Büyük oğlumun adı Çağatay yeni doğacak paşamın adıda Cantürk olacak hayırlısıyla benim oğlanlara senin güzel prensesleri alırım..Hiç gözün arkada kalmasın kız hasretimi artık gelinlerimde gidericem diyorum kendi kızlarım gibi bakarım onlara :)[/QUOTE]

hahhahah evt bende izmiri çok severim hangi semttesin sen hep oarad yaşamak isterdim çok güzel bir şehir bizde orayamı yerleşsek ne kızlarımdan ayrılamam da zaten ehh napalım artık gelirim kızlarımın peşinden benim büyük kızımın adı minel kısmetse küçüğüne de elif arya düşünüyoruz

Kıyamam bitanemm sana keşke ailen gelebilseydi yanına ama imkanlar böyleyse yapacak birşey yok elbetteki son ayını orada geçirmen en mantklısı bitanem...Güzel haberleriniz alırız bizde burdan :) hadi bakalım bu gecelik yeter sizin sohbetinize doyum olmaz kopamadım bu gece burdan sütümü içtim yatmaya hazırlanıyorum sizde yatın bebişler dinlensin..öpüyorum çok tatlı uykular

bende sut ıcıyom sımdı bende yatıyorumm ıı geceler optum sızı ve bebıslerınızı

hahhahah evt bende izmiri çok severim hangi semttesin sen hep oarad yaşamak isterdim çok güzel bir şehir bizde orayamı yerleşsek ne kızlarımdan ayrılamam da zaten ehh napalım artık gelirim kızlarımın peşinden benim büyük kızımın adı minel kısmetse küçüğüne de elif arya düşünüyoruz[/QUOTE]

Karşıyakadayız canım yolunuz düşerse mutlaka beklerim al kızları gel babamız 6 ay seyirde oluyor genelde seni minel ve elif arya'yı misafir etmekten mutluluk duyarım :)

Karşıyakadayız canım yolunuz düşerse mutlaka beklerim al kızları gel babamız 6 ay seyirde oluyor genelde seni minel ve elif arya'yı misafir etmekten mutluluk duyarım :)[/QUOTE]

geldiğimizde sizi ziyarete geliriz tabii :)) iyi geceler herkese

bayağı uzun zamandır yazmamıştım buraya :)
herkese günaydın kızlar, ve tatlı bebişler hepinize selam söylüyor benim inci nevram:)

günaydın canım kızının adı İNCİ NEVRA mı oldu ??

eveeett:) zaten eşimle hep kız olursa inci, erkek olursa emir olacak diye karar vermiştik. ben aslında inci'nin yanına nevin istemiştim ama eşim de nevra'nın anlamı parlak ve beyaz demek dedi. nevra invi(parlak inci/beyaz inci) olsun dedi. benim de hoşuma gitti. rabbim sağ sağlim doğur mayı nasip etsin hepimize:) ismimiz tamam bebişimizi bekliyoruz:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…