- 7 Ağustos 2011
- 4.305
- 6.726
- 198
- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #18.741
canım profilinde beklenen doğum tarihini yazarsan alttaki bilgi otomatik geliyor
eveeett:) zaten eşimle hep kız olursa inci, erkek olursa emir olacak diye karar vermiştik. ben aslında inci'nin yanına nevin istemiştim ama eşim de nevra'nın anlamı parlak ve beyaz demek dedi. nevra invi(parlak inci/beyaz inci) olsun dedi. benim de hoşuma gitti. rabbim sağ sağlim doğur mayı nasip etsin hepimize:) ismimiz tamam bebişimizi bekliyoruz:))
ismiyle yaşasın bu topikten bir arkadaşımızında kızına bu ismi veriyor adaş oldular yani iki isimde aynı
amin canım .. çok şaşırdım kim ki acep? ikisinin de aynı olması çok büyük tesadüf olur:))
eveeett:) zaten eşimle hep kız olursa inci, erkek olursa emir olacak diye karar vermiştik. ben aslında inci'nin yanına nevin istemiştim ama eşim de nevra'nın anlamı parlak ve beyaz demek dedi. nevra invi(parlak inci/beyaz inci) olsun dedi. benim de hoşuma gitti. rabbim sağ sağlim doğur mayı nasip etsin hepimize:) ismimiz tamam bebişimizi bekliyoruz:))
iyi akşamlar hanımlar. aranızda izmirden olan var mı?
ismiyle yaşasın bu topikten bir arkadaşımızında kızına bu ismi veriyor adaş oldular yani iki isimde aynı
Arkadaşlar dün kızımın alt bezini de aldım 1 paket herbişi tamam olduBir de bu ay buhar makinesi sipariş etcem indirime girmiş e-bebekte. Geriye kendisi kalıyor kuzucum Ayça'cım
Canım Allah ismiyle sağlıkla yaşamayı nasip etsin çok güzel
Tatlım Hülyanın kızı İpek Neva benziyor ama
vajınal operasyonu gecırırım yeterkı cocugum normal ve saglıklı dogsun oyle degıl mı .. benım aılemde cok fazla epıdural magduru var . tuvalete bıle gıttıgımız de sancı baskı olunca ıhtıyacımızı rahatca göruyoruz sancısız ıkınma olmaz hele ben hıc ıkınamam
ohhh ciciler alınmış
demek bir harfle yanlış hatırlamışım
İsimler de farklı şekerim inci-ipek
ebet teyzesi her bişi hazırr bu arada kızlar aptamil pre de alın mutlaka bulunsun bence diğer topiklerde de gördüm en yakını pazar sabah ark.ım doğum yaptı sütü ne kadar emzirmeye çalışsa pompalasa da çok az geliyor bebeği doymadığı için hep ağlıyor pre-aptamil anne sütüne en yakın mamaymış ondan almıştı her ihtimale karşı yazık mamayla da destekleyince doyup uyumuş:26: Ben de korktum valla alıcam bir de hem süt vermeye hem o mamayı almaya devam edebiliyormuş bebek tadı ve kokusu aynı olduğu için
herkese günaydınlar...
Arkadaşlar dün kızımın alt bezini de aldım 1 paket herbişi tamam olduBir de bu ay buhar makinesi sipariş etcem indirime girmiş e-bebekte. Geriye kendisi kalıyor kuzucum Ayça'cım
Tatlım Hülyanın kızı İpek Neva benziyor ama
ohhh ciciler alınmış
demek bir harfle yanlış hatırlamışım
herkese günaydınlar...
hülya arkadaşımızın yanlış hatırlamıyorsam eğer
günaydınnnnnnnnnnnnnn şekerlerrrbizim 1 de ayrıntılı usg miz varrr çok heycanlıyızzz
oh maşalalh canım hakkat bişi kalmadı ne güzel :) sağlıkla gelsin ayça fıstığımmbu arada isimler karışmış ayol saolasın canım doğru hatırlamışsın İpek Neva ' mı
şekerimm benim kuzumun adı İpek Neva :)
günaydın canımm.. oda işini naptınızz ? yaptırma mı oldu hazır mı aldınız canım
evet benim canım ama ismimizi karıştırmışsın kuzumun
günaydınnnnnnnnnnnnnn şekerlerrrbizim 1 de ayrıntılı usg miz varrr çok heycanlıyızzz
oh maşalalh canım hakkat bişi kalmadı ne güzel :) sağlıkla gelsin ayça fıstığımmbu arada isimler karışmış ayol saolasın canım doğru hatırlamışsın İpek Neva ' mı
gunaydn kızlarrrr gec oldu ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?