2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

ismiyle yaşasın bu topikten bir arkadaşımızında kızına bu ismi veriyor adaş oldular yani iki isimde aynı

adıyla yaşasın canım.bizim isim listesi çok karışık karar veremedim bir türlü

Arkadaşlar dün kızımın alt bezini de aldım 1 paket herbişi tamam oldu Bir de bu ay buhar makinesi sipariş etcem indirime girmiş e-bebekte. Geriye kendisi kalıyor kuzucum Ayça'cım

Canım Allah ismiyle sağlıkla yaşamayı nasip etsin çok güzel
ismiyle yaşasın bu topikten bir arkadaşımızında kızına bu ismi veriyor adaş oldular yani iki isimde aynı

Tatlım Hülyanın kızı İpek Neva benziyor ama

ohhh ciciler alınmış
demek bir harfle yanlış hatırlamışım

Bu makaleye 1-2 gün önce okudum.Sinem Güven Epidural nedeniyle sorunlar yaşamış...

ohhh ciciler alınmış

İsimler de farklı şekerim inci-ipek

ebet teyzesi her bişi hazırr bu arada kızlar aptamil pre de alın mutlaka bulunsun bence diğer topiklerde de gördüm en yakını pazar sabah ark.ım doğum yaptı sütü ne kadar emzirmeye çalışsa pompalasa da çok az geliyor bebeği doymadığı için hep ağlıyor pre-aptamil anne sütüne en yakın mamaymış ondan almıştı her ihtimale karşı yazık mamayla da destekleyince doyup uyumuş:26: Ben de korktum valla alıcam bir de hem süt vermeye hem o mamayı almaya devam edebiliyormuş bebek tadı ve kokusu aynı olduğu için

ayyy ben başka topikten biriyle karıştım o zaman yaaa :26:

günaydınnnnnnnnnnnnnn şekerlerrr bizim 1 de ayrıntılı usg miz varrr çok heycanlıyızzz

oh maşalalh canım hakkat bişi kalmadı ne güzel :) sağlıkla gelsin ayça fıstığımm bu arada isimler karışmış ayol saolasın canım doğru hatırlamışsın İpek Neva ' mı

ohhh ciciler alınmış

şekerimm benim kuzumun adı İpek Neva :)

herkese günaydınlar...

günaydın canımm.. oda işini naptınızz ? yaptırma mı oldu hazır mı aldınız canım

hülya arkadaşımızın yanlış hatırlamıyorsam eğer

evet benim canım ama ismimizi karıştırmışsın kuzumun

günaydın canım yaaa karıştırmışım ismi:26:

Hülyacım günaydın canım ay ne güzel yaa 3 boyutlu mu bakılacak peki biliyor musun? Ben de yarın sabah gideceğim ayrıntılıya inşallah herbişi sapasağlam çıkar İpeğimin
gunaydn kızlarrrr gec oldu ama

günaydın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…