2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

birinci doğumlarıda aynı yaşta yapmışız ikincilerde aynı seninle10 seneden sonra nasıl karar verdiniz

bacım ben normal dogum yapmak ıstıyorum ama vajınal genısleme benı rahatsız edıyor .. demek hemencecık hastaeye kosmamak lazım kacıncı haftada dogum yaptın ayy cok agrıttım basını kusura bakmaaaa

Aşkolsun bitanemm ne başımın ağrıması tecrübelerimizi paylaşacağız tabii..evet vajina konusunda haklı olabilirsin belki ama inan bana normal doğum o kadar mucizevi bir şey ki hemen herşey normale dönüyor...hassas konunsa eğer bu sezeryan düşün derim..çünkü eşlerimiz için önemli olabiliyor bizim içinde tabi evet yaşım küçüktü ama canım tatlı değildir fazla ve hatta doğum sancılarım başlayınca eşim beni hemen duşa soktu bir arkadaştan duymuştuk duş almak rahat doğumu sağlarmış....doktorum 15 ekim doğum demişti oğlum 27 eylülte geldi 15 ekimde 5 kilo doğururdum herhalde hahhaa:))))) erkekler çabuk tamamlıyor oluşumlarını..

birinci doğumlarıda aynı yaşta yapmışız ikincilerde aynı seninle10 seneden sonra nasıl karar verdiniz

nrygr süperrr yaaa aynı zmaanlarda olmasına sevindim:) inan bana kaza kurşunu oldu eşim kaptan 24 ekimde geldi ve o gün tuttu ben düşünmüyordum aslında o çok istiyordu..10 seneden sonra gözümü karartamamıştım.Ama sağolsun eşim gözünü karartıp düşünmemi sağladı.Şimdi diyorum iyikide olmuş bana kalsa sürekli ertelerdim:) Ama tek kötü durumum var ilk aylarda kanamalarım oldu eşim beni bırakıp gidemedi şimdi seyire çıkacak ve malesef doğumumda yanımda olamıyacak..ama olsun oğlum sağlıkla dünyaya gelsin tek düşündüğümüz bu

ayy ınsallah senın gıbı kolay dogum yaparım bana sezeryan olurum gıbı gelıyor :) hanı ınsanın ıcıne dogar ya ben epıdurale karsıyım arkadasımmm.. dogum sancısı cok mu kotu bısey oyle anlattılar kı ınan psıkolojık olarakk çöktümmmm:)

bizde de durum tam tersiydi kızım istiyordu o beni ikna etti sonra eşimi ikna etmek biraz zaman aldı sonunda ikna ettik kızları ikiliycez inşallah senin durumunda da allah öyle istemiş öyle olmuş iyide olmuş değil mi nasılsa yardımcı olacak kadar büyüdü çocuklarımız hem unutmuştuk bu heyecanlarrı ilkmiş gibi yaşıyoruz tekrar inşallah eşin yanında olur doğumunda kader kısmet işi bunlar

Normal doğum yapmanı çok isterim o sancılardan sonra onun çıktığını görmek inanılmaz bir şey dünya üzerinde böyle bir duygu yok..keşke doktorum normal dese normal yapsam inan çok isterdim ha vajina genişlemeyle ilgilide araştırdım ben 2.doğumdan sonra genişleme olursa daraltma operasyonuna bile girmeyi düşündüm yeterki normal olsun diye...Epidurale mi aslaaaaaaaaaa görümcem epidurale oldu gerçi herkes için geçerli değildir onun canı tatlıdır ve doğuramadı hemen sezeryana aldılar çünkü doğum sancısını hissetmediğin için boşuna ıkınıyorsun onuda başaramıyorsun ve bence bağsur riski çok fazla...o yüzden benim asla düşünmeyeceğim doğum şekli....

vajınal operasyonu gecırırım yeterkı cocugum normal ve saglıklı dogsun oyle degıl mı .. benım aılemde cok fazla epıdural magduru var . tuvalete bıle gıttıgımız de sancı baskı olunca ıhtıyacımızı rahatca göruyoruz sancısız ıkınma olmaz hele ben hıc ıkınamam

sakat iş o bacım ya .. yok belden uyusturacak yok canlı canlı kesecek falan bana uymaz bunlar .. narkoz sinire rast falan gelir .. agrısız sancısız ben ıkınamam falan olmaz drumda sen yapma dedi bana

hımmm anladım benim ilki sezeryan olduğu için buda mecburen sezeryan olacak ama epidural sezeyan istiyorum ben genel anesteziden çıkmak çok zor bebeği bile gözün görmüyor ayılırken ben hemen görmek istiyorum bebişimi ilk ben görmek istiyorum

Aynen Zeynebimm kesinlikle normal diyorum ama sanki sende sezeryan havası var söyliyim:) sezeryan istiyor gibisin yaşın kaç peki?

ayy kuzum sen haklısın o konuda senın yapabılecegın bısey yok tabıkı epıduralde bu benım dusuncemm .. herkesın dusuncesı farklıdır

Aynen Zeynebimm kesinlikle normal diyorum ama sanki sende sezeryan havası var söyliyim:) sezeryan istiyor gibisin yaşın kaç peki?
20 cnm :)

ayy kuzum sen haklısın o konuda senın yapabılecegın bısey yok tabıkı epıduralde bu benım dusuncemm .. herkesın dusuncesı farklıdır

20 cnm :)

offfff süperrrr harikaa bir yaştasın bitanemm tam normal doğumu en kolay yapabilecek yaşta hemde :) genç bir anne olacaksın ileride çok hoş avantajları var benim oğlumun benim olduğuna bilmeyen inanmıyor...Etki altında bırakmam istemem elbette kendini en huzurlu mutlu stressiz hangi doğum daha yakın geliyorsa onu seç...

Rabbım herseyın hayırlısını versın.. bakalım canım yaa sızın gıbı tecrubelı olmayı o kadar ısterdım kii .. korkuyorum ınan dogum yapmak zor bıseymıs gıbı gelıyor bana ama anne olmak da kolay degıl yawrummm .. candan can cıkıyor ..

merhaba;
kızım 8 aylık o kadar akıllı ve güzel ki:.tek bir sorunumuz var oda makatındaki çatlak.ek besine geçtiği için kabızlıktan dolayı hemen her bebekte olası bir şeymiş.ben kendi şüphemle doktora götürdüm doktor bir şey yok dedi.eve geldim içim içimi yedi kalktım başka doktora o da haklısınız var dedi.kremler verdi geçmedi.netten araştırdım ılık su oturma banyosu,zeytin yağı vb...şu evrede kabız olmaması önemliymiş.kaka yumuşatıcı şurup kullandım olmadı.yine kabız kayısı,bol sıvı,meyve suyu vb. sonuç negatif.bu durumu anlayan varsa yazabilir mi...

ayy cok uzuldum canım ya .. benım cocuk yolda ben bılmıyom kiiiii... yerım onu ben yawrum güzel olmaz mı

Korkma canım kimsenin kötü anlatımlarınada kulak asma üstesinden geleceğine inanıyorum

bu arada nrygr mesajına yazamadım cevap 2 kız anasısın haa süperrr bende iki oğlan anası eh senin kızları bizim oğlanlara yaparız artık:) Bende bu kez kız olsun çok istedim ama rabbim böyle uygun gördü sağlıkla mutlulukla bereketleriyle gelsinler...

sen benım ablam sayılırsın sorayım barı merak ettıklerımı ben trabzonda yani memlekette yapacam dogumumu.. semce kacıncı haftada trabzona gıdeyımmm .. ?

Canım benim geçmiş olsun güzel prensese...bencede doktorun dediklerini uygula şöyle düşün ki; biz büyüklerinde kabız yada acı vs yediklerinde fissürler yani çatlaklar olabiliyor..çok endişelenme eminim oda kabız olduğu bir anda meydana gelmiştir...elma havuş gibi kabız yapacak ek gıdalar verme...araştırıp bulmuşsun bunlara devam et ve yapılandırıcı onarıcı hücre yenileyici kremleri doktoru vermiştir sanıyorum bunları kullan..eminim kısa sürede güzel prenses eski sağlığına kavuşacaktır..acil şifalarr

ayy cok uzuldum canım ya .. benım cocuk yolda ben bılmıyom kiiiii... yerım onu ben yawrum güzel olmaz mı

benim ismimde zeynep hamileyken buraya üye olmuştum ama inan bir daha kızım doğduktan sonra hiç bakamadım.şimdi ise çözüm aradığım için buradayım.kimsem de yok.tek başına 8 ay geçti.öyle zormuş ki annelik ama bir o kadar dainanılmaz bir duygu tarifi olmayan mutuluk Allah herkese nasip etsin...sağlıklı oğluşunu kucağına alırsın inşallah zaten o an geldiğinde dünya ikiniz içinde duracak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…