- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #18.681
supersın arkadasım tsk ederızzzz:)Selam kızlar aranızda egzersiz yada spora başlayan varmı bilmiyorum.Hamilelikten önce plates yapıyordum, hamilelik döneminde kanamalarım olduktan sonra cesaret edemedim açıkçası tekrar başlamaya, ama nefes alıp verme egzersizleri bebeğe oksijenin sporla doğru aktarılması gelişimi açısından faydalı int.araştırıyorum bazı egzersizler uygun bir egzersizi sizinle paylaşmak istedim ilgilenen olursa diye Hamilelik Döneminde Yapmanız Gereken En Yeni Hamile Egzersizleri / sporsaglikdiyet.com/ - YouTube rahat bir hamilelik geçirebilmek adına güzel egsersizler
ben cok kılo aldımm hamılelıgımde acaba su popomun büyümesını nasıl durdurabılırımrica ederim canımm benimm hergün herkes birbirini takip etsin ki hepimiz spor yapmaya yönlenelim
bende onu soracaktım canım ama arkadas cıkmıstıı sitedennSelma canim cantani nerden aldin be ne kadara aldin
Selma canim cantani nerden aldin be ne kadara aldin
ısmın meryem kocısının ısmı de serdar bence seslı harflerı cıkarınca o cıkıyo sankim:)canım bnm ismim selma değil ki meryem :) çantamı kütahyada bi magazadan aldım indirimden aldım tatlım ve normalden çok uyguna 50 tl ye aldım önceki fiyatı yüksekti.çok kullanışlı bi çanta içindede gözleri var. bide biberon çantasının yanısıra alt açması ve de kirli torbasıda var içinde canım
ısmın meryem kocısının ısmı de serdar bence seslı harflerı cıkarınca o cıkıyo sankim:)ne deyıp alacagız bunu ne cantası yani meryem hanımcım bu cantaa
anladım cnm ıyı yapmıssın ılgılenmekle ..cok uyguna almıssın canım cantayı normalde 80-90 cıvarı satılıyoo .. uyku duzenım cok kötoo cok agrım varr bel bacakkevet şekerim aynen öylee :) kocacım geldide o yüzden yazamadım onla ilgilendim birazcık:) anne çantası cicim :) anneler ve bebişleri için
tsk ederım canım bende sımdı arastırıyorummmmmmmÇanta güzelmiş gerçekten zeynepçim bende araştırıyorum böyle çanta anne-bebe çantası olarak bakabilirsin...biryerlerde uygun bulursam sanada haber veririm merak etme
o kadar çirkinler ki elim gitmedi almaya henüz
insan biraz güzel birşeyler yapar ya, nene sütyeni gibiler
ben cok mızmızlastım galıba cocuk gıbı homurdanıyordummmm ... yapacagım egzersizlerii baslıyoruö yarın sabahh .. benım oglanda fena...Zeyneppp yarın sabah egzersizlere başla cnm belki faydasını görürüsün ki göreceğine eminim....akşam oldumu bacaklarını yüksek bir yere kaldırıp yat...benimde bugün karnımda ağrı oldu sanırım yer değiştiridi benim oğlan...tedirgin oldum ama mızıldamak istemedim...
ben emzırme urunlerını henuz almadım nerden almalıyım istanbullu olan var mııı
aa güzel olanlarıda var ben aldım önden açmalı hemde destekliama atletleri daha çok tavsiye ediyo kullananlar daha pratik ve kullanışlıymış hem yazın daha iyi olur diye düşündüm ben 2 şer tane aldım krem almak lazımmış aslında önceden kullnamaya başlamak gerekiyormuş yara olmaması için göğüslerin emzirirken
canım s<na sorularım olacakşu emzirirken yara olma konusu ciddi sorun...ilk doğumumda normal doğum yapmıştım ve sütüm hemen gelmişti...2.doğumum doktorum normal önermiyor bebekler kilolu oluyor ilk oğluğu 4.750 doğurmuştum..2.hamilelikte rahim sarkması riski olabilir diye sezeryanla alırız dedi...görümcem bir krem tavsiye etti ismini paylaşırım...fakat kankamın bir önerisi var ben yapmadım çok pişman oldum dedi...halası ona doğumdan çıkınca iki göğsünede soğan sür asla yaran olmaz demiş,aman hala kocakarı ilaçları yapma allah aşkına demiş..ben yapmadım çok çektim benden 2 ay sonra kuzenim yaptı hiç yarası olmadı kesinlikle doğumuna soğanla gelicem ve bunu sana yapıcaz dedi ama bilemedim bende :) o durumda onun o kokusunu çekebilirmiyim bebek soğan kokar diye alır mı kararsız kaldım:)
şu emzirirken yara olma konusu ciddi sorun...ilk doğumumda normal doğum yapmıştım ve sütüm hemen gelmişti...2.doğumum doktorum normal önermiyor bebekler kilolu oluyor ilk oğluğu 4.750 doğurmuştum..2.hamilelikte rahim sarkması riski olabilir diye sezeryanla alırız dedi...görümcem bir krem tavsiye etti ismini paylaşırım...fakat kankamın bir önerisi var ben yapmadım çok pişman oldum dedi...halası ona doğumdan çıkınca iki göğsünede soğan sür asla yaran olmaz demiş,aman hala kocakarı ilaçları yapma allah aşkına demiş..ben yapmadım çok çektim benden 2 ay sonra kuzenim yaptı hiç yarası olmadı kesinlikle doğumuna soğanla gelicem ve bunu sana yapıcaz dedi ama bilemedim bende :) o durumda onun o kokusunu çekebilirmiyim bebek soğan kokar diye alır mı kararsız kaldım:)
canım s<na sorularım olacak
1- ılk bebısını kac yasında dogurdun
2- vajınal genısleme oluyor mu gercekten
3- dogumun nasıl gectı
4- bana cvp verır mısın balımmmm
canım s<na sorularım olacak
1- ılk bebısını kac yasında dogurdun
2- vajınal genısleme oluyor mu gercekten
3- dogumun nasıl gectı
4- bana cvp verır mısın balımmmm
bacım ben normal dogum yapmak ıstıyorum ama vajınal genısleme benı rahatsız edıyor .. demek hemencecık hastaeye kosmamak lazım1-ilk doğumumu 22 yaşında yaptım
2.vajinada genişleme çok olmuyor toparlıyor hemen kendini ama ilk günkü gibide olmuyor:)
3.Doğumum çok kolay geçti ama sancımı evde çektim hemen gitmedim hastaneye 10 dakkada bire düşünce sancılarım gittim.Çünkü sunni sancı verilmesi kötü onu çekmemek için kendim evde çektim.gittiğimde 9 cm açılmıştı zaten doğumum 15 dakika sürdü..çok kolaydı..kesinlikle normal doğumdan yanayım doktorum sezeryan dediği günden beri kara kara düşünüyorum...normal doğumdan sonra ne göbek kaldı ne kilo...22 yaşında 50 kilo ile hamile kalmıştım doğumdan sonrada 50 kiloydum..şimdi yaş 33 kilo 59 bakalım ne olacak ama şimdiye kadarda 4 kilo aldım...herkes için hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?