- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #18.781
beben yiyorum hamburger pizza, bişi olur mu ki acaba?? :44:
arada bi kola da içiyorum ben
canım cicileriniz çok güzel unnadoya girdim tükenmiş hemen bebişin şanslı maşllah hepsini güzelgünlerde kullansın
Çok güzelmiş ben beğendim hangi sitede nere:44:de indirimde acaba ?
ben yiyorum hamburger pizza, bişi olur mu ki acaba?? :44:
arada bi kola da içiyorum ben
selam bayanlar ve miniş yavruları nasılsınız
hepiniz iyisiniz inş.
cnm ben daha yaptırmadım ama yaptıranlardan duydum.Egepole gidiyorum,kayıt yaptırırken önümdeki bayan ayrıntılıya girmek için randevu alıyordu.Nekdar diye sordu 50 tl dediler.
Kızlar bugün aldım bunları mavi olan banyo havlumuz 8 tl yorganımız 16 tl int.sitesinde %80 indirimdeydiler hoşuma gitti elbet lazım olur
Eki Görüntüle 366550 Eki Görüntüle 366551 A
Egepol hataydaydı sanırım.Karşı taraf yani ben Karşıyakadayımda kordona gidiyorum.Ayrıntı için 175 tl verdim fakat pozisyon gereği kalp ölçümlerini yapamadı 10 gün sonra tekrar gel dedi.Pazartesi günü tekrar gideceğiz bakalım.
Fiyatları çok uygunmuş gerçekten özellikle yeşil olanın rengi çok güzelgüle güle kullanın
Arkadaşlar geçen hafta doktorum bana 4 boyutlu ultrasonografi ve renkli doppler yaptırmamı söyledi, İstanbul'da bunu yaptırabileceğim uygun fiyatlı bi yer var mı? Ya da devlet hastanelerinde çektirebilir miyim?
biz geldikkkkkkk
canikolarım gittik İpek Neva 'mızı inceledik herbiyerlerini çok şükür herşeyi yolunda 505gr olmuş ♥ çok hareketliydi yineinceledik baktık renkli halini yüzünü dudaklarını kulağını minik ağzını burnunu gözlerini parmaklarını hepsini gördümm kuzumunn :) eşimde telden video çekti 2 dk :) sonuç herşey yerinde ammavelakin makinanın kağıdı bitmiş resim alamadık doktor takmaya çalılştı ama beceremedi müsait zamanında gel muhakak vericem dedi..Allah tan öncesinde eşime video çektirdim orda daha güzel herşeyi gözüküyor :) akşama yüklerim anca eşimin toplantısı vardı hemen gitti..çok şükür atlattık bunuda sağlıklaa ♥
haberler böyle
parpalm canım nerden ve kaça aldın acaba odayı ?
gözünaydın canım
ayyy videoyumu ekleyeceksin
biz geldikkkkkkk
canikolarım gittik İpek Neva 'mızı inceledik herbiyerlerini çok şükür herşeyi yolunda 505gr olmuş ♥ çok hareketliydi yineinceledik baktık renkli halini yüzünü dudaklarını kulağını minik ağzını burnunu gözlerini parmaklarını hepsini gördümm kuzumunn :) eşimde telden video çekti 2 dk :) sonuç herşey yerinde ammavelakin makinanın kağıdı bitmiş resim alamadık doktor takmaya çalılştı ama beceremedi müsait zamanında gel muhakak vericem dedi..Allah tan öncesinde eşime video çektirdim orda daha güzel herşeyi gözüküyor :) akşama yüklerim anca eşimin toplantısı vardı hemen gitti..çok şükür atlattık bunuda sağlıklaa ♥
haberler böyle
parpalm canım nerden ve kaça aldın acaba odayı ?
Canım hayırlı olsun sevindim sonuçlarının iyi çıkmasına bizde yaptırdık ayrıntılı ultrasonumuzu ama forumu iyice okdum herkes ne kadar pahalıya yaptırmış çok şaşırdım fiyatlara,bence iyice araştırın herkes kendi kafasına göre fiyat koymuş sanırım. Valla ben 30 tl ye yaptırdım özel hastanede hem de şeker yüklemesi + ayrıntılı ultrason.3 boyutlu değildi ama ultrason doktoru herşeyi ayrıntılı inceledi rapora döktü sonra da doktorum inceledi.Sadece 3-4 boyutlu görebilmek için 300 tl filan verilmez arkadaşlar,siz bilirsiniz yine de,ama daha bebeklerimizin ne ihtiyaçları var onlar için harcayın bence.Bir de biz zaten memlekete gidince 4 boyutluya gimiştik doktorun özel muayenehanesinde tabi ki çok güzel bi duygu öyle görmek ama o bile 50 tl idi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?