2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

canım cicileriniz çok güzel unnadoya girdim tükenmiş hemen bebişin şanslı maşllah hepsini güzelgünlerde kullansın

Çok güzelmiş ben beğendim hangi sitede nere:44:de indirimde acaba ?

teşekkür ederiz teyzeleri unnado dan almıştım
glmt cnm sabah ilk işim bu tarz siteleri gezmek.8 olmadan hemde :)) uygun bişiler varsa alınacaksada eğer alıyorum açıkçası şimdi bakım seti bekliyorum (tırnak mak.burun asp. vb falan bir arada olan)ind.görürsem alıcam

cnm ben daha yaptırmadım ama yaptıranlardan duydum.Egepole gidiyorum,kayıt yaptırırken önümdeki bayan ayrıntılıya girmek için randevu alıyordu.Nekdar diye sordu 50 tl dediler.

Egepol hataydaydı sanırım.Karşı taraf yani ben Karşıyakadayımda kordona gidiyorum.Ayrıntı için 175 tl verdim fakat pozisyon gereği kalp ölçümlerini yapamadı 10 gün sonra tekrar gel dedi.Pazartesi günü tekrar gideceğiz bakalım.

Merhaba kızlar ben de Temmuz sonunda anne oluyorum hayırlısıyla. Oğlum birlikte 20. haftamıydayız.
Yazılanların bir kısmını okudum hemen herkes heyecan ve sevinçle bekliyor bebeğini ne güzel maşallah diyorum hepinize.
Ne yazıki benim hamileliğim çok zor geçiyor. Beşinci aya girmemize rağmen mide şikayetlerim devam ediyor. Mide ağrısı, yanma kusma hala var ve bu 5 ay cidden eziyet oldu.
Hala herşeyi yiyemiyorum iyi beslenemiyorum. Allaha şükür ki bebek iyi ve sağlıklı.
Bilemiyorum içinizde benim gibi olan yada daha önce yaşayan var mı. 5 aydan sonra geçer diyorlar ama çok ümitsiz ve moralsizim Kensimi hamileden çok hasta gibi hissediyorum

Kızlar sonunda sağlık ocağında tetanoz aşımın ilk dozunu yaptırabildim.Sağlık ocaklarındaki hizmetten de çok memnunum ayrıca, aşı olmadan önce tansiyonumu ölçtüler,kiloma baktılar 65 olmuşum,59 ile hamile kalmıştım, bebeğin kalp atışlarını ölçtüler gayet iyi dediler.Arada çağarıp idrar testi yaptırıyorlar kan değerlerime bakıyorlar.Hatta 26.haftada şeker yüklemesi için bile gelmemi söylediler oysa ben özel doktorumda yaptıracaktım şeker yüklemesini 80-120 tl arası birde oraya verecektim.Şimdi şeker yüklememi sağlık ocağında yaptırmaya karar verdim.Devlet yapıyorsa bunu özelde yaptırıp ekstradan para vermeme hiç gerek yok.

Cnm ben kordonun dibinde oturuyorum :)) ama doktorum egepolde olduğu için oraya gidiyorum eşim götürüyor 20 dk da arabımızla varıyoruz

Arkadaşlar geçen hafta doktorum bana 4 boyutlu ultrasonografi ve renkli doppler yaptırmamı söyledi, İstanbul'da bunu yaptırabileceğim uygun fiyatlı bi yer var mı? Ya da devlet hastanelerinde çektirebilir miyim?

üsküdar'da yunus emre hastanesi 200 tl,
kozyatağı'nda central hospital 220 tl,
kozyatağı görüntüleme merkezi 300 tl..
bunlar benim sorduklarım. ben kozyatağı görüntüleme mer. yaptırdım,
doktor yönlendirmesi olduğu için indirim yaptılar, yine de 200e geldi.
ama daha uygun vardır. bence netten girip, sana yakın özel hastanelerden telefonla fiyat al.

biz geldikkkkkkk

canikolarım gittik İpek Neva 'mızı inceledik herbiyerlerini çok şükür herşeyi yolunda 505gr olmuş ♥ çok hareketliydi yine inceledik baktık renkli halini yüzünü dudaklarını kulağını minik ağzını burnunu gözlerini parmaklarını hepsini gördümm kuzumunn :) eşimde telden video çekti 2 dk :) sonuç herşey yerinde ammavelakin makinanın kağıdı bitmiş resim alamadık doktor takmaya çalılştı ama beceremedi müsait zamanında gel muhakak vericem dedi..Allah tan öncesinde eşime video çektirdim orda daha güzel herşeyi gözüküyor :) akşama yüklerim anca eşimin toplantısı vardı hemen gitti..çok şükür atlattık bunuda sağlıklaa ♥

haberler böyle

parpalm canım nerden ve kaça aldın acaba odayı ?

gözünaydın canım
ayyy videoyumu ekleyeceksin

bebeğimin renkli fotoğrafını bende gördüm çok güzel o kadar net gördük ki yüzünü bize dönmüştü. çok farklı bir duygu inşallah kucağımıza aldığımızda daha güzel şeyler olacak.

Canım hayırlı olsun sevindim sonuçlarının iyi çıkmasına bizde yaptırdık ayrıntılı ultrasonumuzu ama forumu iyice okdum herkes ne kadar pahalıya yaptırmış çok şaşırdım fiyatlara,bence iyice araştırın herkes kendi kafasına göre fiyat koymuş sanırım. Valla ben 30 tl ye yaptırdım özel hastanede hem de şeker yüklemesi + ayrıntılı ultrason.3 boyutlu değildi ama ultrason doktoru herşeyi ayrıntılı inceledi rapora döktü sonra da doktorum inceledi.Sadece 3-4 boyutlu görebilmek için 300 tl filan verilmez arkadaşlar,siz bilirsiniz yine de,ama daha bebeklerimizin ne ihtiyaçları var onlar için harcayın bence.Bir de biz zaten memlekete gidince 4 boyutluya gimiştik doktorun özel muayenehanesinde tabi ki çok güzel bi duygu öyle görmek ama o bile 50 tl idi.

saolasın canım tşk ederimm :) valla bana da doktorumun yönlendirdiği yer 450 tele demişti ama ben 12 teleye yaptırdım özel de hmde renkli ve 3D hmde bncede yazık günah o kadar vermek ben ucuza kapattım valla... eğerki gebze medical parka gidebilecek olan varsa gitsin normal bi kadın doğıumdan randevu alsın o yönlediriyo ayrıntılıya onun için 12 tele veriosun o kadar muayenede 35 tele

kızlarr doğum bilgimi gösteren bilgileri profilimdeki tahmını doğum tarıhını bebeğimin yazıyırum kaydet dıyoırum fakat olmuyor nerde hata yapıyırum sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…