2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

yaptım tabiki hiç bi risk tespit edilmemiştir çıktı

hemen aşağıda başka doktora gittim o öylesine istmiş dedi

yaptım tabiki hiç bi risk tespit edilmemiştir çıktı

hemen aşağıda başka doktora gittim o öylesine istmiş dedi
hayatım bana sorarsan gerek yok . ben yaptırmadım renklıye gırınce zaten cocugun herbıseyı belli oluyor ..
bana doktorum şöyle soyledi. 2li testte yanılma payı 3 lüden cok daha azdır guvenılır olan 2li testtır dedii.. bende daah nıye yaptırayım kiii

ay canım tabiki mavi beşik çok güzelmiş. fiyatı nedir?
canıkom normald3e 350 tl fakat nakıtte 300 tlye alacagız Allah nasıp ederseeebebek agladıgında otomatık olarak sallanmaya ve muzık calmaya baslıyor .. gece lambası tıtesımı herseyı var hayatım nasıl sence?markası da kraft

çok güzel beşik bayıldım kırmızıyı da kızıma alsam bari fiyatları da uygunmuş.özellikleri de çok iyi bence mavi beşiği almalısın.

kızlar iyi geceler ben aranıza yeni katıldım. Bu akşam çok huzursuzum. Doğum korkusu kapladı içimi. çok sıkıldım. Sizinle paylaşmak istedim.

slm hanımlar nasılsınızz ? direk konuya dalıyım türk'ün gözü al dadır hesabı ben kırmızıııyı beğendimm :) zaten park yatak alsaydımda kırmızı gri alıcaktımmmm ...

çok güzel beşik bayıldım kırmızıyı da kızıma alsam bari fiyatları da uygunmuş.özellikleri de çok iyi bence mavi beşiği almalısın.
bızde onu alacagız canımm ıste o kadar dolastım hem ozellık hemde fıyat olarak bana hıtap edıyor .. o kadar dolastım en ıyısı bu bencee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…