- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #18.821
hayatım sen 2 li testı yaptın mı kuzucugummm ..? sonuc ne cıktııııı :44::44:yok canım ya normale renkli nisanda :)
banada özelde devlette gerek yok dedi bugun başka doktor 20 haftalıksın ve 3lü için kağıt verdi aklım karıştı yarın kan vermeye gitsemmi :44:
hayatım bana sorarsan gerek yok . ben yaptırmadım renklıye gırınce zaten cocugun herbıseyı belli oluyor ..yaptım tabiki hiç bi risk tespit edilmemiştir çıktı
hemen aşağıda başka doktora gittim o öylesine istmiş dedi
bacım zaten renklı ultrasona verdıgım para mıhhhh gıbı yuregıme işledi inan varya... 330 tl idi doktorumuz oraya yonlendırdı dıye 180 tl ödedikkkdemiiiii eşimde diyor sanki parayla git eksik kalma
dalga geçiyor yaa
ya kuzum yarım saatdevlete nie gitmedin cannım ya ALLah aşkına 180 de az değil miniğine bişey alırdın
canikom hosgeldın nasılsın bakalım ?slm kızlar nasılsınız?
eşim gececi bende uyuyayım had i geceler zeynepim ve arkdşlar öptm
nımet her zamanki gıbı sana ıhtıyacım var asagıdakı besıklerden hangısı erkegıme daha cok yakısırçok şükür iyiyiz canım nette takılıyoruz işte.sen de ne var ne yok zeynepcim
canıkom normald3e 350 tl fakat nakıtte 300 tlye alacagız Allah nasıp ederseeeay canım tabiki mavi beşik çok güzelmiş. fiyatı nedir?
bızde onu alacagız canımm ıste o kadar dolastım hem ozellık hemde fıyat olarak bana hıtap edıyor .. o kadar dolastım en ıyısı bu benceeçok güzel beşik bayıldım kırmızıyı da kızıma alsam bari fiyatları da uygunmuş.özellikleri de çok iyi bence mavi beşiği almalısın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?