- 9 Mart 2009
- 3.032
- 109
- 163
- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #18.801
biz geldikkkkkkk
canikolarım gittik İpek Neva 'mızı inceledik herbiyerlerini çok şükür herşeyi yolunda 505gr olmuş ♥ çok hareketliydi yineinceledik baktık renkli halini yüzünü dudaklarını kulağını minik ağzını burnunu gözlerini parmaklarını hepsini gördümm kuzumunn :) eşimde telden video çekti 2 dk :) sonuç herşey yerinde ammavelakin makinanın kağıdı bitmiş resim alamadık doktor takmaya çalılştı ama beceremedi müsait zamanında gel muhakak vericem dedi..Allah tan öncesinde eşime video çektirdim orda daha güzel herşeyi gözüküyor :) akşama yüklerim anca eşimin toplantısı vardı hemen gitti..çok şükür atlattık bunuda sağlıklaa ♥
haberler böyle
parpalm canım nerden ve kaça aldın acaba odayı ?
Kızlar sonunda sağlık ocağında tetanoz aşımın ilk dozunu yaptırabildim.Sağlık ocaklarındaki hizmetten de çok memnunum ayrıca, aşı olmadan önce tansiyonumu ölçtüler,kiloma baktılar 65 olmuşum,59 ile hamile kalmıştım, bebeğin kalp atışlarını ölçtüler gayet iyi dediler.Arada çağarıp idrar testi yaptırıyorlar kan değerlerime bakıyorlar.Hatta 26.haftada şeker yüklemesi için bile gelmemi söylediler oysa ben özel doktorumda yaptıracaktım şeker yüklemesini 80-120 tl arası birde oraya verecektim.Şimdi şeker yüklememi sağlık ocağında yaptırmaya karar verdim.Devlet yapıyorsa bunu özelde yaptırıp ekstradan para vermeme hiç gerek yok.
İPEK NEVA'nıza maşallah allahım sağlıkla büyüsünler kucağımıza gelsinler inşlh.
cnm odamız belis mobilyanın izmir kemalpaşa bayisinden aldım 1.500tl şifonyerini almadım ama.İzmir kemeraltında da var bayisi orasıda şifonyer hariç 1.350 dedi.(şifonyer dahil 1900 demişti)biz almış bulunmuştuk odayı ama aldığım yeri arayıp aradaki fiyat farkını söyledim onlarda sağolsunlar uyku seti hediye ediceklerini söyledi.
İPEK NEVA'nıza maşallah allahım sağlıkla büyüsünler kucağımıza gelsinler inşlh.
cnm odamız belis mobilyanın izmir kemalpaşa bayisinden aldım 1.500tl şifonyerini almadım ama.İzmir kemeraltında da var bayisi orasıda şifonyer hariç 1.350 dedi.(şifonyer dahil 1900 demişti)biz almış bulunmuştuk odayı ama aldığım yeri arayıp aradaki fiyat farkını söyledim onlarda sağolsunlar uyku seti hediye ediceklerini söyledi.
üsküdar'da yunus emre hastanesi 200 tl,
kozyatağı'nda central hospital 220 tl,
kozyatağı görüntüleme merkezi 300 tl..
bunlar benim sorduklarım. ben kozyatağı görüntüleme mer. yaptırdım,
doktor yönlendirmesi olduğu için indirim yaptılar, yine de 200e geldi.
ama daha uygun vardır. bence netten girip, sana yakın özel hastanelerden telefonla fiyat al.
Canım hayırlı olsun sevindim sonuçlarının iyi çıkmasına bizde yaptırdık ayrıntılı ultrasonumuzu ama forumu iyice okdum herkes ne kadar pahalıya yaptırmış çok şaşırdım fiyatlara,bence iyice araştırın herkes kendi kafasına göre fiyat koymuş sanırım. Valla ben 30 tl ye yaptırdım özel hastanede hem de şeker yüklemesi + ayrıntılı ultrason.3 boyutlu değildi ama ultrason doktoru herşeyi ayrıntılı inceledi rapora döktü sonra da doktorum inceledi.Sadece 3-4 boyutlu görebilmek için 300 tl filan verilmez arkadaşlar,siz bilirsiniz yine de,ama daha bebeklerimizin ne ihtiyaçları var onlar için harcayın bence.Bir de biz zaten memlekete gidince 4 boyutluya gimiştik doktorun özel muayenehanesinde tabi ki çok güzel bi duygu öyle görmek ama o bile 50 tl idi.
Kızlar sonunda sağlık ocağında tetanoz aşımın ilk dozunu yaptırabildim.Sağlık ocaklarındaki hizmetten de çok memnunum ayrıca, aşı olmadan önce tansiyonumu ölçtüler,kiloma baktılar 65 olmuşum,59 ile hamile kalmıştım, bebeğin kalp atışlarını ölçtüler gayet iyi dediler.Arada çağarıp idrar testi yaptırıyorlar kan değerlerime bakıyorlar.Hatta 26.haftada şeker yüklemesi için bile gelmemi söylediler oysa ben özel doktorumda yaptıracaktım şeker yüklemesini 80-120 tl arası birde oraya verecektim.Şimdi şeker yüklememi sağlık ocağında yaptırmaya karar verdim.Devlet yapıyorsa bunu özelde yaptırıp ekstradan para vermeme hiç gerek yok.
ben kızıımın kontrolüne gittim çok iyiymiş ağustos 2 diyorlardı ama temmuz 27 kesin diyrolar
yaaa valla sevındımm :) senın bebegın cınsıyetı kesınlestı mı hayatımmmmzeynep bugun olivyumdaydım aklıma geldin kız :)
ya Ben şunu anlamıyorum doktor 20+3 dedi +3 hata payı dedi.
20 haftalık neyse aylık olarak hesabı ne nette 20+0 20+6 mesela 21.hafta sayılıyor
valla bacım, ben ay hesabına hiç girmiyom. kafam allak bullak oluyo çünkü :44: doktora sormak lazım.
internetteki ay hesapları da hep farklı. biri 16-20ye 5. ay diyo. kimisi 5. ayın içine 22yi de alıyo
valla çok da mühim değil ama çevreden soruyorlar ''kaç aylık?'' diye, 5 buçuk diyom. ama heralde aslında 5 aylık.. :44:
ay bak yine kafam karıştı
yok hayatım ben 3lü yü yaptırmadım ... 2liyi yaptırdım 3lüye gerek yok dedı dr um.. renklıye mı gıreceksınnnyok cnaımm ya nerde bugun bi devlete gittim iyi dedi :) perşembe gidicem inşallah :)
yalnız 3lü test yaptırdınmı sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?