2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

İPEK NEVA'nıza maşallah allahım sağlıkla büyüsünler kucağımıza gelsinler inşlh.

cnm odamız belis mobilyanın izmir kemalpaşa bayisinden aldım 1.500tl şifonyerini almadım ama.İzmir kemeraltında da var bayisi orasıda şifonyer hariç 1.350 dedi.(şifonyer dahil 1900 demişti)biz almış bulunmuştuk odayı ama aldığım yeri arayıp aradaki fiyat farkını söyledim onlarda sağolsunlar uyku seti hediye ediceklerini söyledi.

Bende çok memnunum ilgilerinden bugün hemşire aradı bir sıkıntım olup olmadığını sordu. tetanoz aşısını hatırlattı dr danışıp gelebileceğimi söyledi. Şeker yüklemesinin sağlık ocağında yapıldığını bilmiyordum bende gittiğimde soracağım

bende bebek odasını belisten almayı düşünüyorum siz hangi modeli tercih ettiniz,ben su anda sadece katalogtan inceleyebiliyorum,ürünleri birebir gördünüz,kalitesi hakkında da bilgi verebilirseniz sevinirim,teşekkürler...

saolasınn teyzesiii teşekkür ederizz

canım yaa belisle ilgili aklım çk karıştı benim kalitesi nasıl odanın yani ortamı iyi mi diye mdf mi sunta mı boyası nasıl yapılmış falan.. ben bi modelini beğendim ama netten canlısını görmedim yani bunu alıp 2-3 sene kullancaksam almak istemem satış sonrası destekleri hakkında da ii şeler okumadım.. ya seninde aklını karıştırmak istemem canım yanlış anlama senin söleciklerin önemli o yüzden soruyorum sölüyorum endişelerimi:26:

Çok teşekkürler canım, saolasın.

haklısın miniciğimm.. ama özel hastane işte.. sen 30a yaptırmışsın..
aynı şeyi başka bi yer 300-400e yapıyo. kim ne tutturursa..
ayrıntılı 4 boyutluda, renklide yapılcak diye bi kaide yok. 2 boyutluda da yapılıyor.
olay 3 yada 4 boyutlu değil yani, ayrıntılıda hastanelerde yüksek bi fiyat eşiği var.
ama 4d biz hamişlerin hoşuna gidiyo, ekstra bonus oluyo yani..
olay bundan ibaret..

evet, sağlık bakanlığının takdir edilecek uygulaması sağlık ocağındaki hamile takibi.
beni de aradı hemşire tetanoz aşısını söyledi. gittim tansiyon, kilo, kalp atışı baktı.
doktor da kan ve idrar tahlillerini yaptırdı. şeker yüklemesini bilmiyordum ama..
ne güzel o da varsa.. ben şeker yüklemesini devlet hastanesinde yaptırmıştım. para vermemiştim yani..
ama yapacakların aklında olsun sağlık ocağı.

ben kızıımın kontrolüne gittim çok iyiymiş ağustos 2 diyorlardı ama temmuz 27 kesin diyrolar

aşımızıda olduk

1 hafta önden gidiyro üstüne adet olmuştum 2 3 doktorla kesinleştirdik :)

ya Ben şunu anlamıyorum doktor 20+3 dedi +3 hata payı dedi.

20 haftalık neyse aylık olarak hesabı ne nette 20+0 20+6 mesela 21.hafta sayılıyor

ya Ben şunu anlamıyorum doktor 20+3 dedi +3 hata payı dedi.

20 haftalık neyse aylık olarak hesabı ne nette 20+0 20+6 mesela 21.hafta sayılıyor

valla bacım, ben ay hesabına hiç girmiyom. kafam allak bullak oluyo çünkü :44: doktora sormak lazım.
internetteki ay hesapları da hep farklı. biri 16-20ye 5. ay diyo. kimisi 5. ayın içine 22yi de alıyo
valla çok da mühim değil ama çevreden soruyorlar ''kaç aylık?'' diye, 5 buçuk diyom. ama heralde aslında 5 aylık.. :44:

ay bak yine kafam karıştı

yok cnaımm ya nerde bugun bi devlete gittim iyi dedi :) perşembe gidicem inşallah :)

yalnız 3lü test yaptırdınmı sen

aynı bennnnnn . ben daha 5 aylıkmıyım onu bile bilmiyorum burda imzamızdak yere göre 6 aylığız

yok canım ya normale renkli nisanda :)

banada özelde devlette gerek yok dedi bugun başka doktor 20 haftalıksın ve 3lü için kağıt verdi aklım karıştı yarın kan vermeye gitsemmi :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…