2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar iyi geceler ben aranıza yeni katıldım. Bu akşam çok huzursuzum. Doğum korkusu kapladı içimi. çok sıkıldım. Sizinle paylaşmak istedim.
kuzucugum aslında hepımızde vardır .. dusunuyoruz hayal kuruyoruz ne nasıl olacak vs dıye .. ama huzursuz olma sakınn .. konusalım dertleselım bakalımm.. nasıl dogum yapmayı dusunuyorsun bakalım anlat bana

slm hanımlar nasılsınızz ? direk konuya dalıyım türk'ün gözü al dadır hesabı ben kırmızıııyı beğendimm :) zaten park yatak alsaydımda kırmızı gri alıcaktımmmm ...
:) teyzecık bende mavı hastasıyımm onun ıcın gozum mavideeee

Selamm kızlarrr,

Sizi burda görmek çok hoş dünürüm de burdaymış Zeynebim selam cnm umarım sen ve bebişin iyidir...Şu an online olan tüm anne ve bebişlerine mutlu huzurlu ve sağlıklı bir gece diliyorumm..Naıslsınız bakalım?

ben de çok korkuyorum doğumdan. canım aşırı tatlı iğne den korkarım ilaç içemiyorum. içecegim ilaçın mercimek tanesi kadar olması lazım.ama nasıl doğum yapacağımı bilmiyorum ilk doğum olunca da ne bileyim işte korkutucu geliyor insana

Teşekkürler canım sizdeki bu pozitifliği görünce iyi oluyorum bende. Bizde oğlumla sana huzur ve sağlık diliyoruz :)

biz henüz hiçbirşeye bakmadık ama senin beşikten bulursak alırız çok güzel yaaaa.
al kuzum al her yerde var. ınternettende alabılıyonn

bak ben 20 yasındayım sımdıden normal doguma odaklandımm bakalım hersey Allaha kaldı .. nasıp olsa da normal yapsammm .. korkma elbet acı cekecegız anne olmak kolay degıl
bız ıyıyız sız de ıyısınız ınsallah sıze de guzel geceler ... nıluferın eee bebegım sarkısını dınlıyorummm

kız benden once doguracan sen .. bana öncü olman lazım haa.. bırak mercımek tanesini 3 bucuk kılo cocuk doguracaz haaa

Nimet42 korkma cnm inan ilk doğumlar daha kolay çünkü başına gelecekleri bilmeden giriyorsun ne olduğunu anlamadan bebişini kucağına veriyorlar... olumsuzluk düşünme o raddeye gelince değil mercimek tanesi kadar nohuttan büyük ilaç verseler yutarsın çünkü 9 ay 10 gün sen bu muhteşem gün için bekliyorsun ve o an bebeğini kollarına almana saat bile değil belki dakikalar kalıyorrrr...umarım sorunsuz harika bir doğum geçirirsin :)

düşünmemek en iyisi canım herhalde. Ama bazen takılıyor insanın aklına

kolum çok ağrıyor ya uyuyamadım :2:

ilknu34 geçmiş olsun cnm bugün oldun herhalde aşını umarım kol ağrın kısa zamanda geçer..bende bugün oldum ama senin iletini görene kadar aşı olduğumu bile unutmuştum...Çok ağrı yapıyorsa kolanyayla biraz ov masaj yapar gibi cnm rahatlatır..

bak ben 20 yasındayım sımdıden normal doguma odaklandımm bakalım hersey Allaha kaldı .. nasıp olsa da normal yapsammm .. korkma elbet acı cekecegız anne olmak kolay degıl

Tabi canım kolay değil. Korku dedim tabi yanlış anlaşıldı. Kaygı diyelim. Ne zaman, nasıl olacak.Ben hazır olacakmıyım falan korkusu diyim. O kadar sabırsızlıkla bekliyorum ki. Acı çekmeye razıyım. :)

zeynepim o çok güzelmiş ya nerden bulabilirim bende alim :44:
bacım kraftın 2012 model park yatagı kraftın sıtesınde var ama ben bakırkoyden alacammmm kuzummm

düşünmemek en iyisi canım herhalde. Ama bazen takılıyor insanın aklına
ya ben dogum yapmak ıstıyorum cunku oglumu kucagıma almak ıstıyorummmm

tunambabym canımsın sağol bizde oğluşumla aynı güzel dilekleri sunuyoruz size
su anda 9 ayım bıtmıs olsaydı keske ve ben dogum korkusu yasasaaydım suyum gelseydı hoppp bebıs kucagımdaa .. öpsem koklasam yawrumu .. ahh ahhh:)

canım benm ben netten güvenemiyorum sen dokn al bende alim yaaa bu arada annem diyorki küçücük yatak alma çocuk hemen boy atar büyür yatamaz çok kullanışlı al diyor :44:

çok tşklr inan koltuk altıma kadar şişti uykum var ama uyuyamıyorum felan çok kötüyüm

tamam tatlım biraz sabır evet 1-2 gün şişebilirmiş endişelenme sakın geçer ama ağrısı işte bir şeye benzemez..tam kolunun üstünden mi yaptı acaba hemşire ne yaptı benim kolumun en yumuşak yerine yaptı arka kısmına doğru sanırım benim o yüzden hiç ağrımıyor..

selam dünürüm dalmışım eski sayfaları okuyordum farketmedim :) herkese selamlar

bitanem sol kolumun yan tarafından baldırından yaptı ben çok zayıfım 1,72 53 kiloyum kemik sadece karnım var ondan galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…