- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #18.841
kuzucugum aslında hepımızde vardır .. dusunuyoruz hayal kuruyoruz ne nasıl olacak vs dıye .. ama huzursuz olma sakınn .. konusalım dertleselım bakalımm.. nasıl dogum yapmayı dusunuyorsun bakalım anlat banakızlar iyi geceler ben aranıza yeni katıldım. Bu akşam çok huzursuzum. Doğum korkusu kapladı içimi. çok sıkıldım. Sizinle paylaşmak istedim.
:) teyzecık bende mavı hastasıyımm onun ıcın gozum mavideeeeslm hanımlar nasılsınızz ? direk konuya dalıyım türk'ün gözü al dadır hesabı ben kırmızıııyı beğendimm :) zaten park yatak alsaydımda kırmızı gri alıcaktımmmm ...
kuzucugum aslında hepımızde vardır .. dusunuyoruz hayal kuruyoruz ne nasıl olacak vs dıye .. ama huzursuz olma sakınn .. konusalım dertleselım bakalımm.. nasıl dogum yapmayı dusunuyorsun bakalım anlat bana
canım şu an hepsi çok korkutucu geliyor. yaşımda küçük değil hani. Hormonlar herhalde bazı akşamlar böyle bir yere sığamıyorum. Duş aldım kendime gelirim diye ama nafile. Bir de bu haftalar çok şiştim onunda sıkıntısı var. Böyle işte canım...
Selamm kızlarrr,
Sizi burda görmek çok hoş dünürüm de burdaymışZeynebim selam cnm umarım sen ve bebişin iyidir...Şu an online olan tüm anne ve bebişlerine mutlu huzurlu ve sağlıklı bir gece diliyorumm..Naıslsınız bakalım?
al kuzum al her yerde var. ınternettende alabılıyonnbiz henüz hiçbirşeye bakmadık ama senin beşikten bulursak alırız çok güzel yaaaa.
bak ben 20 yasındayım sımdıden normal doguma odaklandımm bakalım hersey Allaha kaldı .. nasıp olsa da normal yapsammm .. korkma elbet acı cekecegız anne olmak kolay degılcanım şu an hepsi çok korkutucu geliyor. yaşımda küçük değil hani. Hormonlar herhalde bazı akşamlar böyle bir yere sığamıyorum. Duş aldım kendime gelirim diye ama nafile. Bir de bu haftalar çok şiştim onunda sıkıntısı var. Böyle işte canım...
bız ıyıyız sız de ıyısınız ınsallah sıze de guzel geceler ... nıluferın eee bebegım sarkısını dınlıyorummmSelamm kızlarrr,
Sizi burda görmek çok hoş dünürüm de burdaymışZeynebim selam cnm umarım sen ve bebişin iyidir...Şu an online olan tüm anne ve bebişlerine mutlu huzurlu ve sağlıklı bir gece diliyorumm..Naıslsınız bakalım?
kız benden once doguracan sen .. bana öncü olman lazım haa.. bırak mercımek tanesini 3 bucuk kılo cocuk doguracaz haaaben de çok korkuyorum doğumdan. canım aşırı tatlı iğne den korkarım ilaç içemiyorum. içecegim ilaçın mercimek tanesi kadar olması lazım.ama nasıl doğum yapacağımı bilmiyorum ilk doğum olunca da ne bileyim işte korkutucu geliyor insana
ben de çok korkuyorum doğumdan. canım aşırı tatlı iğne den korkarım ilaç içemiyorum. içecegim ilaçın mercimek tanesi kadar olması lazım.ama nasıl doğum yapacağımı bilmiyorum ilk doğum olunca da ne bileyim işte korkutucu geliyor insana
ben de çok korkuyorum doğumdan. canım aşırı tatlı iğne den korkarım ilaç içemiyorum. içecegim ilaçın mercimek tanesi kadar olması lazım.ama nasıl doğum yapacağımı bilmiyorum ilk doğum olunca da ne bileyim işte korkutucu geliyor insana
Teşekkürler canım sizdeki bu pozitifliği görünce iyi oluyorum bende. Bizde oğlumla sana huzur ve sağlık diliyoruz :)
kolum çok ağrıyor ya uyuyamadım :2:
bacım kraftın 2012 model park yatagı kraftın sıtesınde var ama ben bakırkoyden alacammmm kuzummmzeynepim o çok güzelmiş ya nerden bulabilirim bende alim :44:
ya ben dogum yapmak ıstıyorum cunku oglumu kucagıma almak ıstıyorummmmdüşünmemek en iyisi canım herhalde. Ama bazen takılıyor insanın aklına
su anda 9 ayım bıtmıs olsaydı keske ve ben dogum korkusu yasasaaydım suyum gelseydı hoppp bebıs kucagımdaa .. öpsem koklasam yawrumu .. ahh ahhh:)tunambabym canımsın sağol bizde oğluşumla aynı güzel dilekleri sunuyoruz size
çok tşklr inan koltuk altıma kadar şişti uykum var ama uyuyamıyorum felan çok kötüyüm
Selamm kızlarrr,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?