2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

belki öyledir ama yumurtlamam vardı bitti ondan olduğunu düşünüyorum ayy bide midem yanmaya başladıı bu sabah farkettim bakalım çrşba dr a gidecem canım yaa inşallah hayırlı haberle gelirim buraya...
işallah canım ya hayırlı haberlerini bekliyoruz. bende o dönemlerde mide yanması yaşıyorum acaba bi alakası varmı? yoksa ben homili yediğim için mi oluyo

kızz hayırdır sen neden gıdıyorsun doktora???

slm canım benim nasılsın bakim sen niye girmiyon buraya karşılaşamaz oldukkdr a ayın 9 unda gittim yumurtlama takibi istedim ypıldı işte günü falan söyledi çalış dedi snra ayın 18 inde gel dedi onun için gidecem bakacak yumurtam çatlamış mı bide kan tahlili istedi kuzum onu verecem...

kızlar merhaba nasılsınız benim bat 15 şubat dün adet oldum
nası gidiyor sizden naber

işallah canım ya hayırlı haberlerini bekliyoruz. bende o dönemlerde mide yanması yaşıyorum acaba bi alakası varmı? yoksa ben homili yediğim için mi oluyo

kuzum benim hem yanıyor hem bulanıyor anlamadım yaa.ben öyle çok yemiyorum yani normal yiyiyorum işte ama onunla alakası var mı bilmiyorum bebemm

giriyorum canım benım. ama muhabbetlerınız okadar koyu ve almıs basını gıdıyor ki nereden gireceğimi sasırıyorum hıcbırsey yazmadan wınnn geri gidiyorumm..

hımmmm anladım canım hadi hayırlısı bakalımm.. benım bu ay yumurtam catladı ve ben o kıvamlı sıvıyı yakaladım. e oncesınde calısma olmadı mısafırım vardı ama sonrasında oldu.. kan testı yaptırdım harbı catlatmısım progesteron degerım ıyı cıktı.. ama bır sorunum var galıba.. bu hafta da onun uzerıne dusucemm.. hayırlısı bakalımm..

canım bende gördüm o uzayan sıvıyı ee tabi çalıştık ayy ben gün aşırı modundan çıkıp hergün moduna geçtim napim kaçırmamam lazım diye napalım bebek için feda olsunnn

bende bu konuyu 2 aydır merak ediyorum. ama benimki garanti çok yemektendir. fazla karıştırıyorum sanırım

kuzum bi araştırsana ne bilim doktora faln gittin mi belki başka nedeni vardır???:44::44:

Son düzenleme:

evet aynen oylee... insallah bu ay tutturrursun pesındende bız gelırız.. senin bata ne kadar var ??

evet aynen oylee... insallah bu ay tutturrursun pesındende bız gelırız.. senin bata ne kadar var ??

kuzum bat 26 ocak bakalım dr ne dicek size hber veririm sen böyle gündüz gir arada ben çşba günü dr dan gelince hemen girerim ayy heyecenlıyım tatlım inan hep dualarım bizimlee rabbim kabul etsinn...

tatlım hep dua ediyorum bizim içinn inşallah allahım kabul ederde sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi...

kuzum bat 26 ocak bakalım dr ne dicek size hber veririm sen böyle gündüz gir arada ben çşba günü dr dan gelince hemen girerim ayy heyecenlıyım tatlım inan hep dualarım bizimlee rabbim kabul etsinn...

amin canım insallahh..

çrsmba bnde doktordayım canım. ancak aksam gırebılırımm. sana ozel msj atarım artık. gecmıse hıc dalamıyorumm.. hayırlıs sonuclarla gelırız insallahh...

amin canım insallahh..

çrsmba bnde doktordayım canım. ancak aksam gırebılırımm. sana ozel msj atarım artık. gecmıse hıc dalamıyorumm.. hayırlıs sonuclarla gelırız insallahh...

sen niye gidiyosun tatlım doktora??...ayy kız ben sana gelir gelmez msj atarım zaten bakalım hayırlısıı...

sen niye gidiyosun tatlım doktora??...ayy kız ben sana gelir gelmez msj atarım zaten bakalım hayırlısıı...

aslında yarın bı kan testı verıcem ona gore carsamba baska doktora gosterıcem canım. sanırım prolaktin hormonum cok fazla calısıyor.. gebelıge engel dıye okudum netten ama tam bır bılgıye uladamadımm. yarın tekrar olcturup sonucuna gore hareket edicem :44::44:

evet canım hayırlısı.. unutma ama merak ederımm..

unutmam kuşum merak etme senbişey soracam banada hormon testinede bakılacak kanda dedi doktor bu hani gebeliğe engel bişey var mı diye mi yapılıyor???:44::44::44:

unutmam kuşum merak etme senbişey soracam banada hormon testinede bakılacak kanda dedi doktor bu hani gebeliğe engel bişey var mı diye mi yapılıyor???:44::44::44:

evet canım. ama genelde adetın 3. gunu yapılılyor. mesela guatr hormonu fazla calısıyorsa buda gebelıge engelmıs ve ılk once onu tedavı edıyorlar.. ıste rezervine felan bakılıyor. aksi bır durum varsa tedavı baslanıyor yoksa klomen dıye bır hap var ona baslatıp yumurta takıbı ve sonrasında catlatma ıgnesı verıyorlar.. insallah hıcbır problemın yoktur canım ve hemen hamıs kalırsınnn...

sağol canım benim yaa valla inşallah bişey çıkmaz off biliyomusun bazı şeyleri bilmemek daha iyi çünkü çok şey bilince insan korkuyor yaa eskiden büyüklerin neden haberi varmış ne kimyasal ne boş gebelik ne ateş ölçümü ayy bitane ebe gelir bakarmış o kadar:44::44:

Son düzenleme:

evet canım dedıgıne aynen katılıyorumm.. zaman degıstıkce yenı yenı bırseyler türedi.. belki ozamanlardada vardı ama ne bileyim sanki günümüzde daha cok bu tür sorunlarla karşılaşanlar... Allah yardımcımız olsunnnn..

bu arada profiline baktım resımdekı sen mısın kızz?? masallahhhhhhh...pek güzelsinnn... sankımm cok guzel bır ses tonun vardır gıbıme geldıııı... yanılıyor muyumm??

tatlım günümüzde herşey değişti yediğimiz içtiğimiz şeylerin hangisi doğal önceden annem diyoki biz hormon nedir bilmezdikk sebzeler meyveler geç yetişirdi ama sağlıklı yetişirdi şimdi veriyorlar hormonu iki günde yetişiyor sebze meyve bunlardan da kaynaklanıyor bence insanın doğasıda değişti artık allahım sonumuzu hayır etsinn....
evettt o resimdeki benim çok tşk ederim tatlım herkesi gördük ama daha seni göremedik sende koyda bi görem arkadaşımı merak edyom kıss. bilmem ses tonumun güzel olduğunu söylerler ama bilemedim ki şimdii:44::44:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…