- 19 Aralık 2008
- 4.189
- 784
- 198
- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #8.661
tatlım günümüzde herşey değişti yediğimiz içtiğimiz şeylerin hangisi doğal önceden annem diyoki biz hormon nedir bilmezdikk sebzeler meyveler geç yetişirdi ama sağlıklı yetişirdi şimdi veriyorlar hormonu iki günde yetişiyor sebze meyve bunlardan da kaynaklanıyor bence insanın doğasıda değişti artık allahım sonumuzu hayır etsinn....
evettt o resimdeki benim çok tşk ederim tatlım herkesi gördük ama daha seni göremedik sende koyda bi görem arkadaşımı merak edyom kıss.bilmem ses tonumun güzel olduğunu söylerler ama bilemedim ki şimdii:44::44:
aaa demek sizler gordünüz birbirlerinizi.... oooooo. bak sen şu işeeee... bende koyarım bır arakacamak bır cevapp
hım yanılmadım yanı güzel diyorlarsa güzeldir sesinnn. benim gibi cırtlak değill bellii
evet kuzum nerdyse hepimiz gördük birbirimizi sende koy kaçamak yapma bakim koy snra silersin ben özel albüm yaptım sonrada sildim nolcek hem ben seni merak ediyomm yada koymak istemiyosan bana özelden yolla bi resim bakim şimdi hımm
onun yerıne facede eklessek ne olurrrrahh ahh aklıma geldı bak şimdiii.. eski topicimizde albüm yapmıstıkk birbirlerimiz içinnn.. ey gidi günlerrr demek sizlerde yaptınız nasıl kacırdımm yahuuu
benim facem yok kuzum neyse ısrar etmeyim tatlım sen istediğin zaman koyarsın ama banada hber vermeyi unutma sakın hee...ayy nasıl karnım acıktı anlatamam öğlende fazla yedim ama niye acıktım midem sırtıma yapıştı yahuuu
hımmmm benımde adet gunlerıme yakın oyle oluyorrr... tamam canım senın ıcın eklıcemmm.. bekle ama çıkma sakın. şimdi yapıyom kaldırcam hemen..
şimdilik burdayım ama birazdan çıkacam bakmadan çıkmam abiiiiii
bakabilirsinnnn
hişşşşşttt fıstık bundan sonra sana fıstık diyecemmresimlerin çok güzel öpüyorum seni şekerim buraları ihmal etme sakın yarın girecen mi giremezsen çrba günü mutlaka gir bak seni merak ederim yoksa ikimizde birbirimize hber verecez unutma sakın bebemm
kızz deme oyle sımarıyom walla.. hıc begenmem ben kendımı yaaaaayrıca yorumun ıcınde cok tesekkur ederımmm.. yasemın ergene kımmm ben kımmm Allah senı yasatsın emiii
yarında burdaım canımm. Allah kısmet ederse.. dıyorumya hergun bakıyorum ama muhabbetler okadar almıs basını gıdıyorki yetısemıyorum hızınıza..haberlesirizz kızzzzz..
azıcık şımarmadan bişeycik olmazz..canım ben çıkıyorum şimdi snra yine görüşürüz akşam yine girerim bi ara hadi öptümseni koccaman
slm kızlar nasılsınız
bebıslerım nasılsınız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?