2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

aaa demek sizler gordünüz birbirlerinizi.... oooooo. bak sen şu işeeee... bende koyarım bır ara kacamak bır cevapp
hım yanılmadım yanı güzel diyorlarsa güzeldir sesinnn. benim gibi cırtlak değill bellii

evet kuzum nerdyse hepimiz gördük birbirimizi sende koy kaçamak yapma bakim koy snra silersin ben özel albüm yaptım sonrada sildim nolcek hem ben seni merak ediyomm yada koymak istemiyosan bana özelden yolla bi resim bakim şimdi hımm

onun yerıne facede eklessek ne olurrrr ahh ahh aklıma geldı bak şimdiii.. eski topicimizde albüm yapmıstıkk birbirlerimiz içinnn.. ey gidi günlerrr demek sizlerde yaptınız nasıl kacırdımm yahuuu

onun yerıne facede eklessek ne olurrrr ahh ahh aklıma geldı bak şimdiii.. eski topicimizde albüm yapmıstıkk birbirlerimiz içinnn.. ey gidi günlerrr demek sizlerde yaptınız nasıl kacırdımm yahuuu

benim facem yok kuzum neyse ısrar etmeyim tatlım sen istediğin zaman koyarsın ama banada hber vermeyi unutma sakın hee...ayy nasıl karnım acıktı anlatamam öğlende fazla yedim ama niye acıktım midem sırtıma yapıştı yahuuu

hımmmm benımde adet gunlerıme yakın oyle oluyorrr... tamam canım senın ıcın eklıcemmm.. bekle ama çıkma sakın. şimdi yapıyom kaldırcam hemen..

hişşşşşttt fıstık bundan sonra sana fıstık diyecemm resimlerin çok güzel öpüyorum seni şekerim buraları ihmal etme sakın yarın girecen mi giremezsen çrba günü mutlaka gir bak seni merak ederim yoksa ikimizde birbirimize hber verecez unutma sakın bebemm

kızz deme oyle sımarıyom walla.. hıc begenmem ben kendımı yaaaa ayrıca yorumun ıcınde cok tesekkur ederımmm.. yasemın ergene kımmm ben kımmm Allah senı yasatsın emiii

yarında burdaım canımm. Allah kısmet ederse.. dıyorumya hergun bakıyorum ama muhabbetler okadar almıs basını gıdıyorki yetısemıyorum hızınıza.. haberlesirizz kızzzzz..

azıcık şımarmadan bişeycik olmazz..canım ben çıkıyorum şimdi snra yine görüşürüz akşam yine girerim bi ara hadi öptüm seni koccaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…