Merhaba Arkadaşlar,
Bugün kontrolümüzü olduk bebişim iyi çok şükür. Ayrıntılıya girdik. ayın 16 sında tekrar bakıcak 21 haftada. Darısı diğer arkadaşların başına.
Canım gözün aydın iyi çıkmış sonuçların şuan kaç haftalık hamilesin..
Puply sonuçların çıktı mı? Bayramdan sonra demiştin.
Sağol canım. 19+4 oldum bugün. Senin nasıl geçiyor hamilelik. yakınmıydı haftalarımız?
Puply sonuçların çıktı mı? Bayramdan sonra demiştin.
canım puply'nin amniyosentezi temiz çıkmış ama bayağıdır pc'ye girmiyor herhalde ondan cevap yazamamıştır sana.
evet cnm manolya nın da dediği gibi temiz çıktı sonucumuz binlerce şükürrr
sen nasılsın ne var ne yok?
o zaman biraz sabır gerekicek. bulunduğumuz şu duruma bile gelmek hiç kolay olmadı sonunu düşün bebeğine kavuşacağın zamanı. Ben artık bebişimin tekmelerini çok rahat hissediyorum hatta uykumdan bile kaldırıyor varlığını hissetmek çok güzellllCanım benim 18*5 benim bayagı zor geçiyor şikayetlerim bitmiyor malesef...
merhaba arkadaşlar....
ben şimdi şeyi merak ediyorum..geldiğim noktada çok önemsiz bir konu ama normal doğum için gerekli bir soru...hamileliğinizde geldiğiniz haftada kaç kilo aldınız şimdiye kadar??? ben 20 haftalık hamileyim ve 8 kilo aldım....kiloyla hamile kalınca daha az alırım diyordum ama 8 kiloyu aldım :) hiç bulantım olmadı iştahımdada artış olmadı...bebeğimde çok şükür haftasına göre normal kilosundaymış..normal doğum yapmak istiyorum kendim kilo almadan bebeğimi nasıl büyütürüm yardımcı olursanız sevinirimmm:26:
merhaba arkadaşlar....
ben şimdi şeyi merak ediyorum..geldiğim noktada çok önemsiz bir konu ama normal doğum için gerekli bir soru...hamileliğinizde geldiğiniz haftada kaç kilo aldınız şimdiye kadar??? ben 20 haftalık hamileyim ve 8 kilo aldım....kiloyla hamile kalınca daha az alırım diyordum ama 8 kiloyu aldım :) hiç bulantım olmadı iştahımdada artış olmadı...bebeğimde çok şükür haftasına göre normal kilosundaymış..normal doğum yapmak istiyorum kendim kilo almadan bebeğimi nasıl büyütürüm yardımcı olursanız sevinirimmm:26:
Kaybın için üzüldüm canım ama hayırlısı bende ikizlerimi kaybetmiştim. Allah kızını sağlıklı bir şekilde kucağınaa almayı nasip etsin. Bende dün tetanoz iğnemi oldum dün. bugün biraz kolum ağrıyor..Herkese öncelikle merhabalar
Ben de 3.tüp denememde ikizlerime hamile kalmıştım.Ama şimdi sadece kızım benle, İNŞALLAH hayırla,sağlıkla tamamına ereriz
RABBİM hepimizin sağlıkla 9ayı tamamlamamızı nasip etsin
Bu konuda 8gündür yazışma olmamış ama herkesler iyidir İNŞALLAH:)
Ben bugün tetanoz aşımın ilk dozunu vuruldum,başka tetanoz aşısını vurulan var mı aranızda:)))
Kimsecikler yok bu başlıkta ama ben her gün öne çekiyim birileri gelir İNŞALLAH:)))
THIRDEYES canm seninle mayıs tüpçüleri başlığında da yazışmıştık şükür ki sende hamişsin:)))Aşımı ben de dün yaptırdım bugün benim de kolum ağrıyo biraz,2,dozu da 1ay sonra olcakmışız...Peki sen şeker yüklemesini ne zaman yaptırıcaksın doktorun bişey dedi mi...Sanırım 24.haftadan sonra oluyo galiba?
Bide gebelik zehirlenmesinden bahsetmişsin,ben de geçen gün herkesin elin yüzün şişmiş demesiyle ve tansiyonumun biraz yüksek çıkmasıyla baya korktum ve ertesi günü doktora gidip idrar testi verdim çok şükür idrarda protein çıkmadı...İNŞALLAH bundan sonrasında da bişey olmaz bende çok kilo aldım çünkü...
Sen preklemsi yaşadığında bu belirtiler olmuşmuydu,İNŞALLAH bu seferkinde hiç bi olumsuzlukla karşılaşmazsın tatlım:))))
merhaba kızlar
Kilo sorunu bendede var 13 kilo almışım 21 haftadayım ama kilo degil onlar ödem yarısı ben tuzu kestim ne oturabiliyorum ne kalkabiliyorum
bebişlerimzi sağlıklı olsunda geçecek bu günlerde...
Evet canım hatırladımallah diğer bekleyen arkadaşlarada nasip etsin bizede vaktinde sağlıklı sıhhatli doğum nasip etsin. benimde 1 kasımda 2 dozum yapılacak. elinin yüzünün şişmesi belirti olabilir tansiyonunu sürekli takip et ben bu yüzden 2 bebeğimi kaybettim biliyosun. Benim bacaklarım şişti tansiyonum hiç çıkmadı sadece bir gece de yükseldi ve doğuma gittim. Banada doktor bacaklarındakiler değil elinde ve yüzünde şişme olursa riskli demişti ama sonuç ortada. Kendin takip et. Çok tuzlu yeme çok kilo almamaya çalış canım. Şeker yüklemesini haftaya perşembe günü yaptırıcam. Randevum öğlen acaba aç karnına mı gidilicek hiçte sormadım ben.
Evet canım hatırladımallah diğer bekleyen arkadaşlarada nasip etsin bizede vaktinde sağlıklı sıhhatli doğum nasip etsin. benimde 1 kasımda 2 dozum yapılacak. elinin yüzünün şişmesi belirti olabilir tansiyonunu sürekli takip et ben bu yüzden 2 bebeğimi kaybettim biliyosun. Benim bacaklarım şişti tansiyonum hiç çıkmadı sadece bir gece de yükseldi ve doğuma gittim. Banada doktor bacaklarındakiler değil elinde ve yüzünde şişme olursa riskli demişti ama sonuç ortada. Kendin takip et. Çok tuzlu yeme çok kilo almamaya çalış canım. Şeker yüklemesini haftaya perşembe günü yaptırıcam. Randevum öğlen acaba aç karnına mı gidilicek hiçte sormadım ben.
ben daha geçen hafta baktırdım ve gebelik şekerim çıktı arkadaşım insülin başlıycam sabah aç karnına gidiyorsun hatta gece 12'den beri birşey yemiyorsun sana neden öğleye randevu vermişlerki anlamadım tatlım ben aç gittim önce açlık kan şekeri bakmak için kan aldı sonrada 50 gram glukoz açıyorlar içiyorsun bir saat sonra tekrar kan alıyor ve çıkan sonuca görede mesela benim yüksek çıktı doğrulama yapmak için aynı işlemi tekrarladılar ertesi gün sadece bu sefer önce aç karnına kan verdim 100 gram glukoz yüklediler bir saat sonra iki saat sonra üç saat sonra kan verdim anlayacağın dört kez kan vermiş oldum 100 gramda oda yüksek çıktı ve şu an hem diyet hemde insülin tedavisindeyim İNŞALLAH hiç birinizde çıkmaz birşey sağlıklı sonuçlar alırsınız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?