2012 yılının ilk aylarında tüp bebekleriyle buluşacak anneler neler yaşıcazz........

hemmeeen duydum sesini geldim.. sana da günaydın canım.. 3lü test yaptıranınız var mı? galiba bana yarın yapacak 3lü ama duydum hata payı çok oluyormuş kötü çıkarsa diye şimdiden korkuyorum..:18:

selam canım tam ben yazacaktım 3 test yaptıran varmı diye sen yazmıssın ben 2 test yaptırdım sonucum gayet iyi çıktı tüp bebek doktorum yaştan dolayı 3 test istedi ama ben yaptırm ıyacagım yazıdgın gibi seninde yanılma payı çok yuksek oluyormu kafalar karışıyormuş gerekte yok detaylı ultrasona girecegım 20 haftada bence yaptırma derim

kızlar sağ bacagı uyuşan ağrıyan varmı benim sağ bacak çok feci ayakta dursam azıcık yürüsem canım yanıyor resmen doktorum normal diyor...

kızlar sağ bacagı uyuşan ağrıyan varmı benim sağ bacak çok feci ayakta dursam azıcık yürüsem canım yanıyor resmen doktorum normal diyor...

yeni doğum yapan bir arkadaşım var onun öyleydi bebeğin büyümüş damarına baskı yapıyor annesi ondandır onun ondandı doğumdan sonrada geçti banada çok kıramp giriyor gece uykudan uyandırıyor beni bende eşimi :) hemen masaj yapıyor geçiyor kolaymı öyle baba olmak değilmi ama dün gecede bir masaj seansımız oldu mesela :))

Calsıyum tabletlerı kullanmaya basla canım kullanmıyorsan ıyı geldığını söyluyorlar

Calsıyum tabletlerı kullanmaya basla canım kullanmıyorsan ıyı geldığını söyluyorlar

bende 12.haftamdayım bu kramplar beni gece uykumdan uyandırıyor internetten baktım6.ayda başalaması gerek ama benim erken başladı dr magnezyum vitamini verdi ama içsemmi bilemiyorum aranızda kullanan varmı?

bende 12.haftamdayım bu kramplar beni gece uykumdan uyandırıyor internetten baktım6.ayda başalaması gerek ama benim erken başladı dr magnezyum vitamini verdi ama içsemmi bilemiyorum aranızda kullanan varmı?

Ben magnezyum kullanıyorum ama kasılmalar için demişlerdi kramplar için kalsıyum demışlerdı henuz kramp olmadığı için kalsıyuma başlamadım ben yıne de bu sefer sorup baslıcam

üff gittim doktora yapmadı 3lü testimi 15 gün sonra yapalım dedi.. benim koca kafa da hiç güzel pozlar vermedi ( küstüm ben de

sanada günaydın iyiyiz çok şükür sen nasılsın?
çok şükür bende iyiyim canım iş güç uğraşıp duruyoruz işteee
üff gittim doktora yapmadı 3lü testimi 15 gün sonra yapalım dedi.. Benim koca kafa da hiç güzel pozlar vermedi ( küstüm ben de
oyyy oyyy güzel annecikk küsmüş bebişine annesi bilerek yapmamıştır bebişinn bilememiştir nasıl duracagınıı kıyamammmm

canım ileri haftalardaki şikayetlere katılıyorum ama benım 12 haftamdan beri var bu agrılar şuan 14 haftadayım
gerçi kiloda aldım onunda etkısı olabilir baskıda var tabıkı plesenta henuz yukarı çıkmamış doktorum bol bol su iç dedi bana internette bır dr yazdım oda bel fıtıgı olabılır dedi normal agrı degil diye yazmış bende fıtık yokki anlamadım..

Canım kaçıncı haftadasın doktorunmu verdi calcıyum tabletini şikayetinden dolayımı verdi bende balık yagı tableti kullanıyorum yaz dönemi balık tüketimi çok olmadığı için gün aşırı alıyorum..

ayy inan o hassaslık bendede var en ufacık bir şeye bozuluyorum resmen sonra toparlamaya çalışıyorum kendimi geçecek herhalde bu dönemlerde

tam olarak geçmiyor canım sadece başlardaki kadar hassas omuyorsun o kadar mesela ben şimdilerde huy değiştim hiçte hoşlanmıyorum ama elimde değil bir şey söylenince veya yapılınca 2 günde ya unuturdum yada umursamazdım şimdi ise hiç aklımdan çıkmıyor sinir kat kat katlanıyor kara liste bile oluşturdum şu anda birkaç kişi var doğuma kadar bu liste dolacak anlayacağın :)) İNŞALLAH doğumdan sonra geçer uhdecim hiç böyle biri değildim ben.

Ben 17.haftadayım hayır ben kullanmıyorum henuz ama belkı bu sefer verır ben magnezyum kkullanıyorum balık tabletlerının kılo yaptığını duymuştum dıkkat et

ben varım. geceden itibaren hiç geçmeyen bacak ağrım kasık ağrım oldu.nasıl ama sızım sızım.dün gündüzde geceye kadar sağ kasıığım karnım bacağım hepsi feci ağrıdı.hemde hiç geçmeden çok korktum.plesentada aşağıda birşey oldumu diye korktum.bugün daha iyiyim.her hafta doktora gidiyorum zaten bugün bakıcam ağrım artarsa gidicem.

canım senin plesentada aşagıdaydı sanırım yanlış hatırlamadıysam ben en son ayın 1 de gitmiştim dr bu ayın sonunda kontrolum zamanda geçmek bilmiyor acaba diyorum plesenta aşagıda olduğu içinmi bacak agrısı oluyor bende yarın acilemi gitsem diyorum ebbeginde durumunu merak ediyorum azıcık bugun açık kahve lekelenme oldu stresta yaptım...

benim bacak agrım genelde ayakta durunca ve yürüyünce bu halde işe gidiyorum allahtan işim rahatta idare ediyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…