hemmeeen duydum sesini geldim.. sana da günaydın canım.. 3lü test yaptıranınız var mı? galiba bana yarın yapacak 3lü ama duydum hata payı çok oluyormuş kötü çıkarsa diye şimdiden korkuyorum..:18:
ay hadi inşallah amniyosentez falan demesin de aklımızı bulandırmasın bari.. sen kaçıncı haftada yaptırmıştın?
kızlar sağ bacagı uyuşan ağrıyan varmı benim sağ bacak çok feci ayakta dursam azıcık yürüsem canım yanıyor resmen doktorum normal diyor...
Günaydınnn kızlarrr nasılsınız bakalımmmm ???
yeni doğum yapan bir arkadaşım var onun öyleydi bebeğin büyümüş damarına baskı yapıyor annesi ondandır onun ondandı doğumdan sonrada geçti banada çok kıramp giriyor gece uykudan uyandırıyor beni bende eşimi :) hemen masaj yapıyor geçiyor kolaymı öyle baba olmak değilmi ama dün gecede bir masaj seansımız oldu mesela :))
Calsıyum tabletlerı kullanmaya basla canım kullanmıyorsan ıyı geldığını söyluyorlar
bende 12.haftamdayım bu kramplar beni gece uykumdan uyandırıyor internetten baktım6.ayda başalaması gerek ama benim erken başladı dr magnezyum vitamini verdi ama içsemmi bilemiyorum aranızda kullanan varmı?
çok şükür bende iyiyim canım iş güç uğraşıp duruyoruz işteeesanada günaydın iyiyiz çok şükür sen nasılsın?
oyyy oyyy güzel annecikk küsmüş bebişine annesi bilerek yapmamıştır bebişinn bilememiştir nasıl duracagınıı kıyamammmmüff gittim doktora yapmadı 3lü testimi 15 gün sonra yapalım dedi.. Benim koca kafa da hiç güzel pozlar vermedi( küstüm ben de
oyyy oyyy güzel annecikk küsmüş bebişine annesi bilerek yapmamıştır bebişinn bilememiştir nasıl duracagınıı kıyamammmm
yeni doğum yapan bir arkadaşım var onun öyleydi bebeğin büyümüş damarına baskı yapıyor annesi ondandır onun ondandı doğumdan sonrada geçti banada çok kıramp giriyor gece uykudan uyandırıyor beni bende eşimi :) hemen masaj yapıyor geçiyor kolaymı öyle baba olmak değilmi ama dün gecede bir masaj seansımız oldu mesela :))
Calsıyum tabletlerı kullanmaya basla canım kullanmıyorsan ıyı geldığını söyluyorlar
ay hamilelikten de sanırım duygusal olarak hassasım ya resmen bozuldum :)))
ayy inan o hassaslık bendede var en ufacık bir şeye bozuluyorum resmen sonra toparlamaya çalışıyorum kendimi geçecek herhalde bu dönemlerde
Canım kaçıncı haftadasın doktorunmu verdi calcıyum tabletini şikayetinden dolayımı verdi bende balık yagı tableti kullanıyorum yaz dönemi balık tüketimi çok olmadığı için gün aşırı alıyorum..
kızlar sağ bacagı uyuşan ağrıyan varmı benim sağ bacak çok feci ayakta dursam azıcık yürüsem canım yanıyor resmen doktorum normal diyor...
ben varım. geceden itibaren hiç geçmeyen bacak ağrım kasık ağrım oldu.nasıl ama sızım sızım.dün gündüzde geceye kadar sağ kasıığım karnım bacağım hepsi feci ağrıdı.hemde hiç geçmeden çok korktum.plesentada aşağıda birşey oldumu diye korktum.bugün daha iyiyim.her hafta doktora gidiyorum zaten bugün bakıcam ağrım artarsa gidicem.
ben varım. geceden itibaren hiç geçmeyen bacak ağrım kasık ağrım oldu.nasıl ama sızım sızım.dün gündüzde geceye kadar sağ kasıığım karnım bacağım hepsi feci ağrıdı.hemde hiç geçmeden çok korktum.plesentada aşağıda birşey oldumu diye korktum.bugün daha iyiyim.her hafta doktora gidiyorum zaten bugün bakıcam ağrım artarsa gidicem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?