sulfatcım sen biberon ile ilgili yardım istemişsin canım .sen çalışıyordun değil mi yani eve süt sağıp koyacaksın sanırım .
Eki Görüntüle 249922 Eki Görüntüle 249924
merhaba kızlar, civil in mağzasına gidip bizde dün daha ilk alışverişimizi yaptık, mağzanın içinde başı dönüyor insanın ne alacağını şaşırıyor doğrusu, chıcco nun bakım çantası vardı çok kararsız kaldım içinde malzemeler iyidide çantası pek hoşuma gitmedi şimdi ise keşke alsaydım diyorum.
giordani41 canım ne güzel şu beyaz battaniye öyleçok sıcak tutucak birşey güle güle giysin bebişin bir de takım olan örgü sanırım demi .
evet canım kaç tane alınmalı diye kafam karıştı ama sanırım bi 125 ml bi de 260 ml olanından alıcam. 2 tane yeterli diye düşünüyorum
yok canım şu ara çalışmıyorum ben süt sağma durumu olmayacak yani
çalışmayacak bir anne için bence başlangıçta tek ve küçük bi biberon yeterli bence, çünkü bazı bebeğe hiç biberon gerekmeyip tamamen anne sütü yetebiliyo ki inşallah hepimizin bebeği öyle olur, bide nasıl başlık alıcağıda bebekten bebeğe değişiyor
canım hastane çıkışı dışındaki tulumları nerden aldın ve ne kadara?ben de kış için böyle tulum arıyorum beyaza bayıldım
kızlar bunun krem -açık kahve renginden hastane çıkışı olarak aldık
şu yukarda yazan arımın hamile ablası da ben oluyorum :)))
ayy çok güzeller canım, mothercare sanırım ben de bu tarz bi hastane çıkışı bakmıştım çünkü
bunu da çok beğendim sanırım böyle bişey alıcam
beyazlı olan tulumsa şahane, güle güle giysin bebişin
teşekkür ederim canım.Evet mothercareden aldım.Ben çok renkli şeyler sevmiyorum ,aksine erkeklere de böyle renkli cicili bicili şeyler yapmışlar hep.Yenidoğan bebeğe düz renkler daha çok yakışıyo bence.Kızlara yine seçenek çok ama erkeğe pek yok.Ben de bunu begendim aldım.
uryhn cnm hepsi çok güzel güle güle giysin kuzucun
patikler çok şeker ve degişikmiş
ay o kelebekli patiklere bayıldım.. sağlıcakla giysin inşallah..
çok saol canımm..seninkilerde çok ciciler maşşallahh...
senin patiklerde çok hoşuma gitti canım..ben kipadan aldım sen hangi siteden almıştın patikleri.
hepsi birbirinden güzel canım, hele pembe tulum ve önlüklere bayıldım. güle güle giysin melis
ayy kalpli ve kelebekli patikler çok tatlı amaaiyi günlerde kullansın inş.
ya bende şu patiği beğendim. şişle yapılmış ama ben bakarak asla örnek çıkaramam. çıkarabilen varsa yazarsa çok sevinirim..Eki Görüntüle 244581
canım bugün bu örneği çıkartmak için biraz uğraştım ve sonunda gidiş yolunu buldum sanırım:))
gerçekten örülüşü çok basit ama ben bu tarz yapılan patiklerde hiç kimsenin yapılışını yazmamasından dolayı
kafama göre ilmek atayım dedim oda çok küçük oldu:)))
ama en azından nasıl yapıldığı konusunda bilgimiz var:))
ben 30 ilmekle başladım ama bebişlerimizin ayacıklarına olabilmesi için en az 50 yada 60 ilmekle başlamak gerek bunu öğrendim:))
daha sonraları aynı gitmesi iyi olur aslında git gel 1 sıra sayarak 10 sıra alt rengini örüyoruz daha sonra 2.rengi takıyoruz bu şekilde 3 sıra gidiyoruz
ben 30 ilmekten başladığım için 10 ilmek ördüm 10 ilmek kestim ve 10 daha ördüm ama 60 ile başlarsak 20 örüp 20 kesip 20 örmeliyiz
yani ikinci renge geçip 3 sıra ördükten sonra 20 ilmek örüyoruz 2o ilmekte kesiyoruz kalan 20 ilmeğide örüyoruz daha sonra kesime kadar şişte kalan 20 ilmeği git gel örüyoruz 1 sıra ortada kesim yaptığımız için diğer tarafa gemiyoruz..daha sonra iç taraftan[foto birdeki gibi blek bağları için ]ben küçük olduğu için 12 ilmek attım ama 60 ilmekten örürsek eğer en az 20-25 ilmek atmalıyız onuda 4 sıra ördükten sonra kestim yani bitirdim:) diğer tarafa geçtim ondada aynı işlemi yaptım onuda bitirdim bitmiş hali şöyle oluyor.
dikmeden önceki hali bu şekilde oluyor dediğim gibi ilmekleri tahmin edemediğimden dolayı az küçük oldu şimdide aşağıda dikilmiş halini ekliyorum:)) düğmem olmadığından şuan iple süs yaptım bide ilmek az olduğundan yükseklik biraz fazla geldi ama 60 ilmekle başlandığında bukadar yüksek olmaz senin eklediğinresimdeki gibi olur inşallah şimdi bu minyatür hali:)))
cnm o tulumları HM den aldım.Tüylü olan 49 TL,diğeri o kdr kalın değil ama bnm hoşuma gitti diye aldım 25 TL.Ama kalın tulumlar vardı sanırım senin bebek 3 4 aylık olur kışın ,onlardan alabilirsin.Profilde Diyarbakır yazıyor ama HM bi tek İstanbulda var sanırım ?
evet diyarbakırdayım ama istanbulda ailem.ben burada öğretmenim.gidip geliyoruz o yüzden gidince alabilirim hm nerelerde var bilgilendirirsen aileme sipariş de verebilirim.güle güle kullansın çok güzeller
hepsi çok güzel tatlım. güle güle giysin oğluşun...
Forum İstanbul ve Forum Marmara Alışveriş merkezlerinde var cnm HM mağazaları.Teşekkür ederim bu arada..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?