2012'nin Ocak Annelerinin Bebişlerine Aldığı Ciciler

Güzel günlerde giysin Eylülcük, hepsi çok güzeller, kokoş olucak bizim kızlar şimdiden çorapları elbiseleri pek bir süslü oldu

tşkr. cnm evet kokoş olucaklar şöle elbisenin altında beyaz kilotlu çorap falan süslü tokalar bayılıyorum gördükçe insanın hepsini alası geliyo

saol canim.. uyku tulumunda ilk günden itibaren kulaniyliyormus. 130 tl cok pahli olmaz mi pahli tabi. hazir evde kimse yokken siparis verdim zaten. Fiyati benimde icime hic sinmedi 14 gün iade hakkim var. Görüntü olarak hosuma gitti ama o kadar para eder mi bilemiyorum gelince görecegim artik.

evet kislar cok sert geciyor. Canim hangi ülkede yasiyorsun bilmiyorum. Uyku tulumu markasi Alvi Mäxchen yasadigin yerdede vardir belki. Hepsini Baby-markt.de sitesinden siparis verdim. Niye iki cift, bunu bende bilmiyorum :) tekli göremedim birer tanesi yedek olur.
bende bunları aldım kızım giysin kışın sıcacıkk..anneside bunlardan giyyor

Eki Görüntüle 247095 Eki Görüntüle 247096

cok cici annesi cokk güle güle giysin

Son düzenleme:
Arkadaşlar türkiyede tatildeyken bebişmin 0-6 ay arası bütün ihtiyaçlarını almışım :) hangi birinin resmini çeksem bilemiyorum :) Allahım inşallah elimizi boş çıkarmaz. sağlıkla gelirler.

kızlar bebıslerınızın cıcılerı coook guzel 2011 ocak annesı olarak kızım suan 7 aylık hepınızı oncelıkle tebrık ederım ınsallah saglıkla kucagınıza alırsınız...kıs ayında dogum yapmak cok ıyı hem sızın ıcın hem bebısler ıcın yaza toparlanmıs oluyorsunuz.....gezmeler daha zevklı oluyor:)
sız tavsıyem 0_3 ay olanları cok almayın bırde bu aydakı boyuttakı zıbınlarınız hep uzun kollu olsun bırde bol bol uzun kollu 0_ 6 ay arası uzun kollu bady alın cok kullanıslı oluyor corap ılk aylarda sogukta olsa cok gıyemıyorlar bu yumusak patıkler var arkadasımızın bırı almıs ısmını hatırlayamadım resmı vardı kız bebek ıcın onlardan mumkun oldugunca alın cunku cok kullanıslı benım kızım surda 2 aydır rahat corap gıyıyor cunku ılk zamanlar tenlerı hassas olunca lastıgı yumusak da olsa bacaklarını acıtır.......
tulumlar cok kullanıslı oluyor kıslık penye ve kadıfe kumastan olanlar 4 5 aya kadar rahatlıkla gıydırılır.....bırde bol bol yelek kızlarrrrrrrrrrrrrrr......acayıp evde koruyucu.......aklıma gelırse yıne yazarım nacızane fıkırlerımı hosgorursenız destek olmak ıcın......

bebişin sağlıkla büyüsün canım
tavsiyelerin için tşkler, aklına geldikçe yaz bize tabiki tecrübelerinden faydalanmak isteriz

Evet yelek cok kulanisli ve önemli.. bizim henüz yelegimiz yok ama annesi allahin iziniyle alacak

arkadaşlar ben yelek kullanmayı düşünmüyorum. acaba hata mı yapıyorum. çünkü sağlık ocağındaki hemşire kadın iki oğlum var hiç yelek kullanmadım nasıl alıştırırsan öyle gider demişti.

canım güle güle kullan aldıklarını ama bana da tulum çok pahalı geldi .ben tulum almayı düşünmüyorum. zaten izmirin kışı çok sert değil + evim çok sıcak
emzikleri niye bu kadar çok aldın belki kullnamayacak bebişin. ben sanırım hiç emzik almıcam. emzik kullanmasını istemiyorum
bu arada emzik zinciri süpeermiş ben de bugün bu zincirlerden bi sürü çeşit gördüm çok güzeller ama emzik almayacağım için alamadım

bende bunları aldım kızım giysin kışın sıcacıkk..anneside bunlardan giyyor

Eki Görüntüle 247095 Eki Görüntüle 247096

ayy çok güzeller, güle güle giysin. benim de listemde var bu patikler ilk fırsatta alıcam

Son düzenleme:
emzikleri niye cok aldim.. ikili olarak satiliyordu biri 0-3 ay arasi, diyeri 3-6 ay arasi.

bebegin agzinda sürekli emzik olmasi taraftari bende degilim. Ama uykuya dalmadan önce ve ara sira emelerine sakinca görmüyorum. Bebekleri rahatlatiyor ve emerken cok keyif oluyorlar. Kendimden biliyorum bende cok severdim cünki :)

Yengem mesela cocuklarini bana kalirsa cok erken emziklerini birkatirdi, yavas yavas da yapmadi bi gün daha emzigini vermemeye basladi iyi mi yapti bence hayir. Cocuklarin cani istiyordu ve baska cocuklari görünce gözü bile kaliyordu yazdik bence. Ölcülü verildikten sonra bir sakincasi olmadigini doktorlar bile söylüyor aksine daha relax oluyor bebisler

Ablamda kizina vermeyi düsümüyordu, ama sürkeli ve sürekli bebegi emzirmek te mümkün degildi sonunda oda prensibine yenik düstü ve emzik verdi.

Hii dogumdan hemen sonra bebeklerin agzina emzik sokulmasindan bende yana degilim. Önce anneyi emmeyi ögrenmesi gerek :)

izmirde yasasaydim bende belki tulum almazdim, ama yazlik tulumlar da oluyor onlari bi arastir istersen. Buralar -15 -20 oluyor. Burdaki ebeler bebek ve ufak cocuklarinizi yorganla örtmeyin diyorlar, zaten herkez bir sey söylüyor bazen birinin söyledigi de diyerini tutmuyor :)

Aldigim tutlum ne hikmetse, nette baktim gitti gidiyordan kulanilmislari bile 30 euro yani 65 tl den satiliyor. bi gelsede baksam kargoya verilmis belki bugün elime ulasir.

güle güle giysin yavurun hepsi cok güzel. cingene pempe paltosuyla göz dolduracak amannn cok tatli.
Oyuncak yatagin ve ya arabasinin üstüne askmali mi canim.. bide fiyati ni merak ettim.

saol canım oyuncak asmalı deil dolamalı canım 20 tl ye aldık galiba..

parrhisia melisin cicileri çok güzell güzel günlerde giysin inşallah cnm

saol canımmm..

bende özendim eklemeye başlayayım artık dedim aldıklarımı yavaş yavaş

biz daha kıyafetlere geçemedik daha doğrusu ben azcık son bahar gelsin istiyorum ablasından kalma kısa kollu bady bir sürü var uzun kollular almak istiyorum bide minik kıyafetler inşallah oyun parkını bu mmodel aldık diğerlerinide bir siteden sipariş verdim yolda geliyolar sizinlede paylaşmak istedim:))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…