2012'nin Ocak Annelerinin Bebişlerine Aldığı Ciciler

ay o kelebekli patiklere bayıldım.. sağlıcakla giysin inşallah..

emzirme yastığımız

emzik, biberon v.s kutumuz

kapı süsümüz

patiklerimiz

yedek battaniyemiz ve havlumuz

hediye gelen bornozumuz

emzik ve biberonumuzuda aldık..

Son düzenleme:

çok beğendim canım
emzirme yastıgı acaba bu tip olanlar mı kullanıslı oluyo? yoksa bele geçirilen yuvarlak tipli can simidi gibi olanlar mı?

çok beğendim canım
emzirme yastıgı acaba bu tip olanlar mı kullanıslı oluyo? yoksa bele geçirilen yuvarlak tipli can simidi gibi olanlar mı?

canım ben ikisinede baktım.. bu daha kullanışlı geldi..
altında lastiği var koluna takıosun dirseğine doğru..
tam bebeğin başı denk gelio..

melisin cicişleri gerçekten çok güzel çok beğendim canım rabbim güle güle kullanmak nasip etsin çok şirinler gerçekten..
çok saol canımm..seninkilerde çok ciciler maşşallahh...
bunlar çok cici amaa yaa nerden aldın ? güle güle kullansın bebişin inşallah:)

senin patiklerde çok hoşuma gitti canım..ben kipadan aldım sen hangi siteden almıştın patikleri.

hepsi birbirinden güzel canım, hele pembe tulum ve önlüklere bayıldım. güle güle giysin melis

ayy kalpli ve kelebekli patikler çok tatlı amaa iyi günlerde kullansın inş.

maşallah canım kapı süsüne kadar almışsın havluyu ve biberon sepetini çok beğendim özellikle.
güle güle kullansın oğluşun
ben de biberonlara karar verdim avent alıcam bayram sonrası yalnız kaç tane alacağımı bilemiyorum yaa tecrübeli annelerden yardım alalım
bu arada cicilerinizi gördükçe yeniden bi alışveriş dalgası geliyor bayram sonrası artık yeni sezonlardan ilk 3 ay giyeceklerini almaya başlarım

teşekkür ederim cnm..
kapı süsü şimdiye kadar gördüklerimin içinde en güzeliydi aldım bende..
biberon sepetimizde koçtaşdan, uzun olanıda vardı aynısının uzun olanıda vardı kirli sepeti olarak almak istedim ama kapaksız diye vazgeçtik..
biberonu ve emziği avent aldım emzik ikili zaten.. biberonuda şimdilik 1 atne aldım bi 17 tl lik var bide 20 küsür olan, 20 küsür olanı aldım..

arkakadslar bana acıl yardm edersnz sevınırm agusts 13 te catlatma ıgnemı vurldm ve bugun vurulalı 16.gun 3 gundr ıdrar testı yapyrm ve pozıtf son adet tarıhım28 temmz bugun kan tetstı yaptrdm ve degrm 212,49 doktr erken gebelık dedı ve folık asıt verdı 2 gun sonrada tekrar kan testı ıcın cagrdı sızce anormal bı durum yokturdr deglmı degrlerım normalmı lutfen bılenler bsy yazssn

sen 260 ml olanı almışsın sanırım, ben de bir tane 125 ml, bir tane de 260 ml almayı düşünüyorum.
emzik kullansın istemiyorum bebeğin o nedenle almalımıyım emzik bilmiyorum. ihtiyaç olursa daha sonra alırım belki

canım doktorlar emin olmak için 2 gün arayla kan testini yapıyolar genelde yükseliş var mı diye
ben adet günümde yaptırmıştım kan testini 101 çıkmıştı değerim 2 gün sonra yaklaşık iki katına çıktı. sen de hamilesin bu değere göre anormal bi durum yok
hayırlı olsun şimdiden

ben avent aldım arkadaşlar.biberonun büyüklüğü kadar başlığının no su da önemli.eskidikçe yenileyebiliyorsunuz biz yenidoğan set almıştık içinde iki tane 125 lik,2 tane 260lık, 4 tane biberon başlığı farklı nolarda,emzik(kullamayı düşünmüyorum) biberon fırçası var.daha uyguna geldi sarı renkte bpa free yazıo beyaz olanları daha ucuz malzeme farklılığı var.bu set bizi büyütür gerekince başlık alırız dedik.

bebişin sağlıkla büyüsün canım
tavsiyelerin için tşkler, aklına geldikçe yaz bize tabiki tecrübelerinden faydalanmak isteriz
sagol canım....geldıkce yazacagım canım.....

Evet yelek cok kulanisli ve önemli.. bizim henüz yelegimiz yok ama annesi allahin iziniyle alacak
tavsıye ederım eger örecek bırı varsa ördür derım ha yasadıgın sehır sıcaksa penye yada polar türlerde olabılır.

ocak 28de dogum yaptım yasadıgım sehırde o gune kadar kar yagmamıstı ve uzuluyordum benım kızım nasıl kış cocugu olcak kar bıle yok dedım sonra dogumdan cıktım ve esım pencereye bak dedı baktım karrrrrr yagıyor ve bız tıpıde yogun karda hastaneden evımıze geldık.....evımız normalde sıcak olur ama bız dogalgazın ayarını sona kadar getırdık ayrıyetten elektırklı soba yaktık ve kapıyı bebegın bulundugu odanın kapısını kapattık cunku onların vucudu korumasız yenı gelıyorlar bılmedıklerı bır ortama hassaslar en ufak bır esıntıde yada acık bırakılan kapıdan bıle kapabılırler.....uzattım bıraz ama dıyecegım su kı arkadaslar yataktan kaldırdgınıza emzırmek ıcın kaldırdıgınızda yada bır yelek sırtlarına gıydırmek onları koruyacaktır cunku bedenlerı savunmasız oda sıcaktır ama onlar hep üsürler:)
gıydırmesen bıle bır ıkı tane bulundurmanı tavsıye ederım canım

kızlar bakım setı olarak bübchen maarkasını tavsıye ederım sampuanı sütü ve yagı süper kokuyor......
bırde bol bol altlık alın alt pijama yada ayaklı olanları var onlardan alın kullanıslı.....

aynen canım bende bayram sonrası biberonlarımızı almayı düşünüyorum
ve markasına avent olmasına karar verdim
ilk aylar için küçük boyları almamız yeterli mi acaba?

herkes cok ccici seyler almis bende baya bir aldim ama kaldirdim onlari 1 ay sonra falan yikayacam ozaman bende eklerim sizlere...

sulfatcım sen biberon ile ilgili yardım istemişsin canım .sen çalışıyordun değil mi yani eve süt sağıp koyacaksın sanırım .

gezinirken tesadüfen gördüm mesajını canım
tebrik ederim,bence değerini artıp artmadığını görmek için çağırmıştır
korkma inşallah sapasağlam hamilesindir

bu arada arkadaşlar ben mart ayında dğum yaptım ,kızım oldu
şimdi ablam hamile, sizleren biri ,o yüzden buralarda geziniyorum paylaşmak istedim

kız bebek bekleyen arkadaşlar
mothercare 7li zıbınlar kozyatağı outlette 17 lira
ben alamadım çünkü yeni doğan ve 0-3 ay vardı
bence kaçırmayın
benim kızım tombik olduğu halde 4 ay rahat giydi onlardan ,3 ay yazdığına bakmayın bol bol alın

erkekler için de uzunkol 7 liler aynı fiyat 17 lira
ablamın bebeğine aldık

çok tatlı kız kaşe kabanları da 19 lira

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…