2012'nin Ocak Annelerinin Bebişlerine Aldığı Ciciler

ben kızıma hiç pantol almadım ya hep elbise ,şort ve tşört aldım ,hırka aldım , yaz için pantolumuz yok cicişli
lcw de indirim var epey ama hiç bakmaya gitmedim internetten baktım sadece ,
emzirme için önlük alan var mı ? indirim bekliyorum olursa alacağım limangoda oluyordu .

kızlar 5li hastane çıkışı ihtiyacınız varsa limangokids e bakın bebecixin aldık biz daha önce.13 küsür fiyatı açınca 10 tl indirim geldi kargoyu düşünce takımlar 10 tl ye geliyor

bir de mothercare kışlık polarlarda ikincisi yüzde 50 imiş.face mothercaretürkiye ye üye olursanız indirimleri gösteriyor

canım ben 6lı ve 8li setlerden aldım..içinde kısa kollu uzun kollu tulumlar,şapka,önlük,eldiven,pijama takımı var..hepsini 27liraya aldım..ama kalitesi iyi kumaşı güzel,zaten weniceyi kullanan arkadaşlarım vardı onlar önerdi bende aldım...sende uygun almışsın zaten wenice çok pahalı değil tatlım ama kaliteli bence

ben bu arabalı takıma bayılıyorum
hepsi cok guzel....
aa gelirse bizleride haebrdar et

resim eklemye calıstım ama olmadı sanırım deneme
aa olmus denıyım yine ilk ayakakbıyı kuzenm aldı
ceketı kuzenm aldı
dıger ayakakbıyı arkadasım aldı

bunlarda hep hediye
kuzenmden
coraplarda akrdasımdan

bunlarda annişin bebişine aldıkları:)
cogu hedye geldi kızlar ...
aa kızlar hepsi olmadı yine ekliyorum

hepsi çok güzeller Allah sağlıklı mutlu günlerde giydirmeyi nasip etsin inşallahhhhh

anladım canım wenicenin böyle tulumları olduğunu bilmiyordum ,bir ara gidip bakayım o zaman .

hepsi cok guzel....

tamam canım haberdar ederim ,bir kere gördüm emziren anneyi ,çok güzel desenli falan ve hiç bebek görünmüyordu hani ortalık yerde zaten asla emziremem böyle hastanenin emzirme odalarında ya da avm lerin emzirme odalarında güzel olur ,ben çekiniyorum foş memçoşu dışarı çıkartım birilerinin yanında rahat emzirebilen biri değilimdir :78:

ayy serem aldıklarına bayıldım ya.bende gittim wenice'e ama bebekler için birşey kalmamıştı. çok güzeller hepsi. baya bi tulumu olmuş. ilk 3 ay için yeter bence, artık ileriki zamanlara yoğunlaş. ama içim gitti şimdi en kısa zamanda gidip oğluşuma birşeyler alayım bende. kırmızıyı çok beğendim özellikle..

resim eklemye calıstım ama olmadı sanırım deneme
aa olmus denıyım yine ilk ayakakbıyı kuzenm aldı
ceketı kuzenm aldı
dıger ayakakbıyı arkadasım aldı

bunlarda hep hediye
kuzenmden
coraplarda akrdasımdan

hepsi birbirinden güzel canım özellikle de mor montu güle güle giysin

ayy çok ciciler güle güle giysin oğluşun canım , filli olanın arkasında kuyruk var dimi çok şeker
onun bi de ayılı ve tavşanlısı vardı onlarda çok cici, kırmızı olan benim pamidordan aldığım tuluma benziyor sadece benimkinde alttaki beyaz badide papyon var

Son düzenleme:
evet cnm cok gerekli bişey bencede

sagolasın teyzişkosu

hepsi cok guzel....

canım teşekkürler....çok şirin evet..bir de bunun çorabını aldım ben arabanın üstünde bip bip yazıyor çok şeker

hepsi çok güzeller Allah sağlıklı mutlu günlerde giydirmeyi nasip etsin inşallahhhhh

sağol tatlım amin....

çok sağol özlemcim...bizim de denk geldi eşimle mothercare pahalılığından sonra burası sudan ucuz geldi hemen atladık evet baya tulumu oldu ama gördükçe alıyorum işte tulum çok sık giydiriliyormuş ya...pamidorda güzel canım oraya da bakabilirsin her ürünü kaliteli değil ama tomuycuk'un malları iyi sanki

sağol canım benim:) evet filli olanın arkasında minik bir kuyruğu var tavşanlılardan da alıcaktım tatlım ama kollarını çok absürt renklerde yapmışlar hiç alakasız yani...arkasında da onların top gibi kuyrukları var...

kızlar yaa bunları 0-3 aymı 3-6 aymı alıyorsunuz??

benim şuana kadar aldığım 3 tane ayaklı tulum 3-6 ay, ama 0-3 ay da alıcam bikaç tane tabiki. ama çabuk uzuyomuş bebişler o nedenle 0-3 olan ayaklı tulumlar 3 ay giydirilemiyor anladığım kadarıyla

selam anneler aklıma gelmişken ufak bir tavsiyem olacak biberonu sıcak tutmak için olan çantaları tercih etmeyin çünkü mama yapıldıktan sonra 1 sa içinde tüketilmesi gerekiyor bunun yerine termos muglardan alırsanız uzun süre sıcak suyunuz olur ve istediğiniz zaman taze olarak hazırlarsınız.üstelik bunların fiyatı 10-25 tl arası olup yarım litre kapasiteli oluyorlar.daha kullanışlılar.

bebek eşyalarını yıkamak için ben omobaby tercih ettim yumuşatıcı olarak da vernel baby aldım çok memnun kaldım. sunu belirteyim sabun tozu maalesef çamaşır makinesine çok zarar veriyor ya çok köpürüyor ya hiç köpürmüyor.ben o yüzden tercih etmedim ama aldığım deterjan çok iyi durulanıyor hemen eriyor.

benim şuana kadar aldığım 3 tane ayaklı tulum 3-6 ay, ama 0-3 ay da alıcam bikaç tane tabiki. ama çabuk uzuyomuş bebişler o nedenle 0-3 olan ayaklı tulumlar 3 ay giydirilemiyor anladığım kadarıyla

anladımm canım bende çoğunlukla 3,6 alayım o zaman. off yaa ben hiç güzel birşeyler bulamıyorum gerçi gezemiyorumda alışverişte gezerkende seçerkende çook yoruluyorum. buradakiler wenice i yazmışlar birde oraya bakayım. mothercare ve kanz iyi hoş kaliteli ama renk seçenekleri pembe ve beyaz oluyor genelde yeni doğanlar için( ya da bebe mavisi) daha renkli şeyler almak istiyorum bakalım:44: buradakilerden çok beğendiklerim oldu gerçekten güzeller yaa keşke bende bulabilsem öylee.

:2: hasta oldum burnumdan nefes alamamak beni cildirdiyor :84:

serem ve esmy
cicişlerinize bayıldım güle güle giysin yavrular
bugun butun gun alısverişteydim,acayip yoruldum ama çok tatlı ciciler aldım kızıma
yarın fırsat bulursam eklerim, bu gece çok yorgunummm
bu arada ben biberona avent e karar vermiştim ama yeni bir seri çıkmış balmumundan yapılma sarı seri,
mavisiyle saglık yönünüden farkı yokmus ama? karar veremedim hangisini alsam diye?_her biberonda 10 TL fark var aradaa

hepsi çok zevkli seçimler, kız annesi olunca ister istemez pembe ağırlıklı oluyo herşey,
o kadar renk seçeneği var gidip de pembe güzel görünüyo insanın gözüne ,sende de öyle olmuş galiba
tulumları çok seviyorum ben sende bayağı almışsın ama annem ısrarla tulum almama taraftarı çabuk büyürmüş bebişimiz giyemezmiş?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…