2012'nin Ocak Annelerinin Bebişlerine Aldığı Ciciler

canım çok teşekkürler...
sende ekle kızının cicilerini bakalım...

hepsi çok güzeller cnm. güle güle giysin güzel kızın

cok sagol cnm teşekkurler

ya evet gözüm hep pembeye gidiyor babası dıyor ne bunlar hepsi pembe ama napim kız bebişlere pembeyi cok yakıştırıyorum ben buyudugunde gıyer değişik renkler:))
tulum gıydırmek rahat oluyor bebeklere belı falan acılmıyor bebişin..bırde ben cok yakıştırıyorum bebişlere tulumu:))

hepsi çok güzel gerçekten. kız cicileri de ayrı bi güzel oluyor zaten. allah sağlıkla giydirmeyi nasip etsin inş.

amin cnm cümlemize inş..

bunlar da bebeğimin banyo malzemeleri, aradan çıkardık bunları da :)

küvetimiz mothercarede indirimde denk geldim geçen hafta

süngerimiz ve banyo termometremiz

bunu eşim görünce illa alalım diye tutturdu :)) banyo oyuncakları

bunlar da kendime aldığım jelli göğüs pedi ve göğüs kremi

Son düzenleme:
cnm güle oynaya cıbı cıbılar yapsın bebişin bunlarda hepsi çok güzel küvet takımını kaça aldıgını öğrene bilirmiyim

cnm güle oynaya cıbı cıbılar yapsın bebişin bunlarda hepsi çok güzel küvet takımını kaça aldıgını öğrene bilirmiyim

çok teşekkür ederim canım inş. güle oynaya yapar
canım 100 liraydı fırsat ürünüydü pazar günü gittiğimde 55 liraya aldım
küvet, havlusu,fırçası, süngeri, termometresi bi de işte su koyulan bölmeli kabı var toplam 6 parça

Son düzenleme:

valla suyu severler inşallah Emre çok ağlardı banyo yaptırmak işkence gibiydi alt komşu üst komşu Emre banyo yaptı galiba gene kıyamet koptu derlerdi. fiyatlarına bakmadım ama 100 çok gibi geldi bana ama 55 tl 6 parça için uygun tabi

hepsi çok şeker canım inşallah oğlun içinde güzel güzel bıcı bıcısını yapar

ben daha hiç banyo malzemesi almadım..chiccoya gidince alırım diyorum beğenirsem artık....

suyu sevmezse yandık yani evet canım indirimli fiyatı için gayet uygun oldu

hepsi çok şeker canım inşallah oğlun içinde güzel güzel bıcı bıcısını yapar

ben daha hiç banyo malzemesi almadım..chiccoya gidince alırım diyorum beğenirsem artık....

teşekkürler tatlım, ben de bi günde öyle denk geldi aldım canım iyi de oldu bakım ürünleri dışında banyo ile ilgili bi eksiğimiz kalmadı. 2 tane bornoz takımımız da var biri 2 yaş sonrası için kızkardeşim almış, biri de yenidoğan seti. anlayacağın en az 4 yıl havlu bornoz ihtiyacımız yok :)))

benim de canım annem almış us polo'dan çok güzel banyo havlusu,bornoz saç havlusu falan var minicik
kayınvalidem de almış onunkinin içinde de terlik var nasıl giydireceksem onu çok şeker ama...

benim de canım annem almış us polo'dan çok güzel banyo havlusu,bornoz saç havlusu falan var minicik
kayınvalidem de almış onunkinin içinde de terlik var nasıl giydireceksem onu çok şeker ama...

ohh süpeer senin de havlu bornoz derdin yok o zaman benimkinde de büyük olanda terlik var ama zaten yürüyünce giyebileceği bi takım o
sen de daha küçük olanı kullanırsın büyüğünü yürüyünce giydirirsin

Hepsi çok güzeller çok ciciler rabbim kısçenin üzerinde görüceğin günleride göstersin inşallah..

Ya genelde hep pembe yapmışlar yaa annemle alışverişe çıktığmzda boynerde mesela hep ya pembe ya mavi orta renk hiç yoktu snr oldm..
Hee bide pembenin tonları fuşya fln da var

Güle güle kullansın oğluşun cnm çok güzelmiş bayada uyguna almışsınız küveti ben görmemiştim mothercareda küvet fln bidahaki gittiğimde bakıyım..

oğlumun cicilerine devam :)) nihayet 0-3 tulumlardan alabildim şimdilik 3 takım oldu. krem kahve olan kadife
mothercare'in bugün olan indiriminden 2 li pijama takımlarını aldım 4 parça şeklinde satılıyordu ben foto çekmek için parçaları ayırdım :)
kadife fermuarlı tulum şeklinde kullanılan battaniye, patikli altlar vs aldık bugün bi de

Son düzenleme:

Güle güle kullansın oğluşun cnm çok güzelmiş bayada uyguna almışsınız küveti ben görmemiştim mothercareda küvet fln bidahaki gittiğimde bakıyım..

teşekkür ederim tatlım, bizim de denk geldi çok iyi oldu çok severek aldık küveti aradan çıkmış oldu

bu arada aldığım her 3 takım da kendinden eldivenli yanlardaki kıvrımı içe doğru çevirdiğinde bebişin eli çıplak kalıyor

baştaki krem kahve tulum çok güzel güle güle giysin oğluşun..benimde 0-3 aylık tulum almam lazım birkaç tane hep 6 aylık almışım ben..
başlarda çok biliçsizmişim yaa şimdi şimdi kafamda herşey daha iyi oturuyor..

Çok cici bunların hepsi güle güle giysin bebiş, korsan önlüğüne bittim

çok güzel hepsi canım.kendinden çoğunu aziz bebeden almışsın sanırım..küvetin fotosu yok ama ben mi göremedim. bir de fermuarlı battaniye bende alıcam onu nerden aldın tatlım??

teşekkür ederim canım o tulum yakından daha da güzel ben de başlarda 3-6 ay aldım şimdi 0-3 lere başladım
ama bir liste yapmam lazım neyden daha kaç tane almam gerektiği ile ilgili yoksa her gördüğünü almak istiyosun

Çok cici bunların hepsi güle güle giysin bebiş, korsan önlüğüne bittim

teşekkürler tatlım, mama önlüklerimiz olmasına rağmen görünce dayanamadım ben de

çok güzel hepsi canım.kendinden çoğunu aziz bebeden almışsın sanırım..küvetin fotosu yok ama ben mi göremedim. bir de fermuarlı battaniye bende alıcam onu nerden aldın tatlım??

tatlım teşekkür ederim, aziz bebenin bölge bayisini keşfettim ve ürünlerini çok beğendim. çok kaliteli kumaşları, battaniyeyi de ordan aldım canım o da aziz bebe. küvet bikaç sayfa öncede kaldı sanırım

kızlar bebekleri uyuturken ne giydirmeyi düşünüyorsunuz..

uyku tulumu ve fermuarlı battaniye almayı düşünen varmı??

ben ne giydirceğimi bilmiyorum daha :)

yeni doğanbebeğede pijama takımı giydirilmez herlade :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…