2012'nin Ocak Annelerinin Bebişlerine Aldığı Ciciler

çokk güzel yaa bayıldım hepsine güle güle giysin oğlun inş

bende gittim aziz bebenin dükkanına. ama bu kadar güzel çeşitler yoktu..ürünleri güzel kaliteli. bende slopet bi takım aldım..

güle güle giyin oğluşun, tulumlara ayrıca bitttim :)
bu arada biberonları nereden ve ne kadara aldın?

piyasada çok güzel yeni doğan pijamaları var..ben 3 parça pijama takımı aldım:) uyku tulumu çok sıcak gelir. gecelikle yatıracam ben kızımı:))

sultancım çok güzel aldıkların oğlun sağlıkla giysin hepsini inşallah
canım aziz bebeden aldıkların da çok güzelmiş tam kızlarağasının oralarda mı dükkanı? fiyatları nasıl aldıkların ne kadar mesela?
bu arada oğluşlarımızın pijama takımları aynı..ay ben kırmızıyı çok yakıştırıyorum erkeklere
bir de 3lü çorapların biraz değişiği biz de de var arabaların üzerinde bip bip! yazıyor

çook cicilerr

eklediginiz kiz ve erkek kiyafetleri bi harika.. güle güle giydirirsiniz insallah.

sultan sapkali tulumun cok güzel hele o sapkasi süper

Sultan´cim kadife tulumu kaca aldigini ögrenmek istiyorum. Mothercare Samsunda´da var mis.. ablam bi daki hafta samsunda olma ihtimali var bana da alsin.. yada bunda benzer bir tulum hastaneden cikartirken giyer kuzucum.

ben uyku tulumu almayı düşünmüyorum canım evim sıcak zaten bi de burada öyle kara kış olmuyor zaten

çokk güzel yaa bayıldım hepsine güle güle giysin oğlun inş

teşekkürler canım amiiin

bende gittim aziz bebenin dükkanına. ama bu kadar güzel çeşitler yoktu..ürünleri güzel kaliteli. bende slopet bi takım aldım..

canım bu ürünler yeni sezon daha yeni geliyomuş mağazalara istersen tekrar git gelmiştir mutlaka. gerçekten cici şeyler vardı

güle güle giysin kızın çok güzeller gerçekten

güle güle giyin oğluşun, tulumlara ayrıca bitttim :)
bu arada biberonları nereden ve ne kadara aldın?

sağol tatlım biz de çok beğenerek aldık her bişeyi biberonları burdan bi bebek mağazasından aldım canım ikisi 49 veya 50 tl tuttu

teşekkürler canım inş. tatlım
sana özelden şimdi ayrıntılı adres tarifi yapıcam mutlaka git, ayy bi de adam netten kataloğa bakarsınız istediğiniz bişey olursa gösterirsiniz demişti. eve gelince gördüm çok güzel kuzucuklu penguenli filan patikleri varmış yaa, neyse tekrar gidicem zaten oraya o zaman alırım

sağol tatlım

Sultan´cim kadife tulumu kaca aldigini ögrenmek istiyorum. Mothercare Samsunda´da var mis.. ablam bi daki hafta samsunda olma ihtimali var bana da alsin.. yada bunda benzer bir tulum hastaneden cikartirken giyer kuzucum.

canım o tulum mothercare değil aziz bebe. hemen hemen tüm bebek mağazalarında ürünleri var samsunda da vardır mutlaka
fiyatı da mağazalarda nakit 30 k.kartı 32 lira ama ben bölge bayisinden aldım 25-26 lira tuttu sanıyorum

bende bendeee adress istiyorum
bidahaki ay izmirde olucam..

hepsi çok zevklı çok şeker canım. hangi sitelerden alışveriş yapıyorsun?
piyasada çok güzel yeni doğan pijamaları var..ben 3 parça pijama takımı aldım:) uyku tulumu çok sıcak gelir. gecelikle yatıracam ben kızımı:))
sen nerde yaşıyordun ilkaycım. ben eskişehirde yaşıyorum buranın kışı sert geçer oyuzden uyku tulumu yada kundak battanıye düşünüyorum. ama sankı kundak battanıye daha uzun ömürlü gibi gelıyor bana. daha kullnışlı olur sanırım.
Ben bir iki ay daha hic bir sey almayi dusunmuyodum. ama dun bu tulumu gordum dayanamadim:)

Eki Görüntüle 259249

çok güzelll güle güle giysin oğlun

günayydın geçen hafta kızıma aldığım,
ev içinde giymesi için 3-6 ay ikili takımlar hatta pijama takımları da diyebilirizzz

bizim bu şekilde sadece 2 takımımız var bende 2-3 tane daha almak istıyorum bunlar çok rahat oluyormuş. güle güle giysin kıscen :)

bizim bu şekilde sadece 2 takımımız var bende 2-3 tane daha almak istıyorum bunlar çok rahat oluyormuş. güle güle giysin kıscen :)

ben daha süslü şeyleri seviyorum ama annem ev içinde bu takımlar daha rahat olur dedi,
6 aya göre aldık ki,hem bebiş erken büyürse sorun olmasın hemde 6aylık içinde bulunsun diye:82:

Ben bir iki ay daha hic bir sey almayi dusunmuyodum. ama dun bu tulumu gordum dayanamadim:)

Eki Görüntüle 259249
AMA COK tatlıymıs bu yaaaaa
güle güle giysin canm benm
wuuw cokmus ama hepside cok güzel

paşamız güle güle kullansın..

uzun süreden beri gelipte bakamamıştım maşallah cicilerinizin hepsi birbirinden güzel melekleriniz güzel günlerde sağlıcakla kullansın inşallah arkadaşalr...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…