Topiğimiz hayırlı olsunbu da benim yavru kartalımın ilk cicisi: Eki Görüntüle 211430
foto biraz kötü oldu kusura bakmayın
hayırlı uğurlu olsuuun :)
bayıldım bayıldım. ben tam bir patik delisiyım. çok güzel
ayyy harika ya acaba bunun fenerbahçelisi varmıdır yavru kanaryaTopiğimiz hayırlı olsunbu da benim yavru kartalımın ilk cicisi: Eki Görüntüle 211430
foto biraz kötü oldu kusura bakmayın
durma şekerim durma kaç kere anne olacaz yap valla. giyemezlerse bizde hediye götürürüz eşin dostun çocuguna.bu çok ciciiiiiiii çok beğendimmmm. Durdurun beniiiiiiii alışveriç yapmak istiyorummmmmmmmm..
evet çok küçük almamak lasım di micıcılerınız hayırlı olsun..bende 2011 ocak annesıyım...
0-3 aylık çok almayın..çabuk kuçuluyor...fazla fazla elınızde kalıyor..hedıyede gelıyor...
sızın 3 üz mü..maşallah...bıraz zor olucak galıba ...bırı uyur.bırı aglar.bırı acıkır...
yardımcı olacak bırılerı vardır ınşallah..
sen de mi Fenerlisin? löy löylöy löy löy löy löy lööööööy FENERBAHÇEEEayyy harika ya acaba bunun fenerbahçelisi varmıdır yavru kanarya
evet çok küçük almamak lasım di mi
senin de kuzunu Allah bağışlasın canım, tavsiyelerinize açığız, tecrübelisiniz siz :)
evet üçüz benimm :)) yardımcı olacak var neyseki, kayınvalidem var, annem çalışıyo ama zorda kalırsan gelirim dedi, bi de bakıcı da bakalım diyoruz.. iyi birini bulursak onunla ben hallederiz inşallah..
sen de mi Fenerlisin? löy löylöy löy löy löy löy lööööööy FENERBAHÇEEE
sağol canım tavsiyeler içinnhem bebişleriniz hemde cicileri hayırlı olsun,güle güle giysinler.
adilemire katılıyorum 0-3 ay fazla almayın çok fazla bez stoğu yapmayın.
bebişlerinizi ilk zamanlardan itibaren önlüğe alıştırın.ben oğlumu alıştırmadım şimdi mümkün değil durdurmuyor önlüğü.günde 3-4 kez kıyafet değiştiriyoruz sürekli ıslatıyor.
ayy ben kendımden korkuyordum
sızden korktum kızlar
neler almıssınız sız oyleeeeeee :)
ben daha hıcbırsey almadım :)
ancak 5 aydan sonra dusunuyorum :)
Ama super aldıgınız cıcıkler
kuzumm inşallah..allah kolaylığını verir canım 3 ü birden büyüyecek işte hiç arkadaş sıkıntısı cekmeyecekler. ilk 1 ayıl belkı zor olur sonra iyiki üçüz olmuş dersin.
ben pek futboldan anlamam da eşim fanatik fenerli :)
sanırım alışveriş daha da zevkli olacakher aldığımızı buraya ekleyip
paylaşmak için sabırsızlanıcazzz
sanırım alışveriş daha da zevkli olacakher aldığımızı buraya ekleyip
paylaşmak için sabırsızlanıcazzz
evet çok küçük almamak lasım di mi
senin de kuzunu Allah bağışlasın canım, tavsiyelerinize açığız, tecrübelisiniz siz :)
evet üçüz benimm :)) yardımcı olacak var neyseki, kayınvalidem var, annem çalışıyo ama zorda kalırsan gelirim dedi, bi de bakıcı da bakalım diyoruz.. iyi birini bulursak onunla ben hallederiz inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?