2012'nin Ocak Annelerinin Bebişlerine Aldığı Ciciler

kıslaar hepsi de çokk şirinlerrr, maşallah, güle güle kullansın bebicikler, sağlık ilen

Topiğimiz hayırlı olsun bu da benim yavru kartalımın ilk cicisi: Eki Görüntüle 211430
foto biraz kötü oldu kusura bakmayın

ayy yavru kartalını yesinler senin, çok şeker ama sarı lacivert olsa daha güzel olurdu

Bunlarda benim bebişime aldıklarım..
Tanesi 5 tl..

ohhh maşalllah herkesler başlamış cicilere, güle güle giysin bebişin inş. tatlım
ben de eklim 2-3 parça bişeyimiz var

hayırlı uğurlu olsuuun :)

cıcılerınız hayırlı olsun..bende 2011 ocak annesıyım...

0-3 aylık çok almayın..çabuk kuçuluyor...fazla fazla elınızde kalıyor..hedıyede gelıyor...

sızın 3 üz mü..maşallah...bıraz zor olucak galıba ...bırı uyur.bırı aglar.bırı acıkır...
yardımcı olacak bırılerı vardır ınşallah..

Bunu bebişime hamile olmadan bebek düşünürken almıştık eşimle
babymizin ilk eşyası bu patişler
bayıldım bayıldım. ben tam bir patik delisiyım. çok güzel
Topiğimiz hayırlı olsun bu da benim yavru kartalımın ilk cicisi: Eki Görüntüle 211430
foto biraz kötü oldu kusura bakmayın
ayyy harika ya acaba bunun fenerbahçelisi varmıdır yavru kanarya
bu çok ciciiiiiiii çok beğendimmmm. Durdurun beniiiiiiii alışveriç yapmak istiyorummmmmmmmm..
durma şekerim durma kaç kere anne olacaz yap valla. giyemezlerse bizde hediye götürürüz eşin dostun çocuguna.

evet çok küçük almamak lasım di mi
senin de kuzunu Allah bağışlasın canım, tavsiyelerinize açığız, tecrübelisiniz siz :)
evet üçüz benimm :)) yardımcı olacak var neyseki, kayınvalidem var, annem çalışıyo ama zorda kalırsan gelirim dedi, bi de bakıcı da bakalım diyoruz.. iyi birini bulursak onunla ben hallederiz inşallah..
ayyy harika ya acaba bunun fenerbahçelisi varmıdır yavru kanarya
sen de mi Fenerlisin? löy löylöy löy löy löy löy lööööööy FENERBAHÇEEE

Son düzenleme:
hem bebişleriniz hemde cicileri hayırlı olsun,güle güle giysinler.
adilemire katılıyorum 0-3 ay fazla almayın çok fazla bez stoğu yapmayın.
bebişlerinizi ilk zamanlardan itibaren önlüğe alıştırın.ben oğlumu alıştırmadım şimdi mümkün değil durdurmuyor önlüğü.günde 3-4 kez kıyafet değiştiriyoruz sürekli ıslatıyor.

ayy ben kendımden korkuyordum
sızden korktum kızlar
neler almıssınız sız oyleeeeeee :)
ben daha hıcbırsey almadım :)
ancak 5 aydan sonra dusunuyorum :)
Ama super aldıgınız cıcıkler

allah kolaylığını verir canım 3 ü birden büyüyecek işte hiç arkadaş sıkıntısı cekmeyecekler. ilk 1 ayıl belkı zor olur sonra iyiki üçüz olmuş dersin.

ben pek futboldan anlamam da eşim fanatik fenerli :)

sağol canım tavsiyeler içinn
senin de bebişini bağışlasın Allahım, maşallah
ayy ben kendımden korkuyordum
sızden korktum kızlar
neler almıssınız sız oyleeeeeee :)
ben daha hıcbırsey almadım :)
ancak 5 aydan sonra dusunuyorum :)
Ama super aldıgınız cıcıkler
ben de daha bişe almadımm, kıslar coşmuş
kuzumm inşallah..
ben de fenerliyim ama futbolla aram çok yok, benim de eşim fanatik

sanırım alışveriş daha da zevkli olacak her aldığımızı buraya ekleyip
paylaşmak için sabırsızlanıcazzz

ınşallah kolay olur...bırde cınsıyetlerı ne acaba..3 erkek olursa vay o evın halıne....:)

bakıcı bak bencede...allah kolaylık versın...
6-9 aylık kıyafetlerı 3 aylıktan ıtıbaren gıymeye baslıyorlar.rahat rahat oluyor...9 aylıga kadarda kullanabılıyor...

seda avatarın ben hamıleyken kullandıgım avatar...ahh eskı gunler....:119:

Selam kızlar ben de her ne kadar pratikte pek mümkün olmasa da teorikte ocak annesiyim Üçüz bekliyoruz çünkü erken doğum olacak muhtemelen. Bir de üçüz gebelik riskli kategoriye girdiği için bişeyler almaya korkuyorum bu kadar erken. Sizin aldıklarınız çok çok cici insan gördükçe özeniyo ama ben biraz daha beklemek istiyorum alışverişe başlamak için. Ben de bu arada evde örgülere başladım yelekler, hırkalar, battaniyeler anca yetişir valla üçer üçer bi ara ördüklerimden eklerim ben de...

Son düzenleme:
Sadece, geçenlerde tesadüfen gördüğümüz bu üçlü albüm çok hoşumuza gitti dayanamadık aldık üç bebeğe üç albüm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…