canımmmm hpşgeldin, ben sölemiştimya, buralara da takılıyorum teorik olarak ocak annesiyiz dediğin gibi :) :13: ben de aynen, erkenden bişeler almaya korkuyorum ama çok da geç kalmamamız lazım, erken ağırlaşcaz.. benim karnım çıktı bile, bi de göbüş topiimiz de var :) bak şu topiklere de gelSelam kızlar ben de her ne kadar pratikte pek mümkün olmasa da teorikte ocak annesiyimÜçüz bekliyoruz çünkü erken doğum olacak muhtemelen. Bir de üçüz gebelik riskli kategoriye girdiği için bişeyler almaya korkuyorum bu kadar erken. Sizin aldıklarınız çok çok cici insan gördükçe özeniyo ama ben biraz daha beklemek istiyorum alışverişe başlamak için. Ben de bu arada evde örgülere başladım yelekler, hırkalar, battaniyeler anca yetişir valla üçer üçer bi ara ördüklerimden eklerim ben de...
Sadece, geçenlerde tesadüfen gördüğümüz bu üçlü albüm çok hoşumuza gitti dayanamadık aldık üç bebeğe üç albüm
Eki Görüntüle 211988
canımmmm hpşgeldin, ben sölemiştimya, buralara da takılıyorum teorik olarak ocak annesiyiz dediğin gibi :) :13: ben de aynen, erkenden bişeler almaya korkuyorum ama çok da geç kalmamamız lazım, erken ağırlaşcaz.. benim karnım çıktı bile, bi de göbüş topiimiz de var :) bak şu topiklere de gel
http://www.kadinlarkulubu.com/ocak-...erinin-annelerigelin-beraber-ilerliyelim.html
http://www.kadinlarkulubu.com/ocak-...inin-annelerinin-gobusleri-karsinizdaaaa.html
çok beendim albümü, nerden aldın??
Hayirli olsun aldiginiz ciciler cook guzel de
cok erken degilmi... Ben biraz korkuyorum acikcasi biseler almaya
biraz gobusum falan ciksin hisedeyim hamile oldugumu
ondan sonra almak istiyorum
Tabi bu arada kendini tutmak cooook zor biseler almamak icin
Hayirli olsun aldiginiz ciciler cook guzel de
cok erken degilmi... Ben biraz korkuyorum acikcasi biseler almaya
biraz gobusum falan ciksin hisedeyim hamile oldugumu
ondan sonra almak istiyorum
Tabi bu arada kendini tutmak cooook zor biseler almamak icin
Evet bence de çok erken ben ağırdan alıyorum tabi ki kendini tutmak çok zor ama şöyle bi 5 aylık falan olsun ondan sonra almayı düşünüyorum...
ben bebişimden önce kendime hazırlığa başladım işte iğne oyası lohusa tacım
Eki Görüntüle 213308 Eki Görüntüle 213309
ilk bebek alisverisim :)
lohusa tacı çoook güzellll nerden aldın acaba???
ilk bebek alisverisim :)
lohusa tacı çoook güzellll nerden aldın acaba???
iğne oyasından kendim yaptım tatlım, kırmızı renk organze kurdele sardığım taca iğne oyası kat kat yaptığım çiçeği monteledim,
bunlarda benim bebişimin kızlar cok tatlılar 0-3 aylık hepsi bayıldım eşim almış sadece patikleri ben aldım oda hamile kaldığımı bilmeden meger ogün hamile kalmışımmm
bunlarda benim bebişimin kızlar cok tatlılar 0-3 aylık hepsi bayıldım eşim almış sadece patikleri ben aldım oda hamile kaldığımı bilmeden meger ogün hamile kalmışımmm
Günaydin anne adaylari
beni yalinis anlamyin lütfen ama söylemesem icime dert olur. Bebeklerimizin ayagina sadece corap ve örgü patik giydirelim. Biliyorum cok tati bebek ayakkabilari var piyasada. Sert tabanli patik ve ayakkabilar bebegimizin ayak gelisimini olumsuz etgilemekte!
yürümeye baslayinca ayakkabi girdirilmeli öncesi zararli.
Ablam bebegine yumsak deri ayakkabi girdirmisti, bebegin asisini yaptirmaya gidince, cocuk dokturu bebegi görür görmez cocugun ayagindakileri cikarin ve bir daha giydirmeyin diye uyarmisti.
Oyy maşallah canım çok güzeller bayıldımmm özellikle patiklereeeeee
seydacım tam bir patik manyağıyım her gördüğüme saldırıyorum isim versem reklamamı gire acaba yaadayanamıcam veriyorum aziz bebde acayip güzel patikler var görsen yersin:))))bugün gidip hepsinden alıcam krar verdim
Kız dur hemen dalma hepsine
Ama gerçekten o minicik patikleri gördümü insanın içi gidiyo yaa
ayy hayır daha doğmadan 10 yaşına kadar giyeceği kıyafeti hazır:):):) biraz daha alırsam çocuğumu babasız büyütmek zorundsa kalabilirm herif kalpten gider mazallah tü tü tü dilim kopsun:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?