2012'nin Ocak Annelerinin Bebişlerine Aldığı Ciciler

canımmmm hpşgeldin, ben sölemiştimya, buralara da takılıyorum teorik olarak ocak annesiyiz dediğin gibi :) :13: ben de aynen, erkenden bişeler almaya korkuyorum ama çok da geç kalmamamız lazım, erken ağırlaşcaz.. benim karnım çıktı bile, bi de göbüş topiimiz de var :) bak şu topiklere de gel

http://www.kadinlarkulubu.com/ocak-...erinin-annelerigelin-beraber-ilerliyelim.html

http://www.kadinlarkulubu.com/ocak-...inin-annelerinin-gobusleri-karsinizdaaaa.html

Sadece, geçenlerde tesadüfen gördüğümüz bu üçlü albüm çok hoşumuza gitti dayanamadık aldık üç bebeğe üç albüm

Eki Görüntüle 211988

çok beendim albümü, nerden aldın??

Benim de göbüşüm çıktı canım zaten tedaviye başladığımda çıkmıştı öyle devam ediyoruz işte. Bu albümü milyoncu gibi biyerden aldım, hani leğen sepet, ıvır zıvır satılan yerler vardır ya orda tesadüfen gördüm hemen aldım :))

Hayirli olsun aldiginiz ciciler cook guzel de
cok erken degilmi... Ben biraz korkuyorum acikcasi biseler almaya
biraz gobusum falan ciksin hisedeyim hamile oldugumu
ondan sonra almak istiyorum
Tabi bu arada kendini tutmak cooook zor biseler almamak icin

Evet bence de çok erken ben ağırdan alıyorum tabi ki kendini tutmak çok zor ama şöyle bi 5 aylık falan olsun ondan sonra almayı düşünüyorum...

Evet bence de çok erken ben ağırdan alıyorum tabi ki kendini tutmak çok zor ama şöyle bi 5 aylık falan olsun ondan sonra almayı düşünüyorum...

öyle ayrıntılı alışverişlere bizde başlamadık
hani görünce dayanamayıp aldığımız ufak tefek şeyler bunlar

ilk bebek alisverisim :)

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

bunlarda benim bebişimin kızlar cok tatlılar 0-3 aylık hepsi bayıldım eşim almış sadece patikleri ben aldım oda hamile kaldığımı bilmeden meger ogün hamile kalmışımmm

Eklentiler

• $Fotoğraf024,.webp
    30 KB · Görüntüleme: 85
  • $Fotoğraf025G.webp
    57 KB · Görüntüleme: 87
  • $Fotoğraf026D.webp
    35,5 KB · Görüntüleme: 89
bunlarda benim bebişimin kızlar cok tatlılar 0-3 aylık hepsi bayıldım eşim almış sadece patikleri ben aldım oda hamile kaldığımı bilmeden meger ogün hamile kalmışımmm

Oyy maşallah canım çok güzeller bayıldımmm özellikle patiklereeeeee

Günaydin anne adaylari

beni yalinis anlamyin lütfen ama söylemesem icime dert olur. Bebeklerimizin ayagina sadece corap ve örgü patik giydirelim. Biliyorum cok tati bebek ayakkabilari var piyasada. Sert tabanli patik ve ayakkabilar bebegimizin ayak gelisimini olumsuz etgilemekte!

yürümeye baslayinca ayakkabi girdirilmeli öncesi zararli.

Ablam bebegine yumsak deri ayakkabi girdirmisti, bebegin asisini yaptirmaya gidince, cocuk dokturu bebegi görür görmez cocugun ayagindakileri cikarin ve bir daha giydirmeyin diye uyarmisti.

Ay siz anneler.. Ne kadar cici şeyler onlar öyle. Bayıldım.

Ben de iki patik aldım Cinsiyet belli olmadığı için biri yeşil biri turuncu. ama ekleyemiyorum şu an.Eylülde çıkmayı düşünüyorum ciciler almaya. Hem yeni evimize geçicez, odası, perdesi, halısı, yatak, beşik, araba... Oooo çok işimiz var. Hem eylüle kadar cinsiyetimiz de belli olur.Alışveriş yapmak için sabırsızlanıyorumm. Siz aldıklarınızı paylaşınca fikir ediniyorum. Ne güselll

hımmm, sağol canım

Oyy maşallah canım çok güzeller bayıldımmm özellikle patiklereeeeee

seydacım tam bir patik manyağıyım her gördüğüme saldırıyorum isim versem reklamamı gire acaba yaa dayanamıcam veriyorum aziz bebde acayip güzel patikler var görsen yersin:))))bugün gidip hepsinden alıcam krar verdim

Kız dur hemen dalma hepsine
Ama gerçekten o minicik patikleri gördümü insanın içi gidiyo yaa

Kız dur hemen dalma hepsine
Ama gerçekten o minicik patikleri gördümü insanın içi gidiyo yaa

ayy hayır daha doğmadan 10 yaşına kadar giyeceği kıyafeti hazır:):):) biraz daha alırsam çocuğumu babasız büyütmek zorundsa kalabilirm herif kalpten gider mazallah tü tü tü dilim kopsun:)

ayy hayır daha doğmadan 10 yaşına kadar giyeceği kıyafeti hazır:):):) biraz daha alırsam çocuğumu babasız büyütmek zorundsa kalabilirm herif kalpten gider mazallah tü tü tü dilim kopsun:)

Ay kız Allah korusun alma sende az frenle kendini

kızlarr buda en yakın arkadasımın aldıgı cuzdan :)
bebısımızı dogana kadar hatırlamak ıcın
sankı unutucamda keratayı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…