2012'nin Ocak Annelerinin Bebişlerine Aldığı Ciciler

Kızlar biz de bugün doktordan sonra marmara forum a gittik, mothercare de indirim var, gözüm döndü, hepsini alacaktım zor tuttum kendimi, sadece bu 7 li bodylerdden aldım, tavsiye ederim, penyesi falan da çok güzel. Foto çekemedim ama internet sitesinden aldım, aynen bu paket bizimki de

Son düzenleme:

ay inanmıyorum ya, bizde doktordan sonra marmara forumdaydık. mothercare'a girdim bende. hayat ne garip. dünya gerçekten küçükmüş...

ay inanmıyorum ya, bizde doktordan sonra marmara forumdaydık. mothercare'a girdim bende. hayat ne garip. dünya gerçekten küçükmüş...

Hadi ya, belki de karşılaşmışızdır, biz baya dolaştık, bebek arabalarına falan baktık, nerdeyse herşeyi alıyodum zor tuttum kendimi.
Gerçekten dünya küçük... Sen hangi hastaneye gidiyodun cnm. o yakınlarda mı?

bizde baktık bebek arabalarına. hatta eşim hepsini tek tek denedi ben bugün ilk defa nisa hastanesine gittim. sen nereye gidiyorsun??

bizde baktık bebek arabalarına. hatta eşim hepsini tek tek denedi ben bugün ilk defa nisa hastanesine gittim. sen nereye gidiyorsun??

Aynen öyle, biz de tek tek denedik, tanıtım yaptırdık falan, baya alıcı gibi ilgilendik jokerde de baya araba, mama sandalyesi v.s. çeşitleri vardı, ama asıl bomba carrefour da, orda e-babak bölümü var, bebekle ilgili aklına ne gelirse orda var, arabalar, ana kucakları, giysiler, biberon oyuncak v.s. içeri girip her şeyi alıp çıkmak mümkün, bi eksiği kalmaz, bütün gün onları dolaştık işte
Ben medical park a gidiyordum, bugün ilk kez ethica incirliye gittim, Ali Paşa Bey e, bu doktordan daha çok memnun kaldım, burada devam ederim heralde

selam annecikler bugun bebeğimin yeni bi cicisi oldu
hemen teyzelerine gösterelim dedik

çok güzeller canım. güle güle kullansın bebişin. bunlar sanki biraz erkek giysisi gibi olmuş paşa mı gelecek yoksaaa......

henüz cinsiyetimiz belli değil evet erkeğe daha yakın ama kız da giyer bence,
kırmızı beyaz ara bi renk :) arabalı olması da sorun değil kızım da araba sürecek nasılsa :82:

Arkadaşlar ben henüz hiç bişi almadım :) yurt dışındayım türkiyeye gitmeyi bekliyorum :) ve sanırım cinsiyetinide öğrenip almak istiyorum :) ama her gittiğim yerde bebek mağazalarına bir giriyorum dolanıyorum :) şimdilik bebek arabası park yatak vs bakınıyorum. ya o kadar çok alacak şey varki nereden başlasam bilmiyorum. 1.5 ay türkiyede kalıcam o sırada hepsini almam gerekiyor :) ama gezip en beğendiğimi almak istiyorum. sizlerde koyun aldıklarınızı böylece gezmeden çeşit görmüş oluruz :)

kuzularımın ilk cicileri, yelek anneanneden.. organik yün aldı, devamını bekliyoruzz :))
bodyler mothercare

çeyizimde bebek lifleri vardı ama zor yerde, sonra yüklerim :)

Çok güzeller cnm ama kusura bakma yelekten sonra yanındaki badiler sönük kalmışş
Annenin eline sağlık çok güzel yelekkk

hahahaaa anneme ileticiim bu yorumunu :)) daha ne ciciler yapacak inşallah anneanneleri onlara ve teyzoşum da, iki bacı anca örerler zaten, şimdiden başladılar o yüzden

hahahaaa anneme ileticiim bu yorumunu :)) daha ne ciciler yapacak inşallah anneanneleri onlara ve teyzoşum da, iki bacı anca örerler zaten, şimdiden başladılar o yüzden

Onlar ördükce sende yayınlarsınn..
Ehh anca yavrum yaa 3 tane bebişe örcekler harıl harıl çalışmaları lazımmmmmm

cnm sen boyle 5 6 adet al 7lı tulumlşardan :)
3 bebege hazırlık ancak bıter
yelekde cıdden super
Annenın ellerıne saglık

gülüm daha alışverişe başlamadık, o tulumları sırf hevesten aldım, arada bakim diyee :))
haklısın yetmez bise öyle 7 filan

güle güle giysin bebişcikler cicilerini,
mothercare in internet satışı var mı?
çok beğendim bodyleri bi de kaliteli diyor yorumlar

aminn canımm sağol :)
internet satışı yok sanırım ama ben de hep methini duyuyodum, hakkaten çokk kaliteli penyeleri, yumuşacıkk.. pambuklara pambuk gibi giydirmeli di mi bir de çok dayanıklıymış, bozulmuyomuş ve uzun süre esnek olduğu için kullanılıyomuş.. ama indirim günlerini takip etmek lazımm.. haftasonları mı oluyo acaba

Sağol canım bilgilendirme için ben zaten genelde örgü patik giydiririm örgü delisi olduğum için şimdiden başlıycam her renkten örmem lazım :)))

Ya mothercare de gerçekten çok güzel ve çok orjinal ürünler var ama çok pahalı Acaba indirim günleri falan mı var ki, ben de geçen gün baktım birsürü tulum falan beğendim ama her biri 30-40 liraydı. 3 bebeğe ordan almaya kalksam iflan ederiz biz

Valla aylincim bizim işimiz zor biz de dün annemle ipçiye gittik 40 liralık ip alıp çıktık bi de senin kız kardeşlerin falan var benim sadece annecim var örgü örmeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…