çok sevimliymiş tatlım, iyi günlerde kullan,doğduğundada bebişinin kumbarası haline gelir)
Eki Görüntüle 215038
Kızlar biz de bugün doktordan sonra marmara forum a gittik, mothercare de indirim var, gözüm döndü, hepsini alacaktım zor tuttum kendimi, sadece bu 7 li bodylerdden aldım, tavsiye ederim, penyesi falan da çok güzel. Foto çekemedim ama internet sitesinden aldım, aynen bu paket bizimki de
ay inanmıyorum ya, bizde doktordan sonra marmara forumdaydık. mothercare'a girdim bende. hayat ne garip. dünya gerçekten küçükmüş...
Hadi ya, belki de karşılaşmışızdır, biz baya dolaştık, bebek arabalarına falan baktık, nerdeyse herşeyi alıyodum zor tuttum kendimi.
Gerçekten dünya küçük... Sen hangi hastaneye gidiyodun cnm. o yakınlarda mı?
bizde baktık bebek arabalarına. hatta eşim hepsini tek tek denediben bugün ilk defa nisa hastanesine gittim. sen nereye gidiyorsun??
selam annecikler bugun bebeğimin yeni bi cicisi oldu
hemen teyzelerine gösterelim dedik
Eki Görüntüle 215124
çok güzeller canım. güle güle kullansın bebişin. bunlar sanki biraz erkek giysisi gibi olmuşpaşa mı gelecek yoksaaa......
kuzularımın ilk cicileri, yelek anneanneden.. organik yün aldı, devamını bekliyoruzz :))
bodyler mothercare
Eki Görüntüle 217546 Eki Görüntüle 217547
çeyizimde bebek lifleri vardı ama zor yerde, sonra yüklerim :)
Çok güzeller cnm ama kusura bakma yelekten sonra yanındaki badiler sönük kalmışş
Annenin eline sağlık çok güzel yelekkk
hahahaaa anneme ileticiim bu yorumunu :)) daha ne ciciler yapacak inşallah anneanneleri onlara ve teyzoşum da, iki bacı anca örerler zaten, şimdiden başladılar o yüzden
kuzularımın ilk cicileri, yelek anneanneden.. organik yün aldı, devamını bekliyoruzz :))
bodyler mothercare
cnm sen boyle 5 6 adet al 7lı tulumlşardan :)
3 bebege hazırlık ancak bıter
yelekde cıdden super
Annenın ellerıne saglık
bodyler mothercare
güle güle giysin bebişcikler cicilerini,
mothercare in internet satışı var mı?
çok beğendim bodyleri bi de kaliteli diyor yorumlar
Günaydin anne adaylari
beni yalinis anlamyin lütfen ama söylemesem icime dert olur. Bebeklerimizin ayagina sadece corap ve örgü patik giydirelim. Biliyorum cok tati bebek ayakkabilari var piyasada. Sert tabanli patik ve ayakkabilar bebegimizin ayak gelisimini olumsuz etgilemekte!
yürümeye baslayinca ayakkabi girdirilmeli öncesi zararli.
Ablam bebegine yumsak deri ayakkabi girdirmisti, bebegin asisini yaptirmaya gidince, cocuk dokturu bebegi görür görmez cocugun ayagindakileri cikarin ve bir daha giydirmeyin diye uyarmisti.
Eki Görüntüle 215038
Kızlar biz de bugün doktordan sonra marmara forum a gittik, mothercare de indirim var, gözüm döndü, hepsini alacaktım zor tuttum kendimi, sadece bu 7 li bodylerdden aldım, tavsiye ederim, penyesi falan da çok güzel. Foto çekemedim ama internet sitesinden aldım, aynen bu paket bizimki de
hahahaaa anneme ileticiim bu yorumunu :)) daha ne ciciler yapacak inşallah anneanneleri onlara ve teyzoşum da, iki bacı anca örerler zaten, şimdiden başladılar o yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?