2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

noldu canım inşallah önemsiz bir meseledir..?

sanırım mesleğimin kötü tarafı .. bazen kendimi çok yetersiz hissediyorum .. bugün bu hissi yoğun olarak yaşadığım bi görüşme yaptım .. gerginim biraz o yüzden .. geçici canım ..

264'ten sonrasını okuyamadım .. koala çok sevindim tatlım .. barışmanızdan çok dik durmana sevindim ..

benim şuan pek keyfim yok .. işimle ilgili problemlerim var ..

ayşenur nasılsın?

senin de katkın büyük..
çok üzüldüm ama, insallah çok sıkıntı etmezsin kendine ya..canım benim ..

sanırım mesleğimin kötü tarafı .. bazen kendimi çok yetersiz hissediyorum .. bugün bu hissi yoğun olarak yaşadığım bi görüşme yaptım .. gerginim biraz o yüzden .. geçici canım ..

yetersiz değilsin elbette, insanlar artık o kadar dertli ve sorunlu ki.. senin işin çok zor bence.. birilerinin derdini dinleyip de akıl vermek büyük bir yük ve sorumluluk.. bunun yanında bunlardan etkileniyor olman gayet normal.. Allah yardımcın olsun canım..

Son düzenleme:
264'ten sonrasını okuyamadım .. koala çok sevindim tatlım .. barışmanızdan çok dik durmana sevindim ..

benim şuan pek keyfim yok .. işimle ilgili problemlerim var ..

ayşenur nasılsın?

İlkaycım sıkma canını sen yetersiz değilsin öyle düşüncelere kapılma ltf. insan mesleği gereği bazen çok zorlanabiliyor zor durumda da kalabiliyor.... :)))) Gülümse bakalım....

bilmiyorum .. iç sorgulama yapıyorum neden bu duyguyu şuanda hissettiğime dair .. eksiğim çok, meslekte yeniyim, çok okumam gerekiyor belki de .. neyse ..

canım anladığım kadarıyla sorununuzu halletmişsiniz ve bundan sonra karşılaşacağınız problemleri de daha rahat aşacaksınız ..

İlkaycım sıkma canını sen yetersiz değilsin öyle düşüncelere kapılma ltf. insan mesleği gereği bazen çok zorlanabiliyor zor durumda da kalabiliyor.... :)))) Gülümse bakalım....

pozitif düşüncelerin için teşekkür ederim tatlım .. öz eleştirim bi kaç sürer benim .. o yüzden toparlanmam da zaman alır ..

neler oldu bugün? önemli bir gelişme var mı? çok okuyamadım sayfaları?

Okuduğum kadarı ile her şey yolunda canım souvverir de eşi ile barışmış Elif zaten havalarda uçuyor :))) yarın nişanlısı gelecek ya...
Bende işte değilim zaten evdeyim işlerim vardı geç bitirdim gitmedim işe

keşke hepiniz cumartesi günleri de çalışsanız dermişim :82::82::82::82::82:

gdogan sende mi yoksun

Burdayımm, cumartesileri sanki dakikalar saatlere eş yav... neyseki 2 de çıkıyorum, arakdaşıma gidicem iş çıkışı 4 aylık tatlı mı tatlı bir bebişi var onu sevicem doya doya... Bazen içime acayip bir bebek isteği doğuyor benimmm... Keşke olsa diyorum öpsem koklasam kendimden bir parça.... ama zamanı daha çoookk zamanı var....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…