264'ten sonrasını okuyamadım .. koala çok sevindim tatlım .. barışmanızdan çok dik durmana sevindim ..
benim şuan pek keyfim yok .. işimle ilgili problemlerim var ..
ayşenur nasılsın?
noldu canım inşallah önemsiz bir meseledir..?
264'ten sonrasını okuyamadım .. koala çok sevindim tatlım .. barışmanızdan çok dik durmana sevindim ..
ayşenur nasılsın?
sanırım mesleğimin kötü tarafı .. bazen kendimi çok yetersiz hissediyorum .. bugün bu hissi yoğun olarak yaşadığım bi görüşme yaptım .. gerginim biraz o yüzden .. geçici canım ..
ayşenur nasılsın?
senin de katkın büyük..
çok üzüldüm ama, insallah çok sıkıntı etmezsin kendine ya..canım benim ..
yetersiz değilsin elbette, insanlar artık o kadar dertli ve sorunlu ki.. senin işin çok zor bence.. birilerinin derdini dinleyip de akıl vermek büyük bir yük ve sorumluluk.. bunun yanında bunlardan etkileniyor olman gayet normal.. Allah yardımcın olsun canım..
İlkaycım sıkma canını sen yetersiz değilsin öyle düşüncelere kapılma ltf. insan mesleği gereği bazen çok zorlanabiliyor zor durumda da kalabiliyor.... :)))) Gülümse bakalım....
İyi akşamlar kızlar herkese iyi hafta sonları diliyorum...
pozitif düşüncelerin için teşekkür ederim tatlım .. öz eleştirim bi kaç sürer benim .. o yüzden toparlanmam da zaman alır ..
neler oldu bugün? önemli bir gelişme var mı? çok okuyamadım sayfaları?
sana da iyi akşamlar canım .. çeyiz hazırlıkların kolay gelsin ..
Günaydın
Çok uykum var
Saat 13:00 olsa da gitsem
gdogan sende mi yoksun
keşke hepiniz cumartesi günleri de çalışsanız dermişim :82::82::82::82::82:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?