- 1 Aralık 2009
- 4.335
- 1.274
- 173
benim de yatak odam bembeyaz ve lake, cocuklar çizmişlerdibi siyah leke var kapağında çok dikkatli ol canımcım.
haftasonun bekliyorum canım .. akşam erken yatamam .. bi kaç akşam kayınvalide de oluruz biz yeni geldi ya geleni gideni olur
cumartesi akşamı dinlenmiştim aslında .. eşim maça gitmişti bende internette yabancı dizi keyfi yapmıştımama dün çok yorulduğum için boşa gitti
ay canım yaa çok üzüldüm cidden...benim y.odası da salon da bembeyaz, halılar mobilyalar,koltuklar.. inş leke çıkar, rütuş kalemi varmış onlardan alın siz de biz alıcaz inşallah... belki çıkar onunla..
ben düşünemiyorum yaa,çocukları oturma odasına kilitlerim herhalde orası mor en azından
ay canım yaa çok üzüldüm cidden...benim y.odası da salon da bembeyaz, halılar mobilyalar,koltuklar.. inş leke çıkar, rütuş kalemi varmış onlardan alın siz de biz alıcaz inşallah... belki çıkar onunla..
ben düşünemiyorum yaa,çocukları oturma odasına kilitlerim herhalde orası mor en azından
kızlar evimin fotoğraflarını çektim ama tam istediğim gibi olmadı çünkü eşim arkamda "hadi artık çekte çıkalım" dediği bi andaydıüniversiteden bi arkadaşıma göndereceğimi zannediyor daha bilgisayara atamadım makinede kaldı en kısa zamanda eklerim buraya
doğru hactan gelmiş, yumuşacık bi kv olmuştur inşallah
ctesi yorulup pazar dinlenmek lazım, biz tam tersini yapıyoruz, ama maalesef işler anca yetişiyor..
alışcaz inşallah..
kızlar şu anda netten ev bakıyorum, kp'den gelen evi belki satıp yenisini alırız diyeumut fakirin ekmeği kızlaarrr
Süpersin ya bende evi yerleştirince çekeceğim herhalde benimki de öyle bilecek....
kızlar şu anda netten ev bakıyorum, kp'den gelen evi belki satıp yenisini alırız diyeumut fakirin ekmeği kızlaarrr
Selam kızlar...
kızlar evimin fotoğraflarını çektim ama tam istediğim gibi olmadı çünkü eşim arkamda "hadi artık çekte çıkalım" dediği bi andaydıüniversiteden bi arkadaşıma göndereceğimi zannediyor daha bilgisayara atamadım makinede kaldı en kısa zamanda eklerim buraya
merhaba canım hoşgeldin, nasıldı senin haftasonun :26: şimdiye kadar bizim aramızdan haftasonunu dinlenerek geçirmiş biri çıkmadı da
Bende sizdenim canım, bende dinlenemedim malesef
Akşam hadi kıyma çıkartayımda köfte yapayım dedim, yarına yemeğim olsun diye.
Akşama eve gidince de bi sürü işim var, ütülerim kaldı öylece...
Çamaşır yıkıcam vs. dün çok yoruldum zaten, alışveriş yapalım falan derken, ayaklarıma karasular indi
Hayırlısı olsun canım, çok sevindim senin adına.
İnşallah alırsınız...
valla gece saat 3 te arabada hala aynı kapasiteyle konuşuyordu değişmemişama bakalım göreceğiz
Selam kızlar...
Bende sizdenim canım, bende dinlenemedim malesef
Akşam hadi kıyma çıkartayımda köfte yapayım dedim, yarına yemeğim olsun diye.
Akşama eve gidince de bi sürü işim var, ütülerim kaldı öylece...
Çamaşır yıkıcam vs. dün çok yoruldum zaten, alışveriş yapalım falan derken, ayaklarıma karasular indi
ütü, çamaşır benimde varyavaş yavaş yapacağım artık bakalım
işte umut fakirin ekmeği dedim ya şekerim, aslında böyle bişi yapmak istesek sansasyonel olur birazcık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?