2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

benim de yatak odam bembeyaz ve lake, cocuklar çizmişlerdi bi siyah leke var kapağında çok dikkatli ol canımcım.

ay canım yaa çok üzüldüm cidden... benim y.odası da salon da bembeyaz, halılar mobilyalar,koltuklar.. inş leke çıkar, rütuş kalemi varmış onlardan alın siz de biz alıcaz inşallah... belki çıkar onunla..
ben düşünemiyorum yaa,çocukları oturma odasına kilitlerim herhalde orası mor en azından

doğru hactan gelmiş, yumuşacık bi kv olmuştur inşallah
ctesi yorulup pazar dinlenmek lazım, biz tam tersini yapıyoruz, ama maalesef işler anca yetişiyor..
alışcaz inşallah..

ay harikasınnnnnnn! rotüş kalemi harika bi fikir ollleyyy! :109:

kızlar evimin fotoğraflarını çektim ama tam istediğim gibi olmadı çünkü eşim arkamda "hadi artık çekte çıkalım" dediği bi andaydı üniversiteden bi arkadaşıma göndereceğimi zannediyor daha bilgisayara atamadım makinede kaldı en kısa zamanda eklerim buraya

kızlar şu anda netten ev bakıyorum, kp'den gelen evi belki satıp yenisini alırız diye umut fakirin ekmeği kızlaarrr

rütuş kalemi iyi oluyor ben kullandım karşıdan hiç anlaşılmıyor zarar gören yer

Süpersin ya bende evi yerleştirince çekeceğim herhalde benimki de öyle bilecek....

kızlar şu anda netten ev bakıyorum, kp'den gelen evi belki satıp yenisini alırız diye umut fakirin ekmeği kızlaarrr

düşünce gücünü kullan, hep o evi satıp istediğin yerden istediğin gibi bir ev aldığınızı hayal et, olamaz mı olabilir

Şahsen heyecanla bekliyorum...

merhaba canım hoşgeldin, nasıldı senin haftasonun :26: şimdiye kadar bizim aramızdan haftasonunu dinlenerek geçirmiş biri çıkmadı da

Bende sizdenim canım, bende dinlenemedim malesef
Akşam hadi kıyma çıkartayımda köfte yapayım dedim, yarına yemeğim olsun diye.
Akşama eve gidince de bi sürü işim var, ütülerim kaldı öylece...
Çamaşır yıkıcam vs. dün çok yoruldum zaten, alışveriş yapalım falan derken, ayaklarıma karasular indi

ütü, çamaşır benimde var yavaş yavaş yapacağım artık bakalım

ayyy internete eklicez desek nolur acaba
merak ettim ben de hevesledim yaa

ayy inşallah yaa

valla gece saat 3 te arabada hala aynı kapasiteyle konuşuyordu değişmemiş ama bakalım göreceğiz

vır vır vır... bır bır bır... diyosun

Selam kızlar...

selam canım.. yorgunlar kervanına hoşgeldin
naptınız cuma akşamı sinema keyfi yapabildiniz mi

ütü, çamaşır benimde var yavaş yavaş yapacağım artık bakalım

çamaşır var, ütü var da eşim ütüleyiveriyo kendininkileri.. bikaç gömlek ütülemiştim, akşam ona bi takım uydurdu pantolonu ceketi ütüledi.. boş kaldıkça bikaç gömlek daha ütüleyim, pantolon ütüleyemiyorum zaten
ha bi de akşama kv'ler gelcek..

işte umut fakirin ekmeği dedim ya şekerim, aslında böyle bişi yapmak istesek sansasyonel olur birazcık

bence de olur, o kadar yaptırdık dibimizde, uzakta ne işiniz var derler... sanki eşin de istemez gibi.. toz kondurmuyorlar ya..

ayşenur, balkabaa ve gdogan,

ajandama baktım ve gördüm ki bugün tartılma günümüzmüş "rejime başlayalım ve bi ay sonra tartılıp buraya yazalım" diyeli bi ay olmuş kızlar ne durumdayız, bende değişiklik yok 2 kilo vermiştim ama aynen geri aldım :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…