2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

Günaydın kızlar çok yorucu bir haftasonuydu, dört gözle işe gelip dinlenmeyei bekledim, cumartesi iş çıkışı arkadaşıma gittim, pazar sabahı erken saatte görümcem annemler ve kayınpederim kahvaltıya gelecekti bize, o yüzden arkadaşımdan da erken kalkmak zorunda kaldım eve geldim temizlik yaptım gece 2 idi yattığımda sabahta saatt 8 buçukta geldiler kahvaltıya , yani erken kalkmak zorunda kaldım, erke gelmelerinin nedeni de kayınpederim yurt dışına gitti aktarma olarak istanbula geldi 3 saatlik boşluğu vardı o boşlukta sbahın 8 i olduğu için uykudan mahrum kaldım ve çok yoruldum sonra ablama gittim eşim oto fuarına gitti , akşam 4 gibi evdeydik eşimle film keyfi yaptık yattık amma yinede uykum var yine de yorgunum ayrıca haftasonu yediklerimide kaçırdım offffff offfff

baya yoğun geçmiş canımm. kaçırmış olabilrisin yediklerini; ama devam bence sakın pes etmee. ben gecen defa cok kaytardım pes ettim; ama bu defa etmiyorum. haftasonu açıkbüfe yemek vardı eğitimde; ama ne yemeklerrrr! ben çorba, salata falan yedim herkes pes dedi; ama bu sefer olacaakk verecem kilolarıııı

uykunu alamadın mı canımm? haftasonu nasıldı? ben 2 gün eğitimdeydim

aa doğru senin de eğitim vardı.. kesin yorucu olmuştur..

walla canım ctesi fotoğrafçıdan aradılar, fotoğrafları seçmek için. gittik 2 saat filan uğraştık onunla.. sonra da alışverişe gittik. eve geldiğimizde 11e geliyodu saat. alışverişleri yerleştir derken bayaa geç yattım..
pazar da annemler geldiler ablamla kahvaltıya. o yüzden erken kalktım. koşturmaca, ikindiye doğru gittiler. ben de eşimin beklediğini bildiğim için haftaya da onun annesigili kahvaltıya çağırayım diye düşünüyordum, anneme de söyledim. ama haftaya istanbuldan dayım gelebilirmiş, o zaman onunla geçer vaktimiz. ablam mercimek çorbası yaptı, bi de nohut ıslattık. bugüne çağırayım diye.. eşime de dedim annemler gittikten sonra yarın annenler gelsin diye. tutturdu şimdi gidelim sen söyle diye, o da arkadaşlaryla buluşmaya gidecek beni oraya bırakıp. ya diorum evde kalayım çamaşır yıkicam, yemeğe çağıralım diyoruz yemeği hazırlayım fln.. surat astı bu da, ii dedim gideyim ama erken gel.. tabii ki erken gelmedi, 11i geçiyodu yine eve geldiğimizde.. yolda söylene söylene geldim. "annenlere gitmeyim deyince bana bozuluyosun ama halimi görmüyo musun yetiştiremiyorum hiçbişeyi, bana kızıyosun kırılıyosun sanki gitmek istemiyomuşum gibi tavır alıyosun ama orda boş boş oturup evdeki işleri düşünmek bile yoruyor beni, kaç zamandır yıkicam o beyazları kaldı bak yine bekleyecek halim yok onları.." dedim.. haksız olduğu için sustu tabii. dedim ki " bi de bana soruyosun sence evin düzenini oturttuk mu diye, hiç de oturtamadık, yetişemiyorum ben, ama evliliği bunları yavaş yavvaş öğrenicez,ablam bile h.sonu yemek yapmıyo musun sen, benim 1 gün tatilim var ben bile yapıorum senin 2 gün tatilin var dedi bana, ben de yetişmiyo dedim" dedim... eve geldi ütüsünü mütüsünü kendi yaptı yine, ben de yemekle uğraştım. yattığımda 2 gibi bişeydi saat

işte bir yorgun savaşçı, bir haftasonu gazisi daha :111::111:

ilkayy sendeki gözlüklü smile bende niye yok acaba... çıkışın neden belli değil ki, görüşmelerin tam belli değil mi bugün...

canım iconların altında "fazlası" diye bi yer var orda gözlüklü icon görüşmem saat 2 deydi .. ama bir görüşmem daha olabilirdi o belli değildi .. neyse ki olmadı ve saat 3 te çıktım

bu arada günaydın kızlar kayınvalide hactan geldi gece saat 02:30 da .. 3 ü geçmişti uyuduğumda fenalardayım

hey ya rabbel aleminn. annesine gidince ne oldu orda oturunca? tövbeee! baktın gelmiyo eşin, kalkıp evinize gelseydin bence sen de. ay bu erkekleeerrrr!

bugün herkes uykulu anlaşılan

bugün herkes uykulu anlaşılan

gözümü açamıyorum cumartesi gelecek olan protokol misafirlerim cumartesi gelmeyip pazar geldiler .. yani dün akşam .. ben onlarla çalışan arkadaşımı ve eşini de çağırdım .. arkadaşım yardım etti bana mutfakta sağolsun ama yoruldum yine de .. toplamda çocuklar dahil 22 kişiydik üstüne birde dinlenemedim uyumadık kayınvalideyinin geliş saatini bekledik

hey ya rabbel aleminn. annesine gidince ne oldu orda oturunca? tövbeee! baktın gelmiyo eşin, kalkıp evinize gelseydin bence sen de. ay bu erkekleeerrrr!

nasıl geleyim, araba onda. taksiye atlayıp gitsem eve bildiğin cıngarın alası çıkardı.
bu şekilde bir daha akşamın bi yarısı beni orada bırakıp gitmesine izin vermeyeceğim.
boş boş oturuyorum evde işler beni beklior, sonra gidip gece yarısına kadar uğraşıorum. halimi gördü dün gece de bu sabah da.. bi daha yok...
dün de kv gelmeyiz, sonra geliriz,anca yılbaşında geliriz.. Allah Allaah bi bahaneler fln, kesinlikle yeni evliler diye düşünecek düşüncelilik yok onlarda... meğerse bunlarda adetmiş, gelin evine ilk giderken altın götürülürmüş. öyle çeyrek fln da değil ha, cumhuriyet yada bilezik...neymiş bize katkı olsun diyeymiş.. ben de cuma-ctesi gelip de kalmalarından korkuyorum bunların.. o yüzden h.içi yemek de varken gelsinler dedim...
bizde buna ayranı yok içmeye derler... eşime de dedim, durumları olur da yaparlar yapmasalar garip gelir hem de o altın zamanları geçti artık evlendik biz,kaatkı olmasına gerek yok artık dedim... 20 milyar borc yaparken katkı olan yoktu da.. neyse..

ayranı yok olayına katılıyorum. ben şimdiki aklım olsa hiçbişi almazdım onlardan.

oow çok fena, çocuklu ve 22 kişi
hsonunu dört gözle bekliyosundur :103: yada benim gibi söz veriyosundur akşam erken yatıcam diye kendi kendine

benim eve çocuklu birileri gelse naparım ki,salonum bembeyaz :95:

hsonunu dört gözle bekliyosundur :103: yada benim gibi söz veriyosundur akşam erken yatıcam diye kendi kendine

benim de yatak odam bembeyaz ve lake, cocuklar çizmişlerdi bi siyah leke var kapağında çok dikkatli ol canımcım.

bu haftasonu herkesin bi koşturmacası varmış demek ki, kimse tatil yapıp dinlenemedi anlaşılan şekerler

Benim birde açıköğretim derdim var, yavaştan ders çalışmaya başlamalıyım,, şubata kadar kendime ona göre bir düzen oturtturmalıyım...

haftasonun bekliyorum canım .. akşam erken yatamam .. bi kaç akşam kayınvalide de oluruz biz yeni geldi ya geleni gideni olur

bu haftasonu herkesin bi koşturmacası varmış demek ki, kimse tatil yapıp dinlenemedi anlaşılan şekerler

cumartesi akşamı dinlenmiştim aslında .. eşim maça gitmişti bende internette yabancı dizi keyfi yapmıştım ama dün çok yorulduğum için boşa gitti

Ne yoğun hafta sonu geçirmişsiniz siz evlilik koşturması ben evlilik hazırlığı koşturması Allah yardım etsin hepimize.... :))

Ben cuma cumartesi pazar 3 günde hiç oturamadım desem yeridir. Kendime alış veriş yaptım çeyiz için iç çamaşırı pijama takımı falan sonra nevresim diktirdim günlük misafir için pike falan aldım...

Pazar günde misafir geldi tüm gün kafayı yedim valla....

kimse dinlenememiş :26: haftasonuna daha çok var.. en iyisi iş yerinde kendimize küçük küçük dinlenme vakitleri ayırmak

Son düzenleyen: Moderatör:
kimse dinlenememiş :26: haftasonuna daha çok var.. en iyisi iş yerinde kendimize küçük küçük dinlenme vakitleri ayırmak

Doğru söylüyorsun İlkay en iyisi öyle yapmak zaten benim son 4 haftam kaldı düğüne ve her hafta dolu artık işe dinlenmeye geleceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…