2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

Kızlar şiddetle tavsiye ediyorum, Milka Caramel Cream çikolata.
Kahvenin yanına süper oluyor valla....

Kızlar bir şey soracağım ev için alışveriş yapacağız, Temizlik malzemeleri ve erzak kahvaltılık falan burada öyle bir topik var mı? Liste yapmaya çalıştım ama aklıma da pek bir şey gelmedi

Cancazım, bildiğim bir topik yok, ama ben sana kafadan bir liste yapayım istiyorsan, bende ilk alışverişimde aynı duruma düştüm, insan ne alıcaz şimdi diye bocalıyor

Benim eklediğim hediyeler arada kaynadı

Yok canım kaynamadı...

Ben gördüm hepsini, aynı zamanda çok beğendim...

Tepe Home'a gidebilirsen (nerden taktıysam buraya bugün )
orada çok güzel kokulu şeyler var, kurutulmuş poşette oluyorlar.
Adı aklıma gelmedi şimdi, buna benzerler ama renkliler:

Aldığın hediye kutusunun içine bunlardan serpebilirsin mesela, hem kutuyu açınca hoş kokar, hem de farklı görüntü verir.
Aynı zamanda mumlar ile evi süsleyebilirsin veya odanızı...

Ama hediyelerini çok beğendim ben, güzel seçimler yapmışsın canım...

Cancazım, bildiğim bir topik yok, ama ben sana kafadan bir liste yapayım istiyorsan, bende ilk alışverişimde aynı duruma düştüm, insan ne alıcaz şimdi diye bocalıyor

Ben de aynı durumdayım teşekkür ederim müsait bir zamanında yazar mısın?

Evde var bundan ama sarı ve turunculu.. Ben bulursam kırmızı bakarım herhangi bi yerden

Teşekkür ederim

beğen'imiz gelmiiişş

Kızlar bir şey soracağım ev için alışveriş yapacağız, Temizlik malzemeleri ve erzak kahvaltılık falan burada öyle bir topik var mı? Liste yapmaya çalıştım ama aklıma da pek bir şey gelmedi

canım sadece erzak mı yoksa çeyiz listesi mi? bende bi çeyiz listesi vardı, erzak listesi de hazırlarız hemen istersen..

Kader ben de beğendim hediyelerini bir sürü almışsın kutunun içerisine hoş kokulu kuru güllerden de koyarsan süper olur :)))
Benim nişanlımın doğum günü de 10 Aralık biz iki günlük evli ve balayında olacağız bende araştırıyorum....

Ben hemen şimdik şuraya yazayım madem aklıma gelenleri, hem diğer arkadaşlara da bilgi olsun

kızlar evimin fotoğraflarını ekledim ama 2 seferde eklemek zorunda kaldım .. prof.tan çektiğim için bir çoğunu boyutları büyüktü buraya sığmadı .. önce yükleyebildiğimi yükledim sonrasında boyutları küçültüp tekrar ekledim (fazla küçülttüm sanırım) .. karışık sırada oldu üzgünüm

Teşekkür ederim

O zaman sen şimdiden ayarla hediyeni, hazırda bulunsun.. O telaşta insan kendini unutuyor çünkü

Ben düğünden sonra eve geldim , telefonum bile ablamda kalmıştı örneğin

Bizim kısmen yapılmıştı alışveriş..

Hatta çok sevdiğim için cips bile vardı içlerinde

Aklıma ilk gelenleri yazıyorum ( İki kişi olduğunuzdan çok alma, zaten epey gidiyor birer paket )

- Mercimek
- Pirinç
- Bulgur
- Şehriye
- Kuru fasulye
- Nohut
- Un
- Tuz
- Şeker
- Sıvı yağ
- Süt & yoğurt & yumurta
- Kahvaltılık çeşitleri
- Margarin
- Sebze ( Özellikle patates ) & Meyve

Merhaba

Bende 2012 eylül ayı geliniyim evleneli 1,5 ay olucak nerdeyse...

Yeni yeni adapte oluyorum başka şehire kendi evime birde işsizliğe :)
Topiği yeni farkettim güzel paylaşımlarda bulunmak dileğiyle...

Erzak ve temizlik malzemesi listesi lazım canım çeyiz'im tamam sorun yok...

canım o zaman kabataslak şöyle bir liste çıkarabliriz, emin ol eve girdikçe eksiklerini daha ii farkedeceksin... hele bir mutfağa gir benim rendemin olmadığını yemek yapmaya başlayınca farketmiştim

ERZAK

* Kahvaltılıklar (zeytin, peynir, yumurta, tereyağ ..)
* Domates Salatalık
* Su - Meyve Suyu
* Baharatlar,Tuz, şeker, çay
* Buzluğa atacağın et ve tavuk ve de annenden getireceğin kışlıklar çok işe yarayacaktır.
* Baklagiller (nohut, fasülye, barbunya, mercimek, bulgur, makarna...)
* Hazır çorba
* Sebze - Meyve
* Sıvıyağ

(bunların kimisi acil, kimisi de balayından sonra yapabileceklerin bence..)

TEMİZLİK

* Domestos
* Vileda
* Yer deterjanı
* Cif
* Bulaşık süngeri / Bulaşık deterjanı
* Çamaşır deterjanı / Yumuşatıcı
* Sabun
* Lavabo fırçası

Benim aklıma gelenler bunlar

Çok teşekkür ederim Kader.

İlkay evin harika ve çok büyük güle güle otur canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…