Kızlar bir şey soracağım ev için alışveriş yapacağız, Temizlik malzemeleri ve erzak kahvaltılık falan burada öyle bir topik var mı? Liste yapmaya çalıştım ama aklıma da pek bir şey gelmedi
Benim eklediğim hediyeler arada kaynadı
Cancazım, bildiğim bir topik yok, ama ben sana kafadan bir liste yapayım istiyorsan, bende ilk alışverişimde aynı duruma düştüm, insan ne alıcaz şimdi diye bocalıyor
Ben de aynı durumdayım teşekkür ederim müsait bir zamanında yazar mısın?
Yok canım kaynamadı...
Ben gördüm hepsini, aynı zamanda çok beğendim...
Tepe Home'a gidebilirsen (nerden taktıysam buraya bugün )
orada çok güzel kokulu şeyler var, kurutulmuş poşette oluyorlar.
Adı aklıma gelmedi şimdi, buna benzerler ama renkliler:
Aldığın hediye kutusunun içine bunlardan serpebilirsin mesela, hem kutuyu açınca hoş kokar, hem de farklı görüntü verir.
Aynı zamanda mumlar ile evi süsleyebilirsin veya odanızı...
Ama hediyelerini çok beğendim ben, güzel seçimler yapmışsın canım...
Kızlar bir şey soracağım ev için alışveriş yapacağız, Temizlik malzemeleri ve erzak kahvaltılık falan burada öyle bir topik var mı? Liste yapmaya çalıştım ama aklıma da pek bir şey gelmedi
beğen'imiz gelmiiişş
canım sadece erzak mı yoksa çeyiz listesi mi? bende bi çeyiz listesi vardı, erzak listesi de hazırlarız hemen istersen..
Kader ben de beğendim hediyelerini bir sürü almışsın kutunun içerisine hoş kokulu kuru güllerden de koyarsan süper olur :)))
Benim nişanlımın doğum günü de 10 Aralık biz iki günlük evli ve balayında olacağız bende araştırıyorum....
Kader hediyelerin çok tatlı bence, harika
Erzak ve temizlik malzemesi listesi lazım canım çeyiz'im tamam sorun yok...
Kızlar şiddetle tavsiye ediyorum, Milka Caramel Cream çikolata.
Kahvenin yanına süper oluyor valla....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?