2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

Kalpli bi hediye kutusu aldım

Daha önceden sipariş ettiğim ' kişiye özel cüzdan, anahtarlık ve kartvizitlik seti ' ile ' kalpli fotoğraf çerçevesi ' koydum..

Müsait bi zamanda ona göre resimlerimizi ayarlayacağım..

Başka ne yapsam acaba, birde kalpli renkli kağıtlara birşeyler yazmayı istiyorum

canım "bir eşi olmalı insanın" diye bir şiir var bence şiirin tamamını parça parça o kalpli kağıtlara yazabilirsin harika bi şiir ben dün face'de eşime paylaştım

Beğen tuşu mu gitmiş bana mı öyle geldi? :44:
Baya bi değişim oluyo sanırımı sitede...
Hadi hayırlısı bakalım....

Kader'cim hayırlı uğurlu olsun şimdiden ve inşallah süper geçer o gün...
En az senin hazırlandığın kadar da eşinin senin için hazırlanmasını dilerim
Ayrıca İlkay'a katılıyorum, o şiir çok güzeeelll

benim bi arkadaşım yıl dönümü sürprizi olarak çok ilginç ve benim çok hoşuma giden birşey yapmıştı paylaşıyorum hemen,,,,
eşinin doğumundan itibaren özel anları simgeleyen şeylerle kutulara ayırmış mesela doğum tarihi olan kutuya bir emzik koyup ayrı geçen ilk yılımız yazmış okula başladığı yılın olduğu kutuya abaküs koymuş ayrı geçen 7. yıl yazmış böyle böyle tanıştıkları zamanı simgeleyen bir kutu yapmış ve hayat benim için o gün başladı tarzı bir şey yazmış..nişanlandıkları zamanı vs vs kutulara sembolize şeylerle paylaşmış en son da yıl dönümü hediyesini koymuş..bence çok ince ve anlamlı bir hediye öneririm kızlarrr

canım "bir eşi olmalı insanın" diye bir şiir var bence şiirin tamamını parça parça o kalpli kağıtlara yazabilirsin harika bi şiir ben dün face'de eşime paylaştım

Sanki onu bana eşim yazmıştı biz nişanlıyken

Teşekkürler souvvenir, inşallah

beğen butonu çok kullanışlı bi duygu aktarım aracıydı isyeeeeeaaaannnnnnn

Bence de anlamlı ve hoş bir hediye, fakat çok teferruatlı...
Şahsen bunu hazırlamak için hayli vakit gerek ve iyi düşünmek...
Bravo arkadaşına....

harika bi düşünce, çok ince arkadaşın gerçekten güzel düşünmüş benim hiç aklıma gelmez böyle şeyler :26:

Sanki onu bana eşim yazmıştı biz nişanlıyken

Teşekkürler souvvenir, inşallah

o zaman farklı bir şiir bulabilirsin tatlım ayrıca lütfen biri bize sitenin bu şekilde kalmayacağını ve ayarların düzeltileceğini söylesin

Bence de anlamlı ve hoş bir hediye, fakat çok teferruatlı...
Şahsen bunu hazırlamak için hayli vakit gerek ve iyi düşünmek...
Bravo arkadaşına....

Ben şimdiden üşendim
Yapamam gibi

Hediyelerimin benzerlerini buldum
Çerçevem krem rengi

Bazı sayfalar açılmadığından küçük halini koydum ( bende satış siteleri filan engelli )

Yakın hali buna benziyor , siyahı..

Hediye kutum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…