Ay çok güldürdün beni canım, Allah'ta seni güldürsün...
Yok canım, için rahat olsun tayları katletmiyorlar.
Sadece koltuğun dokusu tay tüyünü andırıyor, o yüzden bu adı vermişler.
Tay tüyünden biraz daha az tüylü olanlar var, onlar daha kadifemsi bir dokuda.
O tarz kumaşların adını bilmiyorum şu an ama, sıvı geçirmeyen ve kullanışı kolay olan bir çok ürün var.
Araştırmanı tavsiye ederim... Nede olsa her gün mobilya alınmıyor, 1 sefer alıp uzun süre kullanayım istiyor insan...
yavv işte bilmeyince...ilkten öyle gibi geliyor ...değildir mutlaka...kullanışlı şeyler almak lazım
gerçekten..geçende beyaz eşya baktık biz..ayy diyorum hangisini almalı..:26: ya ben çok kararsızım
ya da öğrenmem lazım pek çok şeyi..:44:
ben prilin sıvısını kullanıyorum. biraz pahalı geldi aslında alırken 16 tl flndı ama baya gidiyor o yüzden avantajlı hale geldi.
ya ben antin kuntin pastalara bayılıyorum bu gerçek değil yani en azından ben yapmadım itiraf edebilirim.. bonibonlu bonibonlu süper.. pastalara bayılıyorumm..
Maşallah, senin adına çok sevindim...
Evet evlilik telaşı bir başka oluyor, fakat iyi ki atlattık o zamanı.
Çok güzel ve iyi andığım şeyler olmasa da, yine de fena geçmedi.
İnşallah evliliğe adım atan diğer adaylar stressiz ve sıkıntısız geçirir o dönemi.
Sen biraz şanslıymışsın o konuda, eşini tebrik ederim...
Ne güzel ya... Allah bizlere de nasib etsin inşallah.
Ne diyelim, Allah sağ salim bebeğini kucağına almayı nasib etsin canım...
ben de 1350 ml finish gösterdiğim 16ya almıştım metrodan...
bana gayet iyi geldi bilmiyorum ki,uzun ömürlü gibi.. baya gider herhalde 3-4 ay..
ben bi pastanın üzerine koymuştum, kremşanti tamamen rengarenk oldu, bonibonların üzerindeki renkler hep kremşantiye bulaştı, bonibonlar renksiz, kremşanti alaca bulaca oldugörünce o geldi aklıma nası yapılmış acaba..
ben de 1350 ml finish gösterdiğim 16ya almıştım metrodan...
bana gayet iyi geldi bilmiyorum ki,uzun ömürlü gibi.. baya gider herhalde 3-4 ay..
ben bi pastanın üzerine koymuştum, kremşanti tamamen rengarenk oldu, bonibonların üzerindeki renkler hep kremşantiye bulaştı, bonibonlar renksiz, kremşanti alaca bulaca oldugörünce o geldi aklıma nası yapılmış acaba..
Canım kremşanti ile değilde, bir de böyle dene istersen?
Hatta bende deniyeyim bir gün....
hayırlı uğurlu olsun size..
hazırlık dönemini bende çok merak ediyorum..:26: yorulcam gerçi biliyorum ama sonra her şey düzene girer diye düşünüyorum
anlayışlı bir eş ile..
Canım kremşanti ile değilde, bir de böyle dene istersen?
Hatta bende deniyeyim bir gün....
aynen öle anlayışlı bir eş.. ama bu iki taraf için de geçerli sende ona anlayışlı olmalısın; çünkü müstakbel eşin stresten kafayı yiyecek durumda olabilir :) aslında en önemlisi eşyaları seçmek gibi görünür ama emin ol seçtikten sonra başlıyo herşey.. eşyalar eve birbir gelir şanslıysan hiçbir sorun olmaz ama bu imkansıza yakındır ben çok şanssızdım bu konuda her odada sorunlu bir eşyam vardı onlarla uğraşmak zor ve stresli oluo asıl :)
Eylülcüm bütün eşyalar herşey öyle bir oluyor ki bitince vayy be diyorsun ne işler başarmışız.. Elbette aksilikler meydana geliyor gelmiyor değil ama..düğün bitipte eve gelince derin bir oh çekiyorsun ve herşeye değer diyorsun.
şimdi bu kekin üzerindeki çikolata sosu mu :44:
ama olmaz ki canım çekti ımmm...
souvvenircımm o ne dit öleeeee...böle el pençe divan yalap şalap yapıyorum resmennn çok hoşlar canım gösterdiklerin..ama bir bakıma referansları da dikkate almak lazım..gösteriş
her zaman için kalite değil maalesef..orta yolu bulmak lazım...ki sen bu konuda epey bir tecrübelisin
ve bilgiye sahipsin..
şimdi bu kekin üzerindeki çikolata sosu mu :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?