bana evlilik ve merasim kısımları da dahil hatta ilginçtir ki gelinlik falan uçuk bir hayal gibi geliyor kızlar..
hani hali hazırda bir ilişkim var elle tutup bir şeyler oluşmaya başlayınca idrak edicem sanırım..
Canım kremşanti ile değilde, bir de böyle dene istersen?
Hatta bende deniyeyim bir gün....
bekliyorum tarifini tatlım
Öyle oluyor gerçekten.
Gelinliği satın aldığın gün bile inanamıyorsun.
Nikah kıyılınca bile laylaylom geliyor inan bana.
Ne zaman gözünü açtığında eşini yanında yatar buluyorsun "Aman Allahım, evlenmişiz" oluyor
Ama biraz bekletcem seni, yarına falan vericem ancak..
Çünkü tarifim evde
Ne çok muhabbet etmişsiniz yahu....
Benim koltuklarım çok kaliteli değil ama yatak odam tam istediğim gibi... Evimi yerleştirinde fotolardan anlarsınız zaten...
bişiy diyimmi canım...son bir aydır özüm burada..her hafta görüşüyoruz ama öyle ya da böyle fırsat buldukça..şimdi bile
o kadar değişik geliyor ki..hani bu mutluluk bana yeter diyorum..o kadar çok beklemişim ki..bekledik hatta...tabi ama zamanla
hiç yanımdan ayrılmasın diyorum..
olsun ben beklerimaslında böyle büyük kekte yapılabilir ama minik minik keklerde yapılabilir muffin gibi ve bu şekilde bonibonla süslenebilir ayyy harika görünüyor yaa
Ay canım benim, Allah ayırmasın bir daha...
Ben evliliğe kolay alıştım, çünkü nişanlımla her Allah'ın günü görüşüyorduk.
Yani buluşup birşeyler yapmasak dahi, bir merhaba demek için yol üstünde görüşürdük.
Evlilik bize doğal geldi, hemen adapte olduk... Ama dediğim gibi, yanında uyandığım gün anladım evliliğimi.
Hoş balayına gidiyorsun sanki kaçamak tatilde gibi hissediyorsun kendini.
TEk iyi yönü insanlar arıyor, nasılsınız keyifler nasıl diye merak ediyor büyükler.
Ay eşim birşey söyledi geçende kızlar, büyükler sormuş "nasıl geçti" diye... :26: :26:
Eşimde "ben hanımımdan memnunum, bir tane hanımım benim" demiş cevaben...
Sizde böle bişi olmuş mu? Merak ettim...
Yani buluşup birşeyler yapmasak dahi, bir merhaba demek için yol üstünde görüşürdük.
Evlilik bize doğal geldi, hemen adapte olduk... Ama dediğim gibi, yanında uyandığım gün anladım evliliğimi.
TEk iyi yönü insanlar arıyor, nasılsınız keyifler nasıl diye merak ediyor büyükler.
Ay eşim birşey söyledi geçende kızlar, büyükler sormuş "nasıl geçti" diye... :26: :26:
Kızlar temizliğinizi ne sıklıkta yapıyorsunuz? Ben bi ara abartıp her gün yapıyordum ama şimdi bi düzene sokmak istiyorum her gün her gün çok yoruyo
Ama biraz bekletcem seni, yarına falan vericem ancak..
Çünkü tarifim evde
Kızlar temizliğinizi ne sıklıkta yapıyorsunuz? Ben bi ara abartıp her gün yapıyordum ama şimdi bi düzene sokmak istiyorum her gün her gün çok yoruyo
aslında biz de çok yakınız canım ama mesai saatleri ters bizim..:26:
evlenmek ve yanında olduğunu görmek paha biçilemez tabi ki..
o dediğin soruyu ben de çok duyuyorum yahuu:26: vala güzel cevap vermiş enişte..
o kadar ayrıntıya girmesinler yahuuu
nasıl geçti derken :44: eşime böyle bir soru soran olmadı diye biliyorum :26:
İlkay yao kavanozlardan bende de var, kurdela koymayı düşünüyordum ben de, fikir oldu bana da, harika olmuş canım benim! yaa ben şunu yapmak istiyorum duvarlarımaaa:
Eki Görüntüle 546765
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?