2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

İlkay yao kavanozlardan bende de var, kurdela koymayı düşünüyordum ben de, fikir oldu bana da, harika olmuş canım benim! yaa ben şunu yapmak istiyorum duvarlarımaaa:

Eki Görüntüle 546765

yap tatlım, tül kurdelayla fiyonk yapıyorsun ortasına da minik bi kalpcik yapıştırıveriyorsun ben çok seviyorum böyle şeyleri, birşeyleri süslemeyi, değiştirmeyi, boyamayı derya baykal kadar olmasa da ama evlendiğimden beri vaktim olmadı hobilerimle uğraşacak :26:

bu duvardakiler ne şimdi tam bilemedim, anlamadım ben kuzum :44:

büyüklerin merakını anlıyorum esasen ama hani yaşlar belli bir noktaya gelince sanki
gerek yok gibi bu soruya gibi geliyor..yine de düşünmeleri de güzel..aile içinde kalması güzel.
bazı densiz akarabalar var çünkü biliyorum..

ben de çalışıyorum o yüzden de çok yoruyor beni sürekli elimde süpürge toz bezi olması..ufacık bi toz olsa da aniden biri gelir de ev tozlu der mi diye böyleyim.. eşim de yorma kendini gel yanıma otur azcık diyo o da şikayetçi..izin günlerimde yapayım madem ben de.

hazır kekten oluverse

direk balayı için değil ama evlilik için soran olmuş, eşim de "evlilik çok güzel bisey eğer evlenilen kız helal süt emmişse demiş.." alttan alttan övülmek güzel..

Hazırkekten yaparsın zaten cancazım.
Ben labneli krema tarifi verecektim de, onu diyor İlkay.
O yüzden tarif için bekleticem diyordum, evde de tarifim

Alttan övülmek gibisi yoktur zaten.
Tebrik ederim eşini, çok güzel cevap vermiş bence...

canım bunlar kasnaga geçirilmiş kumaşlar. duvarda dekoratif olarak duruyorlar. çok severim böyle ufak ayrıntıları ben dee

Çok olay canım onu yapmak, çeşitli boylarda kasnak alacaksın (etamin kasnağı) kumaşları sıkıştıracaksın.
İçten de uçlarını tutturdun mu, al sana desenli güzel bir görüntü

evet gayet pratik bişi, ama yapmaya vaktim hiç olmadı. kanagın tanesi de 14 tl falan olabiliyor malum ama yapıcam yaa

izin günlerinde yap, rahat bırak kendini tatlım aniden gelen biri kim olur? olursa en yakınların olur .. onlarda tozlu görüversin ne olacak yani . zaten diğerleri de aramadan gelmez .. eşin haklı .. bulaşığını yıka, git kocişin yamacına, koy başını onun omzuna, sarılın ohhhh var mı ötesi ev temizlenmek için haftasonunu beklesin, keyfinizden önemli mi

Yok çok şükür o kadar densiz değiller, çirkef Souvveniri çıkartmıyorlar ortaya...
Yoksa vay hallerine, hiç gelemem özellikle bu tarz densizliklere...

Eşimde çok dikkatlidir bu konularda, o yüzden zaten açık açık birşey soramazlardı.
Sadece yapmaya çalıştıkları "oğlumuzu düşünüyoruz" demek ve "sormuş olmak".
Başka birşey değil aslında ama bende merak ettim, acaba başkalarına da soruldu mu...

evet gayet pratik bişi, ama yapmaya vaktim hiç olmadı. kanagın tanesi de 14 tl falan olabiliyor malum ama yapıcam yaa

Evet canım dediğin gibi kasnaklar pahalı olabiliyor.
O yüzden ben derim bir internette araştır bakalım, belki uygun fiyatlı kasnaklardan bulabilirsin...

birer birer yap, yaptıkça asarsın koleksiyon gibi çoğaltırsın kasnak ve kumaş ikilisi demek bunlar .. harika bi fikirmiş

bacılarım,hatunlarım,tatlı gelinlerim,şekerparelerim...

ben biraz işe dalayım..koyverdim sanki...çok işim vayy çokkk..

arada bakacağım ,sizinle sohbet çok hoş..zira ne çok konu varmış

tamam o zamn biz de krema tarifi isteriz
eşim ailesi sormadan geldiğimizde alnından öpün demiş sadece onlara bişey sorma fırsatı vermemiş...
gittim anası,babası,halası hepsi alnımdan öptüler... değişikti yaa..
arkadaş çevresinden soranlara da öyle diyormuş,sağolsun canım..

Zaten yaşantımız biraz tuhaf ben gündüz çalışıyorum o da gececi evlendik evleneli 4 kez beraber uyuduk..:44:

Zaten yaşantımız biraz tuhaf ben gündüz çalışıyorum o da gececi evlendik evleneli 4 kez beraber uyuduk..:44:

hergün temizlik yapıyorum dediğinde bu ihtiyacına anlam verememiştim ama bu yazdığın sonra her akşam işten gelince temizlik yapmanın altında yatanı sebebi anladım tatil günleriniz aynı mı peki :26:

Bazı haftalar denk getirmeye çalışıyoruz ama genelde aynı günlere denk gelmiyo malesef.

Bazı haftalar denk getirmeye çalışıyoruz ama genelde aynı günlere denk gelmiyo malesef.

anladım canım :26: eşin hep gececi olarak mı çalışacak yoksa rotasyonlu mu? sürekli bu şekildeyse görüşmeniz oldukça seyrek .. üzüldüm tatlım .. umarım bir hal çare bulursunuz

bu sorma muhabbeti ilkel değil mi biraz ya :S benim eşim olsa kavga çıkarır

kavga çıkarmak değil de, değişik bişey..
ben de garipsedim hatta kv annemi arayacaktı kızınızı artık kızımızdır fln gibisinden, yok dedim sakın bizde öyle şeyler konuşulmaz...
onlar akrabalarında fln yaşamışlar, adam bikaç ay sonra boşanmış fln..
garip bişey yaa,bize göre değil.. başkası sorsa elbet kavga çıkardı da anasına direk kendi söylemiş.. açıktan değilse de o şekilde işte..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…