- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
İlkay yao kavanozlardan bende de var, kurdela koymayı düşünüyordum ben de, fikir oldu bana da, harika olmuş canım benim! yaa ben şunu yapmak istiyorum duvarlarımaaa:
Eki Görüntüle 546765
Bende haftada bir yapıyorum canım.
Çalıştığım için, her gün temizlik yapmaya fırsatım olmuyor.
Eşim biraz titizdir, o titizlenince alıyor eline süpürgeyi süpürüyor.
Bende karışmıyorum, içinden geldiği müddetçe yapsın zaten, canıma minnet...
Ya eşimin ailesi biraz eski kafalıdır, fakat fazla detaya girmeyecek kadar da düşünürler.
En azından düşüneceklerini varsayıyorum.
Sadece "iyisiniz dimi? herhangi bir sorun yok? herşey olması gerektiği gibi" cinsinden sormuşlar.
Detaysız.. Eşimde bu cevabı vermiş...
hazır kekten oluverse
direk balayı için değil ama evlilik için soran olmuş, eşim de "evlilik çok güzel bisey eğer evlenilen kız helal süt emmişse demiş.." alttan alttan övülmek güzel..
yap tatlım, tül kurdelayla fiyonk yapıyorsun ortasına da minik bi kalpcik yapıştırıveriyorsunben çok seviyorum böyle şeyleri, birşeyleri süslemeyi, değiştirmeyi, boyamayı derya baykal kadar olmasa da ama evlendiğimden beri vaktim olmadı hobilerimle uğraşacak :26:
bu duvardakiler ne şimdi tam bilemedim, anlamadım ben kuzum :44:
Çok olay canım onu yapmak, çeşitli boylarda kasnak alacaksın (etamin kasnağı) kumaşları sıkıştıracaksın.
İçten de uçlarını tutturdun mu, al sana desenli güzel bir görüntü
ben de çalışıyorum o yüzden de çok yoruyor beni sürekli elimde süpürge toz bezi olması..ufacık bi toz olsa da aniden biri gelir de ev tozlu der mi diye böyleyim.. eşim de yorma kendini gel yanıma otur azcık diyo o da şikayetçi..izin günlerimde yapayım madem ben de.
büyüklerin merakını anlıyorum esasen ama hani yaşlar belli bir noktaya gelince sanki
gerek yok gibi bu soruya gibi geliyor..yine de düşünmeleri de güzel..aile içinde kalması güzel.
bazı densiz akarabalar var çünkü biliyorum..
evet gayet pratik bişi, ama yapmaya vaktim hiç olmadı. kanagın tanesi de 14 tl falan olabiliyor malumama yapıcam yaa
evet gayet pratik bişi, ama yapmaya vaktim hiç olmadı. kanagın tanesi de 14 tl falan olabiliyor malumama yapıcam yaa
Hazırkekten yaparsın zaten cancazım.
Ben labneli krema tarifi verecektim de, onu diyor İlkay.
O yüzden tarif için bekleticem diyordum, evde de tarifim
Alttan övülmek gibisi yoktur zaten.
Tebrik ederim eşini, çok güzel cevap vermiş bence...
Zaten yaşantımız biraz tuhaf ben gündüz çalışıyorum o da gececi evlendik evleneli 4 kez beraber uyuduk..:44:
bu sorma muhabbeti ilkel değil mi biraz ya :S benim eşim olsa kavga çıkarır
hergün temizlik yapıyorum dediğinde bu ihtiyacına anlam verememiştim ama bu yazdığın sonra her akşam işten gelince temizlik yapmanın altında yatanı sebebi anladımtatil günleriniz aynı mı peki :26:
Bazı haftalar denk getirmeye çalışıyoruz ama genelde aynı günlere denk gelmiyo malesef.
bu sorma muhabbeti ilkel değil mi biraz ya :S benim eşim olsa kavga çıkarır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?