- 30 Ekim 2012
- 1.274
- 8
- 158
tereciye tere satıyorum desene..[/COLOR][/FONT]
yok derslerim ağırdı pek tereci olamadım ama birilerini gezdirebilicek kadar biliyorum istanbulu daha doğrusu avrupa yakasını diyeyim daha çok
Ben de tatmadım valla ondan aklımda kaldı üzerine de pul biberli sos yaparım lezzetli olur kanımca. Annemleri de yemeğe çağırdım babam farklı lezzetleri sevmez ama bakalım beğenecek mi ? belki de müptelası olur
bir taze gelin daha alırmısınız aranıza
bir ay oldu düğünümüz olalı, internetim daha yeni oldu hemen kk ya girdim.
böyle bir sayfada güzel olmuş.
çünkü çalışmıyorum, küçücük bir ilçede oturuyorum
henüz sıkılmadım ama yakındır...
çalışmıyor musun, ah ne güzzeeell ( klasik çalışan kk kadını tepkisi)
merhaba finger, sanırım seni hatırlıyorum :44: hoşgeldin
çalışmıyor musun, ah ne güzzeeell ( klasik çalışan kk kadını tepkisi)
bende eve gidince yapsam mı:26: eşim yine aradı saat 6'ya aldırdığı otobüs biletini şimdide saat 4'e aldırmış bu durumda akşam 11 gibi evde olurbeni özlemiş olmalı ama havanın yağmurlu oluşu da büyük bir etken olmuş olabilir, gezemedi tabi
hangi topikten aceba, hatırlayamadım ben seni
yada profil resmini değiştirdiysen, genelde ordan hatırlıyorum da
seni özlemiştir seniiii
değiştirdimsenin avatarında doktorlar dizisindeki kızın fotosu vardı değil mi? şimdi google'dan baktım yasemin ergene'ymiş pek ünlülerin isimlerini bilmiyorum da yok belli bir topikten değilde sanırım senin gelinliğinde inciler vardı ve taç arıyordun benimkide öyleydi ve 1 ay taç aradım o yüzden öyle bir konu dikkatimi çekmişti ama belki de yanlış hatırlıyorumdur
bende eve gidince yapsam mı:26: eşim yine aradı saat 6'ya aldırdığı otobüs biletini şimdide saat 4'e aldırmış bu durumda akşam 11 gibi evde olurbeni özlemiş olmalı ama havanın yağmurlu oluşu da büyük bir etken olmuş olabilir, gezemedi tabi
bilemiyorum, işleri bitmiş ve şuanda bir alışveriş merkezine tıkılmış kalmışhava güzel olsaydı gezerdi biraz .. elin boş gelme dedim "olduuu, hadi öpüyorum seni" dedi kapattı
doğru hatırlıyorsun canım o benim :)
maşallah ne hafıza varmış sende de
tacımı buldum, istediğim gibi
yaa kızlar kk da nasıl albüm yapılıyor yapamadım ben
sadece arakadaşlarımın görebileceği şekilde albüm yapmak istiyorum
profil sayfamda albüm ekleye girdim ama ordan bulamadım bişey.
yardımcı olurmusunuz
tabi tabi sana bişeyler getirsiniyi o zaman bu hava sizi çabuk kavuşturur inşallah
yeni albüm oluştur dedikten sonra albüm tipi var ordan "özel"i seçiyorsun canım ..
hafızam iyi değil .. bazı şeylerde ortak birşeyler görmüşümdür o yüzden hatırlıyorumdur .. bu sitede hiç konuşmasam bile nickinden, bazılarını avatarından, bazılarını yorumlarından hatırlıyorum .. muhtemelen onlardaki bu paylaşımlar benim hayatımda birşeylerle örtüşüyorseni de dediğim gibi gelinliğin benimkini hatırlattı ve taşlı bir taç istemiyordum çılgınca taç arıyordum avatarının aklımda kalma sebebi de o kızı ben pek beğeniyordum o yüzden
bende çok beğenirim o kızı.
ya dediğin şekilde yapıyorum albümü ama foto ekleme yeri yok
neresine ekleniyor foto onu bulamadım.
off albüm yapan yokmu burda
bende çok beğenirim o kızı.
ya dediğin şekilde yapıyorum albümü ama foto ekleme yeri yok
neresine ekleniyor foto onu bulamadım.
off albüm yapan yokmu burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?