2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

fatihte değil servergazideymiş, neremle incelediysem ben bu ilanı orası iyi bir mahalle hatta kiralar 1000 lira civarı :26:

hepinizin takımları çok güzel gördüğüm kadarıyla kızlar...
Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin..

gdogan
söylemeyi unuttum .. bayramda istanbula geldiğimizde mimar sinan kafeye gördüm bizimkileri gerçekten güzel manzarası olan bir kafe ama çok kalabalıktı

gdogan
söylemeyi unuttum .. bayramda istanbula geldiğimizde mimar sinan kafeye gördüm bizimkileri gerçekten güzel manzarası olan bir kafe ama çok kalabalıktı

aaaaa istanbul a mı geldin sen...

bir ara toplansak diye içimden geçti bir an yahuuu...ne güzel olurdu:26:

Kızlar benim evimle iş yerimin mesafesi 5 dk. Bu öğlen eve gittiğimde havuç çorbasını yaptım ama yopurt miktarı gözüme fazla geldi. denenmiş bi tarif dimi bu??

Kızlar benim evimle iş yerimin mesafesi 5 dk. Bu öğlen eve gittiğimde havuç çorbasını yaptım ama yopurt miktarı gözüme fazla geldi. denenmiş bi tarif dimi bu??

hızlısın balkabaa geldiğinde cevaplar tatlım .. bende fotoğrafına bakayım bi internetten :26:

evet 2,5 gün istanbuldaydık eşim abim ve yengem deli gibi gezdik
toplanabilseydik iyi olurdu bence de

hoşgelmişsiniz canım..
yazın daha bir güzel oluyor diyeceğim ama kışı da güzeldir..soğuk havayı geçersek şayet..
en çok nereyi beğendin?

hoşgelmişsiniz canım..
yazın daha bir güzel oluyor diyeceğim ama kışı da güzeldir..soğuk havayı geçersek şayet..
en çok nereyi beğendin?

tatlım ben 5 yıl istanbulda okudum ilk defa gelmiyorum kışı nasıl geçiyor biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…