- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
hee burda da farklı değil pek. gerçi burda trilyona da daire var ama semtine göre.
baksana bu eve bayıldım, koş hemen bu evi al ilkayy
Dairelerimizin peşin, taksitle, banka kredisi ve takas şeklinde satış opsiyonları mevcuttur
baksana bu eve bayıldım, koş hemen bu evi al ilkayy
Dairelerimizin peşin, taksitle, banka kredisi ve takas şeklinde satış opsiyonları mevcuttur
yap yapmeraklandım şimdiden. ben de hergün resim cekiyim cekiyim diyorum bi türlü cekemedim.
çok modern çok güzel ama 1+1 miş onu napcaz
hayır yaa 3+1 yazıyooo
gdogan
söylemeyi unuttum .. bayramda istanbula geldiğimizde mimar sinan kafeye gördüm bizimkilerigerçekten güzel manzarası olan bir kafe ama çok kalabalıktı
aaaaa istanbul a mı geldin sen...
bir ara toplansak diye içimden geçti bir an yahuuu...ne güzel olurdu:26:
Kızlar benim evimle iş yerimin mesafesi 5 dk. Bu öğlen eve gittiğimde havuç çorbasını yaptım ama yopurt miktarı gözüme fazla geldi. denenmiş bi tarif dimi bu??
fatihte değil servergazideymiş, neremle incelediysem ben bu ilanıorası iyi bir mahalle hatta kiralar 1000 lira civarı :26:
evet 2,5 gün istanbuldaydık eşim abim ve yengemdeli gibi gezdik
toplanabilseydik iyi olurdu bence de
hoşgelmişsiniz canım..
yazın daha bir güzel oluyor diyeceğim ama kışı da güzeldir..soğuk havayı geçersek şayet..
en çok nereyi beğendin?
Kızlar benim evimle iş yerimin mesafesi 5 dk. Bu öğlen eve gittiğimde havuç çorbasını yaptım ama yopurt miktarı gözüme fazla geldi. denenmiş bi tarif dimi bu??
tatlım ben 5 yıl istanbulda okudum ilk defa gelmiyorumkışı nasıl geçiyor biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?