gördüm evini yayla gibi kocaman ferah bir ev .. güzel günlerinize eşlik etsin güzel eviniz canımm
AYNI TARİF OLDUĞU İÇİN YAZMIYORUM NETTEN KOPYALIYORUM HİÇBİR FARKI YOK
eşimin halası aşçı gibi maşallah yemek konusunda damak tadını çok ii biliyor
HAVUÇLU ÇORBA
Malzemeler:
7 su bardağı tavuk suyu (yoksa normal su içine de bulyon bir adet )
1 çay bardağı arpa şehriye
1 adet büyük boy havuç
2 yemek kaşığı sıvıyağ
2 su bardağı yoğurt
1 adet yumurta sarısı
Üstüne: 1 yemek kaşığı tereyağ ve 1 çay kaşığı pulbiber (istenirse:)
Yapılışı:
Sıvıyağı tencereye alalım.havuçları rendeleyip tencereye alalım ve 1-2 dk.kavuralım.Arpa şehriyeleri de ilave edip tavuk suyunu dökelim.Şehriyeler ve havuçlar yumuşayıncaya kadar kaynatalım.
Ayrı bir kaba yoğurdu ve yumurta sarısını alıp çırpalım.Kaynayan çorbanın suyundan 1-2 kaşık ilave edip karıştıralım ve yavaş yavaş çorbaya dökelim.Sürekli karıştıralım.
bunun aynısını havuç yerine kabak kullanarak da deneyin üzerine dere otu muhteşem bir tat oluyor dün yaptım içtik bayıldık işim 2 tabak içti dolu dolu
eşimle konuştum bu gece 1 de burda olacakmış
teşekkürler tatlımAllah br gün böyle bir ev almayı nasip eder inşallah
Misafir yemek takımım ve bardaklarım
Günlük yemek takımım:
Kahvaltı takımım:
çizgileri baya seviyorsun herhalde
teşekkürler tatlımAllah br gün böyle bir ev almayı nasip eder inşallah
çizgileri baya seviyorsun herhalde
souvvenir güle güle kullan canım cok ciciler..
ben de aynısını düşündüm görünce
orda evler ne kadar ilkay? kiralar baya ucuz da, merak ettim.
AMİİİİNN İNŞAALLAH HEPİMİZE CANIM
bende bulabilirsen geçenlerde salonumun resimlerini çekmiştim bikaçtane onlara albüm ypayım
canım çok değişken .. aslında kiralar çokta uygun değil bizim biraz mevkisinden dolayı böyle .. 1200'e de ev görmüştük biz ev ararken .. bulunduğu semte göre değişiyor .. 150 bin civarı yeni evler de bulabilirsin ama biraz merkeze uzak .. yeni geniş bir ev almak istersen 200-250 bin sanırımnet bir bilgim yok bu konuda
canııım ne güzeell, gözün aydın sağ salim kavuşun inşallah..
sana haber vermeden gelip yatıverseydi yanına
korkar mıydın ki :44:
canım çok değişken .. aslında kiralar çokta uygun değil bizim biraz mevkisinden dolayı böyle .. 1200'e de ev görmüştük biz ev ararken .. bulunduğu semte göre değişiyor .. 150 bin civarı yeni evler de bulabilirsin ama biraz merkeze uzak .. yeni geniş bir ev almak istersen 200-250 bin sanırımnet bir bilgim yok bu konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?