2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

uzaktan bakıp kapatıyorum kadınlar kulubü logosu kocamancık olduğu için dikkat çekio

rahat edemiyorum öle ondan gidiyorum canlaaar

akşama kurtlar vadisi var yuppiiiii

kocam beni kendine benzetti hiç sevmezdim ..onunla yaaaa sevdim

tekrar gidiyorum yarın gelicem inş

çilekli pasta arkadaş olalım fotolarımıza bakalım

Hoşgeldin canım bende 1 ay sonra gelin olucam resimlerine bakamadım eklerim seni sonra bakarım artık... Yalnız acayip heveslendim ben de herşeyi düzene oturtayım bir gelin olayım sizlerle paylaşıcam...

Yazdıklarınızı okuyamadım yine geç kaldım ama sağlık ocağına gittim eclilik için sağlık raporu aldım geldim... Yarın da nikah işlemlerini başlatıcaz.... İyi akşamlar herkese....

negüzel canım benim, zaten öyle olması en güzelii..
ben bile asabimle tartıştık ya heyecanlıyım eve giderken eminim değişen bişey olmayacağına ama ah biz beklentiye giren kadınlar

üzme kendini şekerimm. valla bunun en güzel yolu sanırım kendini naza cekmekte. sen kaçıcaksın adam kovalıcak. bu bir kaide sanırım.

şekerlerr ben çıkıyorumm. kocişimle ve arkadaşlarımızla dışarıda vakit geçiricez inşallah. gecelere akıyorum byeee

üzme kendini şekerimm. valla bunun en güzel yolu sanırım kendini naza cekmekte. sen kaçıcaksın adam kovalıcak. bu bir kaide sanırım.

zaten aynı tavır devam edicem... o da öyle yaparsa gece kalkar yer yemeğini yalnız yalnız ozaman...

şekerlerr ben çıkıyorumm. kocişimle ve arkadaşlarımızla dışarıda vakit geçiricez inşallah. gecelere akıyorum byeee

ne güzel maşallah... Allah bozmasın

ben de kaçtım kızçeler, kocamın yüüznü çekmeye gidiyorum

yine kimsevciler kalmmaış sanırım, benimde akşam akşam bir müşteirm geldi onunla uğraşıyordum, neyseki işim bitti çok şükür... koalacım akışına bırak, inşallah akşam herşey yoluna girer..

Son düzenleme:
günaydın hanımlar,,hayırlı sabahlar,hayırlı cumalar herkese...

pırıl pırıl bir bir güneşle güne başlamak paha biçilemez...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…