günaydın bebişleerr! hayırlı cumalar eylül'cümmm
tükkanı biz açtık ayşenurcum..
Günaydınnn eylülcüm ve ayşenurcum... haftasonuan az kala güzel bir cuma sabahı... bu haftasonu gezmek gezmek gezmekkk istiyorummm
aynen öyle şekerimm. nasılsın komşum?sen ne işle uğraşıyorsun eylülcümm
Günaydınnn eylülcüm ve ayşenurcum... haftasonuan az kala güzel bir cuma sabahı... bu haftasonu gezmek gezmek gezmekkk istiyorummm
Eylülcüm ben de bir bankanın genel müdür yardımcısının asistanıyım. aslında tercümanım da, işte burda istihdam oldum. çünkü yurtdışı aramaları falan bişiler oluyor, yazışmalar cart curt. başka bi birime aldılar beni aslında bununla alakalı da, henüz geçmedim, beklemedeyim . çok uzun oldu dimii
bizim evin oralarda mısın barii..
yok canım anladım, hayırlı olsun o zaman sana..
banka da çalışmak genel olarak yorucu arkadaşlarımdan bildiğim kadarıyla..gerçi
gişe ve operasyon bu konuda başı çekiyor bildiğim..
evett son günn yaşasın!gez bacım gezzz! bugünü saymıyorum ben zaten, cuma günleri bizim banka sakin oluyor genelde. akşama anneciğime gideriz belki de kocişimlegeçen hafta eğitimdeydim ya, bu hafta evimin tadını çıkarıcam inşallah haftasonuu. temizlik yapmayı bile özledim yaa
iyiyim canım sağolasın...hava güzel , anında etki yapıyor insana
ben muhasebeciyim canım.sen ne iş yaparsın..?
günaydın canım..amannn yavaşşş ol canımm
benim de öyle bir düşüncem vardaaa bizim bey hastalanmış nasıl olur bilmem..:26:
en azından sinemaya gidilebilir diye düşünüyorum ama..
Biz geçen hafta ev keyfi yapmıştık, aslında pazar günü maraton varya , oraya gitmek istiyorum , köprüden yürüyerek geçmek için ama çok erken saatlerde olması caydırıyor :106:
Sinema güzel fikir, evim sensini merak ediyorum ben fragmanından güzel bir filme benziyor, yorumlarda güzel, el ele izlersiniz filmi
evet onlar daha yoğunlar. ben hiç değilim desem yeridir. yok yakın değilim bizim evin oralara
günaydın hanımlar,,hayırlı sabahlar,hayırlı cumalar herkese...
pırıl pırıl bir bir güneşle güne başlamak paha biçilemez...
sana da günaydın bebeeemmgünaydın bebişleerr! hayırlı cumalar eylül'cümmm
insan evini özlüyo, eviyle ilgilenmeyi özlüyo.. bakalım biz neelr yapıcaz, dayım geldi istanbuldan onu davet etmek istiyorum bakalım başka bi plan yok gibi şimdilik..evett son günn yaşasın!gez bacım gezzz! bugünü saymıyorum ben zaten, cuma günleri bizim banka sakin oluyor genelde. akşama anneciğime gideriz belki de kocişimlegeçen hafta eğitimdeydim ya, bu hafta evimin tadını çıkarıcam inşallah haftasonuu. temizlik yapmayı bile özledim yaa
günaydın kızlar
günaydın ilkaycım kavuştun mu kocişine, nasıldı
kurabiye yaptın mı,hani bize
Günaydın ilkaycımm geç kaldın bugün
kavuştum, kavuşma anı pek güzeldimerdivenleri koşa koşa çıktı kocişim kocaman sarıldık
kurabiye yapmadım ama sultan lokumu diye birşey yaptımbirde yayla çorbası yaptım yoldan geliyor aç gelir diye o saatte çorbadan başka birşey yemez benimki kilo alma korkusu vardır
Hadi gözün aydın, bazen bende eşime sorarım , birkaçgün ayrı kalsak naparız diye, gözümün içine bakar masum kedi gibi:)) gerçekten varlıklarına öyle çok alıştık ki farkında olmadan, parçamız oldular, tabi bizde onlarınsultan lokumunu bende iki gün önce yapmıştım, dün akşam son postasını yedik, dolanpat dinlenip soğuyunca daha lezzetli geldi bana birde ben marketten muzlu diye vanilyalı puding almışım, onu kattım, muzlu olsa daha güzel olurdu diye düşündüm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?