2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

Günaydınnn eylülcüm ve ayşenurcum... haftasonuan az kala güzel bir cuma sabahı... bu haftasonu gezmek gezmek gezmekkk istiyorummm

Günaydınnn eylülcüm ve ayşenurcum... haftasonuan az kala güzel bir cuma sabahı... bu haftasonu gezmek gezmek gezmekkk istiyorummm

evett son günn yaşasın!gez bacım gezzz! bugünü saymıyorum ben zaten, cuma günleri bizim banka sakin oluyor genelde. akşama anneciğime gideriz belki de kocişimle geçen hafta eğitimdeydim ya, bu hafta evimin tadını çıkarıcam inşallah haftasonuu. temizlik yapmayı bile özledim yaa

aynen öyle şekerimm. nasılsın komşum? sen ne işle uğraşıyorsun eylülcümm

iyiyim canım sağolasın...hava güzel , anında etki yapıyor insana

ben muhasebeciyim canım. sen ne iş yaparsın..?

günaydın canım.. amannn yavaşşş ol canımm

benim de öyle bir düşüncem vardaaa bizim bey hastalanmış nasıl olur bilmem..:26:
en azından sinemaya gidilebilir diye düşünüyorum ama..

Eylülcüm ben de bir bankanın genel müdür yardımcısının asistanıyım. aslında tercümanım da, işte burda istihdam oldum. çünkü yurtdışı aramaları falan bişiler oluyor, yazışmalar cart curt. başka bi birime aldılar beni aslında bununla alakalı da, henüz geçmedim, beklemedeyim . çok uzun oldu dimii

bizim evin oralarda mısın barii..

yok canım anladım, hayırlı olsun o zaman sana..
banka da çalışmak genel olarak yorucu arkadaşlarımdan bildiğim kadarıyla..gerçi
gişe ve operasyon bu konuda başı çekiyor bildiğim..

evet onlar daha yoğunlar. ben hiç değilim desem yeridir. yok yakın değilim bizim evin oralara

Biz geçen hafta ev keyfi yapmıştık, aslında pazar günü maraton varya , oraya gitmek istiyorum , köprüden yürüyerek geçmek için ama çok erken saatlerde olması caydırıyor :106:

Sinema güzel fikir, evim sensini merak ediyorum ben fragmanından güzel bir filme benziyor, yorumlarda güzel, el ele izlersiniz filmi

sorma,ben de öyle isityordum aslında..kardeşimi kandırırsam giderim belki ama...
köprüyü yürüyerek geçmek güzel olurdu.

film için alıntı-çalıntı deniyor..farklı görüşler var ama iyi vakit geçirilir..bu arada gitmediyseniz şu 5D-7D fimleri de öneriririm.
çok hoş bir şey yahuuu..

evet onlar daha yoğunlar. ben hiç değilim desem yeridir. yok yakın değilim bizim evin oralara

ooovvv o zaman gıccık oluyorlardır sana disenee..
ben de bu ara pek sizinlen birlikte olamıyorum..iş tanımım değişti benim de..
sorumlu sıfatıyla olunca diğerlerine örnek olmam lazım.. nete fazla takılamıyorum canlarım..:26:

günaydın hanımlar,,hayırlı sabahlar,hayırlı cumalar herkese...

pırıl pırıl bir bir güneşle güne başlamak paha biçilemez...

günaydın günaydıınn! hayırlı cumalar inşallah güzelliklerle geçsin...
ne güzel burda hava yine kapalı yine yağmurlu..

günaydın bebişleerr! hayırlı cumalar eylül'cümmm
sana da günaydın bebeeemm

ooww gdogan sen uçuşa geçmişsin... hadi bakalım inş gezici güzel bi haftasonu olur...
insan evini özlüyo, eviyle ilgilenmeyi özlüyo.. bakalım biz neelr yapıcaz, dayım geldi istanbuldan onu davet etmek istiyorum bakalım başka bi plan yok gibi şimdilik..

günaydın ilkaycım kavuştun mu kocişine, nasıldı
kurabiye yaptın mı,hani bize

kavuştum, kavuşma anı pek güzeldi merdivenleri koşa koşa çıktı kocişim kocaman sarıldık
kurabiye yapmadım ama sultan lokumu diye birşey yaptım birde yayla çorbası yaptım yoldan geliyor aç gelir diye o saatte çorbadan başka birşey yemez benimki kilo alma korkusu vardır

Hadi gözün aydın, bazen bende eşime sorarım , birkaçgün ayrı kalsak naparız diye, gözümün içine bakar masum kedi gibi:)) gerçekten varlıklarına öyle çok alıştık ki farkında olmadan, parçamız oldular, tabi bizde onların sultan lokumunu bende iki gün önce yapmıştım, dün akşam son postasını yedik, dolanpat dinlenip soğuyunca daha lezzetli geldi bana birde ben marketten muzlu diye vanilyalı puding almışım, onu kattım, muzlu olsa daha güzel olurdu diye düşündüm...

ben bir kaç hafta önce Elosanın mutfağından yazmıştım tarifi ama dün denemek nasip oldu .. daha yemedim sadece topları yaparken biraz tadına baktım güzeldi dolapta şimdi .. eşimde yemedi saat geç oldu diye bu akşam hüpletiriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…