- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
Koalacım nasılsın sen? kocişinle mutlu oldunuz muhoşgeldin İlkay balım kocişin de hoşgelmiş belli ki
ben bir kaç hafta önce Elosanın mutfağından yazmıştım tarifi ama dün denemek nasip oldu .. daha yemedim sadece topları yaparken biraz tadına baktım güzeldidolapta şimdi .. eşimde yemedi saat geç oldu diye bu akşam hüpletiriz
geldi bebişim çok şükürsizin akşamınız nasıldı arkadaşlarınızla gecelere akacaktınız
valla güzeldi bebişimm. dışarıdaydık, yedik, içtik, okey oynadık2 kız 2 erkektik. kızlar yennddiiii :92:
Günaydın kızlar, şu konuya bir göz atın derim... http://www.kadinlarkulubu.com/evim-...n-fotograflarini-paylasanlarin-dikkatine.html
günaydın canım konuyu dün tam çıkmak üzereyken gördüm .. biz özel albümümüzde paylaşıyoruz ama arkadaş olarak eklediğimiz kişilere dikkat etmek lazım :26:
günaydın canım konuyu dün tam çıkmak üzereyken gördüm .. biz özel albümümüzde paylaşıyoruz ama arkadaş olarak eklediğimiz kişilere dikkat etmek lazım :26:
bayılırım okey oynamayaee süper erkekler almışlar paylarını
kavuştum, kavuşma anı pek güzeldimerdivenleri koşa koşa çıktı kocişim kocaman sarıldık
kurabiye yapmadım ama sultan lokumu diye birşey yaptımbirde yayla çorbası yaptım yoldan geliyor aç gelir diye o saatte çorbadan başka birşey yemez benimki kilo alma korkusu vardır
ben bir kaç hafta önce Elosanın mutfağından yazmıştım tarifi ama dün denemek nasip oldu .. daha yemedim sadece topları yaparken biraz tadına baktım güzeldidolapta şimdi .. eşimde yemedi saat geç oldu diye bu akşam hüpletiriz
Koalacım nasılsın sen? kocişinle mutlu oldunuz muhoşgeldin İlkay balım kocişin de hoşgelmiş belli ki
bendeki süt azdı tam 1 lt değildi ama bende diğer malzemeleri ona göre az koydum
yuvarlama işini pek sevmediğim belli oluyor, biraz tombiş olmuşlar
Eki Görüntüle 548684
Günaydın kızlar, şu konuya bir göz atın derim... http://www.kadinlarkulubu.com/evim-...n-fotograflarini-paylasanlarin-dikkatine.html
sabah dikkatimi çekti benim de, şikayet ettim.. hatta dün koyduğum fotoları bile kaldırmayı düşünüyorum..
özel albümde ama yine de ne bileyim içime kurt düştü yaa..
Günaydın kızlar
Ben itiş tıkış metrobüse rağmen ayılamıyorum
Açmamı alıp bilgisayar başında kahvaltı ederken , bir derdim vara girince şoke olup ayılıyorum
Nasılsınız ?
İlkay sultan lokumu çok güzel duruyor, tatlı ile aram olmasa da misafire yönelik düşünebilirim
yeme bizi bütün gün o başlıktasınsenin yorumunu görüp konuya bakıp çıkar oldum bende ben pek bi iyiyim
sultan lokumu harika tavsiye ederim
Canım ben senin fotoları yeni gördüm, maşallah eşin ile çok yakışmışsınız.
Ayrıca gelinliğini de çok beğendim canım...
VAlla insanın içine kurt düşmesi normal, bende evimin fotolarını kaldırdım.
Düğün fotolarım zaten özel albüm olduğu için, sorun olmaz sanırsam, ama dediğin gibi benim de içime kurt düşmedi değil hani...
Eee tabi zahmet edip o kadar okumuşken devamına da bakmıyor değilim
Maşallah daha da iyi ol inşallah
Zor mu kidolapta vs. bekletilen birşey herhalde.. Uzun sürüyor mu yani..
çok kolay puding yapar gibi, zaten içinde muzlu pudingte var,irmik ve şeker .. puding yapar gibi hazırlayıp dolaba koyuyorsun ama ben önce balkona koydum daha çabuk soğusun diye .. sonra birazda dolaba koydum
İrmiksiz olmaz mı, ben hiç sevmem de
sanmıyorum :26: olursa da adı başka birşey olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?