2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

Bende oradan almıştım tarifir aynı lokum tadı mevcut..:)

günaydın canım konuyu dün tam çıkmak üzereyken gördüm .. biz özel albümümüzde paylaşıyoruz ama arkadaş olarak eklediğimiz kişilere dikkat etmek lazım :26:

Kesinlikle öyle canım, fakat nereden bileceksin ki kimin yaptığını?
O tam bir muamma, ama bence çok çirkin birşey...

günaydın canım konuyu dün tam çıkmak üzereyken gördüm .. biz özel albümümüzde paylaşıyoruz ama arkadaş olarak eklediğimiz kişilere dikkat etmek lazım :26:

evet bence de, özel album ama, yeni gelen arkadaslar kendilerini bi tanıtsalar falan çok iyi olur. gerçi yine de anlayamayız; ama lütfen bu topiğe gelen herkes önce kendini tanıtsın

ooh ooh ne güzel gözün aydın :119::103:
şu sultan lokumunun tarifini ben de aldım da bi yapmak kısmet olmadı.. dur sen ben de deneyeyim inş h.sonu olur herhalde artık..

ayy ne sağlıklı biriymiş eşiiin... benimki olsa evde tatlı olduğunu bilecek de yemeden duracak..
hatta geçen misafirler gitti, annem kek getirmişti haftasonu 2-3 dilim.. millet gitti gecenin bi yarısı, annenin keklerden getirsene diyo

Koalacım nasılsın sen? kocişinle mutlu oldunuz mu hoşgeldin İlkay balım kocişin de hoşgelmiş belli ki

gece bildiğin somurtarak geçti, o da benden bekledi tabii ama ben hiç pas vermedim. çay fln demledim ama oturmadım yanında, ütü yaptım.. sonra sabah kalktık namaza, ben yattım sonra o yatmadı.. işe gitme vaktine yakın geldi yanıma sarıldı, uyandırdı fln.. kalktık hazırlandık çıktık evimizden.. iyi oldu böyle, bağırıp bağırıp benim gitmeme alışmıştı...

bendeki süt azdı tam 1 lt değildi ama bende diğer malzemeleri ona göre az koydum
yuvarlama işini pek sevmediğim belli oluyor, biraz tombiş olmuşlar

Eki Görüntüle 548684

çok güzel görünüyolar yaa bende yapıcaaam bunlardaaan kesiiinn

sabah dikkatimi çekti benim de, şikayet ettim.. hatta dün koyduğum fotoları bile kaldırmayı düşünüyorum..
özel albümde ama yine de ne bileyim içime kurt düştü yaa..

Günaydın kızlar

Ben itiş tıkış metrobüse rağmen ayılamıyorum

Açmamı alıp bilgisayar başında kahvaltı ederken , bir derdim vara girince şoke olup ayılıyorum

Nasılsınız ?

İlkay sultan lokumu çok güzel duruyor, tatlı ile aram olmasa da misafire yönelik düşünebilirim

sabah dikkatimi çekti benim de, şikayet ettim.. hatta dün koyduğum fotoları bile kaldırmayı düşünüyorum..
özel albümde ama yine de ne bileyim içime kurt düştü yaa..

Canım ben senin fotoları yeni gördüm, maşallah eşin ile çok yakışmışsınız.
Ayrıca gelinliğini de çok beğendim canım...

VAlla insanın içine kurt düşmesi normal, bende evimin fotolarını kaldırdım.
Düğün fotolarım zaten özel albüm olduğu için, sorun olmaz sanırsam, ama dediğin gibi benim de içime kurt düşmedi değil hani...

yeme bizi bütün gün o başlıktasın senin yorumunu görüp konuya bakıp çıkar oldum bende ben pek bi iyiyim
sultan lokumu harika tavsiye ederim

yeme bizi bütün gün o başlıktasın senin yorumunu görüp konuya bakıp çıkar oldum bende ben pek bi iyiyim
sultan lokumu harika tavsiye ederim

Eee tabi zahmet edip o kadar okumuşken devamına da bakmıyor değilim

Maşallah daha da iyi ol inşallah

Zor mu ki dolapta vs. bekletilen birşey herhalde.. Uzun sürüyor mu yani..

canım çok teşekkür ederizz
kaldırmak en iyisi bence.. bikaç gün daha dursun da kaldırcam zaten özel albümden de..
birbirimizi gördük nasılsa

Eee tabi zahmet edip o kadar okumuşken devamına da bakmıyor değilim

Maşallah daha da iyi ol inşallah

Zor mu ki dolapta vs. bekletilen birşey herhalde.. Uzun sürüyor mu yani..

çok kolay puding yapar gibi, zaten içinde muzlu pudingte var,irmik ve şeker .. puding yapar gibi hazırlayıp dolaba koyuyorsun ama ben önce balkona koydum daha çabuk soğusun diye .. sonra birazda dolaba koydum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…