- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
15 bin falansa gayet iyi arabalar bulabilrisin. ben de bakıyorum sana tavsiye edebilirim
üüf biz daha para biriktirme moduna geçemedik
umreye gitmek istiyoruz biraz birikim yapabilirsek.. çocuk fln olmadan..
ev borcuna girmek istiyorum bi yandan da ama kredi çekmek istemiyorum.. nasıl olacaksa o iş..
Kendine canım, ama bebiş olmadan gerek duymuyorum çünkü daha evimiz yok, ve altınlarımızla almak istiyor arabayı , altınlar dursa da biraz birikim yapıp alsak o zman birşey demezdim, ama ev alırken arabamızı satarız , birikimimiz kaybolmaz diyor, ama araba başlı başına bir masraf ...
benim de aklımda o var, eşim araştırmış da bişeyler söylüyordu onunla ilgili..emin evim'le falan olabilir anca. google'a yazarsan, kredi cekmeden istediğin taksitle ev sahibi olabiliyorsunmuş.
Bizimde 5 ay olucak , daha yeni toparlanıyoruz, ilk başta eskikler olabiliyor o yüzden dengelemek zor oluyor biraz, biz yavaştan kenara koymaya başladık, çok değil ama damlaya damlaya göl olur hesabı..
haklısın canım istanbul gibi bir yerde masraflı iş bu arababenim eşimin de arabası yok babasınınkini kullanıyor ama araba hep bizde olduğu için sıkıntımız yok,bizimmiş gibi.. bazen onlara lazım olursa bırakıyoruz .. o askere gidip gelince araba almak istiyor .. yada yeni arabayı babasına verip kendisi babasının arabasını kullanmaya devam etmek istiyor .. o da altınlarla alacak .. bilezikler değilde, düğünde takılan hediye altınlarla ..
ev meselesi gündemimizde şimdilik yok
kendine mi alacak? sana mı tatlım?
Kendine canım, ama bebiş olmadan gerek duymuyorum çünkü daha evimiz yok, ve altınlarımızla almak istiyor arabayı , altınlar dursa da biraz birikim yapıp alsak o zman birşey demezdim, ama ev alırken arabamızı satarız , birikimimiz kaybolmaz diyor, ama araba başlı başına bir masraf ...
lafa dalmış gibi oluyorum ama eğer ist.daysanız araba çok daha masraf..yeni evliler için ben hem ev olmadan arabayı uygun bulmuyorum aslında..
dediğim gibi vergisi,yakıtı,bakımı size nefes aldırmaz..gelir iyi değilse özellikle...
diğer sorun içinse naçizane şunu düşünüyorum bir kadının ayrı bir yastık altı olmalı diye düşünüyorum..
annemden öyle gördüm..hani gizli gibi duruyor ama bir şey olduğunda yine sen çıkartıyorsun o parayı al diyorsun
sonuçta..o yüzden bana göre 3-5 birikim yapılabilir..
Kızlar eşinizden ayrı kenara birikim yapıyor musunuz?
Kızlar eşinizden ayrı kenara birikim yapıyor musunuz?
ben yapıyorum canım, dediğim gibi araba içieşim şuan birikim yapamıyor, düğün borçlarını ödüyor .. öyle bir maddi sıkıntımız yok.. sadece birikim yapamıyor o .. benim maaşıma ihtiyaç duymadık şimdiye kadar .. o yüzden ben kenara atabiliyorum 3-5 birşeyler
lafa dalmış gibi oluyorum ama eğer ist.daysanız araba çok daha masraf..yeni evliler için ben hem ev olmadan arabayı uygun bulmuyorum aslında..
dediğim gibi vergisi,yakıtı,bakımı size nefes aldırmaz..gelir iyi değilse özellikle...
diğer sorun içinse naçizane şunu düşünüyorum bir kadının ayrı bir yastık altı olmalı diye düşünüyorum..
annemden öyle gördüm..hani gizli gibi duruyor ama bir şey olduğunda yine sen çıkartıyorsun o parayı al diyorsun
Bende öyle düşünüyorum, bize çok masrafı olucak diyorum ama , yaşayıp tecrübe etmesi gerekiyor sanırım,, Evet canım zaten o birikimlerle ben kendime özel bir şey almayacağım ki yine ikimiz için acil bir şey olsa çıkarıp vereceğim...
bizim arabamız var çok şükür ama düğün borçlarımıza gelen bütün altınlar gidecek.. bileziklerim kalacak, onu da ev alma durumumuz olursa eğer peşinatta kullanalım diye düşünüyorum...ne zor işmiş bunlr.. evimiz olsa belki biraz daha rahatlardık... kira ödeer gibi ödesek güzel olurdu.. bakalım herşeyin hayırlısı... kazançlarımız bereketli olsun inşallah yeter ki..
Kesinlikle ev olsaydı çok daha rahat ederdik, kira insana koca bir yük, her ay her ay parayı sokağa atıyormuş gibi..
ben yapıyorum canım, dediğim gibi araba içieşim şuan birikim yapamıyor, düğün borçlarını ödüyor .. öyle bir maddi sıkıntımız yok.. sadece birikim yapamıyor o .. benim maaşıma ihtiyaç duymadık şimdiye kadar .. o yüzden ben kenara atabiliyorum 3-5 birşeyler
Ben maaşımın bir kısmını veriyorum eşime geri kalanından da 3-5 kuruş atmaya çalışıyorum işte..
canım burası küçük bir şehir.. arabanın çok masrafı olmuyor .. ben normalde kendime araba alma işini erteliyordum ama eşim askere gidecek olunca ve şuan kullandığımız arabada k.pederin olunca bir an önce almaya karar verdim iyi kötü birşey .. çünkü o yokken insanlara minnet etmek istemiyorum
şimdi eşim bırakıyor ve eşim alıyor işten .. ama onun saat 9 da işe başlaması gerekiyor .. benimse 9buçuk 10 kadar bir esneme söz konusu .. ama onunla evden erken çıkmak zorunda kalıyorum .. evimiz aslında işime arabayla 10 dakika bile değil ama minibüslerle yarım saati buluyor .. yani zaman kaybediyorum benevde o 20 dakikada neler neler yapabilirim
canım burası küçük bir şehir.. arabanın çok masrafı olmuyor .. ben normalde kendime araba alma işini erteliyordum ama eşim askere gidecek olunca ve şuan kullandığımız arabada k.pederin olunca bir an önce almaya karar verdim iyi kötü birşey .. çünkü o yokken insanlara minnet etmek istemiyorum
şimdi eşim bırakıyor ve eşim alıyor işten .. ama onun saat 9 da işe başlaması gerekiyor .. benimse 9buçuk 10 kadar bir esneme söz konusu .. ama onunla evden erken çıkmak zorunda kalıyorum .. evimiz aslında işime arabayla 10 dakika bile değil ama minibüslerle yarım saati buluyor .. yani zaman kaybediyorum benevde o 20 dakikada neler neler yapabilirim
Araba senin için çok rahatlık olacak o zman canım , birde kendinize ait olacak nereye kadar kp nin arabasını kullanırsınız ki... Rahat edersin
ay burda herkes çalışıyormu, evde oturan gelin yokmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?