2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

canım alışıyorsunuz bir süre sonra..dr a gidince sanki açılmıyor mu..

ben de gidicem şu ara..gerçekten oradan çıktıktan sonraki haz bambaşka..

Ay yok benim sinirlerim kaldırmıyor kızlar, densiz densiz cevap yazan var.

Ben çıktım kızlar, biraz işllerim var, yemekten sonra görüşürüz...

sana doyamadan gittin mi..:26:
kim sinir etti bu kadar ...
ben de epeydir girmiyorum bdv ye kızlar..düşünüyorum bir sürü kendimize ait
derdimiz var zaten ya da yapacak iş..başkalarının dertleri yüzünden gerilmenin
alemi yok dedim..hele ki saçma sapan oluyor bazısı..

sana katılıyorum canım .. negatifi yüklenip çıkıyorum başlıktan.. ayrıca orada olacaksam, vakit ayıracaksam ve birşeyler yazacaksam gerçekten karşıdakiler buna değer olmalı

sana katılıyorum canım .. negatifi yüklenip çıkıyorum başlıktan.. ayrıca orada olacaksam, vakit ayıracaksam ve birşeyler yazacaksam gerçekten karşıdakiler buna değer olmalı

bu cümleyi okuyunca, birbirimizi konuşmaya cevaplamaya değer bulduğumuzu hissedince mutlu oldum.. söylemek istedim

ben cok uzun zamandır makine ve ağda kullanmıyorum. anlatıyorsunuz ya, çok garip geliyor lazerden cok memnunum kızlar, 3 ayda bir falan anca gidiyorum zaten. baby face oldum valla

ben cok uzun zamandır makine ve ağda kullanmıyorum. anlatıyorsunuz ya, çok garip geliyor lazerden cok memnunum kızlar, 3 ayda bir falan anca gidiyorum zaten. baby face oldum valla

hayırlı olsun bir gün bende yaptıracağım ama daha ona sıra gelmedi önceliğim ikinci el minik bir araba almak şuanda, birikimi onun için yapıyorum

Ben ağdaya gidiyorum ayda 1 kez gidiyorum, 10 dakka da tertemiz oluyorum .... İlkaycım araba fikri ne hoşmuş, benim eşimde çok istiyor araba almayı ama ben henüz evimiz ve bebeğimiz olmadan gerek görmüyorum, ama beni dinlemicek malesef

hayırlı olsun bir gün bende yaptıracağım ama daha ona sıra gelmedi önceliğim ikinci el minik bir araba almak şuanda, birikimi onun için yapıyorum

ben de evlenmeden önce başlamıştım, baya önce ama minik bi araba benim de hayalimm yavaştan ben de para biriktirmeye başlıyorum

üüf biz daha para biriktirme moduna geçemedik
umreye gitmek istiyoruz biraz birikim yapabilirsek.. çocuk fln olmadan..
ev borcuna girmek istiyorum bi yandan da ama kredi çekmek istemiyorum.. nasıl olacaksa o iş..

kendine mi alacak? sana mı tatlım?

ben de evlenmeden önce başlamıştım, baya önce ama minik bi araba benim de hayalimm yavaştan ben de para biriktirmeye başlıyorum

eşim askere gitmeden almak istiyorum .. biraz biriktirip birazda kredi çekerim.. iyi bir şey almak istemiyorum çünkü daha çok acemiyim pekiştireyim de o zaman güzel arabalar bakarım şimdilik 15 bin civarı araba bakacağım sadece özgürlüğümü bana versin yeter

üüf biz daha para biriktirme moduna geçemedik
umreye gitmek istiyoruz biraz birikim yapabilirsek.. çocuk fln olmadan..
ev borcuna girmek istiyorum bi yandan da ama kredi çekmek istemiyorum.. nasıl olacaksa o iş..

emin evim'le falan olabilir anca. google'a yazarsan, kredi cekmeden istediğin taksitle ev sahibi olabiliyorsunmuş.

15 bin falansa gayet iyi arabalar bulabilrisin. ben de bakıyorum sana tavsiye edebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…