2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

alamadım kızlarr, yapamadım, elim gitmedii dediğiniz gibi biraz pahalı, evet. daha ucuza 2 tane çanta alabilirim bu fiyata nerdeysee bazen gaza geliyorum daa :26:

Son düzenleme:
Ay yok benim sinirlerim kaldırmıyor kızlar, densiz densiz cevap yazan var.

Ben çıktım kızlar, biraz işllerim var, yemekten sonra görüşürüz...

alamadım kızlarr, yapamadım, elim gitmedii

canım bu imkan meselesi olduğu gibi, aynı zamanda öncelik meselesi .. 90 lira sana koymaz normalde ama o 90 lirayı kıyafete vermek istemezsin ama çantaya verirsin eğer çanta senin için daha önemliyse ya da imkanın yoksa zaten öncelik falan dinlemiyor

kızlar yaa konuştuklarımızlaa tamamen alakasız, biraz da özele kaçacak ama bişey sormak istiorum..
epilasyon işini nasıl yapıyosunuz, benimkiler minikken alınmıyor, kendimi ii hissetmiyorum... bi tavsiyeniz olur mu :26:

Evet maalesef öyle

Gelecek nesiller beni daha da korkutuyor

Ayıp denilen şey git gide unutuluyor , kimin eli kimin cebinde belli değil

Benim yorumuma gelen cevap bitirdi beni zaten, ben ne diyorum oradan başka birisi ne diyor bakar mısın? "Ne alaka simdi bosansin diyorsunuz bosaninca terk etmis olmayacak mi cocuklarini? burda celisiyorsunuz ayrica.Benimde anne ve babam 10 yasimda iken bosandilar ama hic terkedilmis imaji verilmedi. Hep anlasamadik yavrum boylesi daha hayirli denildi. Ha bazi babalar var surekli cocuklariyla kontak halinde benim cevremde de var her hafta sonu gorusuyorlar bazilari gorusmuyor. Bu insandan insana gore degisir. Ama bu kadar da acitasyon yapmiyalim yani bosanmak ayrilmak cok yayginlasti gunumuzde bosanacak ne ilk ne son kisiler. Ben amanda terk edildim diye uzulmedim aksine guclendim ister babam beni gormek ister ister istemez ona kalmis bisi.Cokta boslugunu hissetmedim acikcasi..."
Bu zihniyet olduktan sonra daha çok gayri ahlaki ilişkiler duyarız, daha çok yuvalar yıkılır...
Boşanmakta ne ki? Zor birşey mi, boşanırsın olur biter... ne yani...
töbe töbeee....

alamadım kızlarr, yapamadım, elim gitmedii dediğiniz gibi biraz pahalı, evet. daha ucuza 2 tane çanta alabilirim bu fiyata nerdeysee bazen gaza geliyorum daa :26:

canım ilkayın dediği gibi bu hem tercih hem imkan meselesi...
mesela ben bakıyorum bisürü kıyafetim,çantam,ayakkabım var..
ama bakıyorum eşime h.sonu giyinmesi için kanvas tarzı spor bişeyler almamız lazım..
ben ona diyorum gidelim sana şunu şunu alalım diye, yeri geliyor o benim bi eksiğimi görünce bana diyo sana şunu alalım diye..
hani eşin de sanaa yap et diyorsa çekinmeyebilirsin, ama kendi durumunu tercihini sen belirlemelisin
elinin gitmemesi değil de hani senin bileceğin bişey bu.. üzülme, benzerini bulursun istanbulda değil miydin sen,oralarda ne güzel şeyler var..

daha elzem bi ihtiyacımı alıyım bari, ben hep böyleyim yaa, satın ala basıyorum, kredi kartı numarasını girerken siliyorum

evet yaa ofise tıkıldık diye dışarda da yok değil ya ucuzu. haklısın şekerimm

lazere didiyom. çok rahatım

ya canım ben didemiyorum, utanıyorum öyle başkasına açmaktan etmekten... napcam ben yaa...
ağda yapıyodum, ama ufakken almıyor ağda.. acaba epilasyon aleti çözüm olur mu ki :26: o da malum bölgede zor, ay çıldırcam, kusura bakmayın yaa bu konuyu açmak istemezdim de napcamı şaşırdım...

evet yaa ofise tıkıldık diye dışarda da yok değil ya ucuzu. haklısın şekerimm

tabi canıım, hem bi de ben internetten aldğım bikaç şeyde hüsran yaşadım, kıyaft olarak değil de çeyiz alırken.. kırık geldi, büyük görünen kaseler minicik geldi fln.. o yüzden biraz soğudum sanırım internet alışverişine.. çık gez, göre göre al daha güzel bence

makine kullanıyorum ağda falan yapamıyorum ben beceremiyorum yani

bende en son bir ayakkabı siparişi verdim .. 36 giyiyorum .. ama gelen ayakkabının bir 36 diğeri 38 numaraydı geri gönderdim, ücreti de iade ettiler ama benim gözüm o ayakkabıda kaldı bir daha sipariş veresim gelmedi benimde

ilkaycım hangisini kullanıyosun, benim bi eski makinam var da kablosu bozuldu. yeni mi alsam ona kablo mu alsam bilemedim..
bi de malum bölgede de mi makine kullanıyosun, o çok fena olmuyo mu öyle yaa

braun kullanıyorum 7 yıldır kullanıyorum bir sıkıntım yok. evet oraya da onu kullanıyorum çünkü ağdanın yapışkanlığına katlanamıyorum, nefesimi kesiyor sanki ya pek bir acı hissetmiyorum çünkü kısayken hallediveriyorum

bilinçsiz insanlara iki laf anlatmak gerçekten zor birşey .. bdv'ye o yüzden dahil olmayı tercih etmiyorum .. direk konu sahibiyle muhatap olunabilse neyse ama lafının hesabını yapamayan çok insan var o başlıkta

eski bi model o zaman kullandığın değil mi canım..
benimki de philips miydi neydi, çoktandır kullanmıyorum ağdaya geçmiştim..
ama minikken olmuyor deli oldum makineyle denemem lazım yaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…