Biz araba alsak bile haftaiçi kapıda yatacak.. Çünkü trafik inanılmaz yoğun ve biz metrobüsle çok daha kısa bir süre de gidip geliyoruz, itiş kakış oluyor ama süre çok önemli bizim için... Trafik bu kadar berbat olmasa (İstanbul trafiği).. İkimiz birlikte gidip geldiğimizden çok iyi olurdu bizim için özel araba.. Zaten yol aylık akbil paramız bile 155 + 155 = 310 yapıyorken, kendi arabamızla gider gelirdik ancak çok fazla süre kaybı ve hatta park yeri olmadığından aylık 180 gibi de bi park ücreti vermemiz gerekiyor..
Tek haftasonu için vergisi kaskosu vs. için almak şu an bana çok lüks geliyor.. Çünkü zaten kredi ödüyoruz..
Sizin için mantıklı ama.. İlerde arabayı satar birikim ekleyerek peşinat verirsiniz belki..
Biz araba alsak bile haftaiçi kapıda yatacak.. Çünkü trafik inanılmaz yoğun ve biz metrobüsle çok daha kısa bir süre de gidip geliyoruz, itiş kakış oluyor ama süre çok önemli bizim için... Trafik bu kadar berbat olmasa (İstanbul trafiği).. İkimiz birlikte gidip geldiğimizden çok iyi olurdu bizim için özel araba.. Zaten yol aylık akbil paramız bile 155 + 155 = 310 yapıyorken, kendi arabamızla gider gelirdik ancak çok fazla süre kaybı ve hatta park yeri olmadığından aylık 180 gibi de bi park ücreti vermemiz gerekiyor..
Tek haftasonu için vergisi kaskosu vs. için almak şu an bana çok lüks geliyor.. Çünkü zaten kredi ödüyoruz..
Sizin için mantıklı ama.. İlerde arabayı satar birikim ekleyerek peşinat verirsiniz belki..
hoşbuldum :))
çalışmak arada istiyorum aslında ama ne bileyim böylede rahat :))
işte çalışmıyor olmanın bilincine varmış bir gelinn! tebrikler canımmdarısı başımızaa ama güzel yollarla tabii
işte çalışmıyor olmanın bilincine varmış bir gelinn! tebrikler canımmdarısı başımızaa ama güzel yollarla tabii
İşte araba istemememin tek nedeni bu, bizde eşimle metrobüs kullanarak çok rahatlıkla işyerlerimize gidebiliyoruz, arabayı sadece haftasonu kullancağız, sırf bu yüzden o kadar parayı yatırmayı gereksiz buluyorum...
inşallah canımmm. ama ben 2-3 sene kadar istemiyorum bebişo kadar bekleyecilecek misiniz beniii
Oh ne güzel sizin vaktiniz var vallahi...
Bende en az 1 sene beklerim diyordum ama, gidişata bakılırsa yıl sonunda girişimlere başlayacağız...
Bence biz senle yakın oturuyoruzhem Pazar günü kurular pazar , hem metrobüs istikameti
Koalacım siz baya hızlıymışsınız ya
o değilde konu koalanın epilasyon sorusunda buraya geldi ya ben ona şaşırdım şuansohbet dediğin böyle olur
baya hızlı mı 1yıl sonra çok mu hızlı, yaş 30a dayandı yaa...
biraz kendimizi bi toparlayalım, eşimin iş durumlarında bazı düzeltmelere gitmesi gerekiyor, bazı şeyleri atlatalım sonra zaten şuanda düşünmüyoruz..insan istiyor tabii ama her gül zamanında açarmışşhayırlısı olsun.. biraz birikim yapsak çocuk faaliyetlerine kadar, çocuktan sonra birikim çok zor bence
şu tarlalar satılsa da bize ev alsaalar
inşallah satılır da bi eviniz olur. benim ablamın da o şekilde evi olmuştu.
inşallah satılır da bi eviniz olur. benim ablamın da o şekilde evi olmuştu.
Kızlar stresli bir gün burada ben çıkıyorum, gelirim yine görüşürüz..
ayy kimselerde kalmamış
gelince evime bakın kızlar
yeni gelin evlerini hep çok sevmişimdir
e bide çeyiz hazırlığında hep kkdan faydalanınca fotolarımı paylaşmadan edemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?