2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

İşte araba istemememin tek nedeni bu, bizde eşimle metrobüs kullanarak çok rahatlıkla işyerlerimize gidebiliyoruz, arabayı sadece haftasonu kullancağız, sırf bu yüzden o kadar parayı yatırmayı gereksiz buluyorum...

Eşimin ve benim aylık yol masrafımızı (akbil) şirket karşılıyor zaten.
Ama dediğin gibi, istanbul trafiğinde araba ile çıkmak çok mantıksız.
Bizde zaten sadece haftasonları ve hafta içlerinde akraba, arkadaş ziyaretlerine rahat gidip gelmek için istiyoruz.
Bir yere gittiğimiz zaman, rahat rahat oturamıyoruz, belli bir saatte kalkmak zorunda kalıyoruz.
Taksi ile de bir yere kadar oluyor...

Eşim de gezmeyi sever ben de seviyorum, en azından arabamız olursa farklı yerlere gideriz.
Haftasonları da olsa şehir dışına çıkabiliriz diye düşünüyoruz ama bakalım.
Şimdilik alınabilir noktada, fakat benim listenin başında ev geliyor.
Araba yerine ev sahibi olmak daha mantıklı...

işte çalışmıyor olmanın bilincine varmış bir gelinn! tebrikler canımm darısı başımızaa ama güzel yollarla tabii

bi kere istediğim zaman gidip istediğim zaman geliyorum , evimle rahatça ilgilenebiliyorum.
Bundan sonra günlere falanda katılırım artık :)))

Bence biz senle yakın oturuyoruz hem Pazar günü kurular pazar , hem metrobüs istikameti

yemek yedim geldim coşmuşsunuz
hamburger vardı yemekte yaaa,yedim pişman oldum
ah biz kadınlar

inşallah canımmm. ama ben 2-3 sene kadar istemiyorum bebiş o kadar bekleyecilecek misiniz beniii

ciddi mi walla biz de 1 sene fln duralım dioruz ama bazen olsa diye düşünmüyor değilim.
ama bu paradır,evdir düşününce çocuk olduktan sonra birikim yapmanın çok zor olacağını düşünüyorum...
Rabbim hayırlısını nasib etsin inş..

Oh ne güzel sizin vaktiniz var vallahi...
Bende en az 1 sene beklerim diyordum ama, gidişata bakılırsa yıl sonunda girişimlere başlayacağız...

hayırlısı olsun canım, inşallah gönlünüze göre olsun..

bizim de düğün borcumuz bitse de aylık 500 kadar arabanın borcu var.. eşim evlenmedden önce almıştı krediyle onun gibi bi de ev borcuna girebilsek şöyle azar azar.. kredisiz..

o değilde konu koalanın epilasyon sorusunda buraya geldi ya ben ona şaşırdım şuan sohbet dediğin böyle olur

Koalacım siz baya hızlıymışsınız ya

baya hızlı mı 1yıl sonra çok mu hızlı, yaş 30a dayandı yaa...
biraz kendimizi bi toparlayalım, eşimin iş durumlarında bazı düzeltmelere gitmesi gerekiyor, bazı şeyleri atlatalım sonra zaten şuanda düşünmüyoruz..insan istiyor tabii ama her gül zamanında açarmışş hayırlısı olsun.. biraz birikim yapsak çocuk faaliyetlerine kadar, çocuktan sonra birikim çok zor bence
şu tarlalar satılsa da bize ev alsaalar

o değilde konu koalanın epilasyon sorusunda buraya geldi ya ben ona şaşırdım şuan sohbet dediğin böyle olur

o da ayrı bi mesele, bi ara bdv bile karıştı bugün topiğe

inşallah satılır da bi eviniz olur. benim ablamın da o şekilde evi olmuştu.

inşallah.. geçen gene konusu açıldı, işte bizi kurtarırsa o tarlalar kurtarır.
300 milyar geçse elimize 3 ev alsak, cocuklarımı kurtarırım fln diyodu.. en azından bi eve girip borcu daha kolay ödenir böylece..
umarım yakın zamanda belli olur..

ayy kimselerde kalmamış
gelince evime bakın kızlar
yeni gelin evlerini hep çok sevmişimdir
e bide çeyiz hazırlığında hep kkdan faydalanınca fotolarımı paylaşmadan edemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…