eşimde çok yoğun .. muhasebede sanırım yılın bu zamanları en yoğun zamanlar :26:şubat marta kadar sürer bu yoğunluk dedi
aynen öyle..sırf hayatım evimde geçecek diye evimi istediğim gibi döşedim..zaten evi çok seven biriyim..eşim de sağolsun çok destek oluyor. o benden iki yıl önce geldi buraya..okuldan çıkıp evime gelmek bana huzur veriyor. tabi fırsat buldukça civardaki illere gidip geziyoruz..yaşadığımız il aslında doğa harikası..bunun da kıymetini bilmek lazım.sizin nasıl geçiyor hayatınız?
Bende ayın 27 sinde 1 yılı bitirmiş olacağımhoş geldiniz.. 25 yaşında, evli ve çalışan biriyim
hoşbuldukk...şimdiden birinci yılınızı kutluyorum..ne iş yapıyorsunuz?
Teşekkür ederim , sizinde.. Muhasebe
evet o da öyle diyor .. birde çok yalanın dolanın içindeyim der o sık sık .. müşterilerle hep bu sorunu yaşıyormuş :26:
Evet maalesef.. Gününde vergisini ödemeyen çok müşteri olur, hatta ceza gelmesin sen öde ben sana sonra veririm derler.. Hangi birini idare edeceksen ? Tabi müşteri memnuniyeti deyip aman defterini başka muhasebeciye tutturmasın deyip elinden geleni yapmaya çalışmaya mahkum muhasebede..
enişteyle meslektaşız anlaşılan..
geçici vergiler var bu ay..ondan o yoğunluk..
bilmiyorum artık ne varhiç anlamıyorum bu muhasebe dilinden
meslektaş mıyız kader..
Evet maalesef.. Gününde vergisini ödemeyen çok müşteri olur, hatta ceza gelmesin sen öde ben sana sonra veririm derler.. Hangi birini idare edeceksen ? Tabi müşteri memnuniyeti deyip aman defterini başka muhasebeciye tutturmasın deyip elinden geleni yapmaya çalışmaya mahkum muhasebede..
ben sana parayı verdim diyormuş mesela, onlar kimden ne aldıklarını yazıyorlar kendi defterlerine, adama bunu gösterdikleri halde ben vermiştim siz harcamışsınız benim parayı diyormuş
Evet galiba :26:
ben muhasebe bürosundayım..
Allah yardımcımız olsun..
Allah yardımcınız olsun stresli bir iş
Ben muhasebe bürosunu terk ettim
Kurumsal bi firmanın resmi satışlarına bakıyorum , çok daha rahatım
Sağol , cümlemizin.. Eşinin özellikle.. Büro mu aman amanözellikle staj gördüğüm büro ve sapık patronu
anladım canım...benim için burası biraz okul gibi ,stajımı da burada yapıyorum..
diğer bürolara göre daha rahatız ve yeni bir süreçteyiz..denetim firması kurduk..
kurumsal firmada çalışmak her şeye rağmen daha rahat tabi kii..
Sevindim senin adına.. Geleceğe yatırım gibi birşey.. Öğrenmek ilerde uygulamak güzel şey olur..
Teşekkür ederim, epey zorlu süreçlerden sonra çok şükür rahata kavuştum.. Yani umarım8 ay oldu.. Bakalım.. 2 ay önce çekler de bana verildi.. Umarım bu artırım maaşıma da yansır
Sevindim senin adına.. Geleceğe yatırım gibi birşey.. Öğrenmek ilerde uygulamak güzel şey olur..
Teşekkür ederim, epey zorlu süreçlerden sonra çok şükür rahata kavuştum.. Yani umarım8 ay oldu.. Bakalım.. 2 ay önce çekler de bana verildi.. Umarım bu artırım maaşıma da yansır
sapıklar heryerde uzak dursun
belgemi alırsam ben de rahat ederim biraz..sağolsun patronum anlayışlı bu konuda
üzerimdeki yükü alıp farklı sorumluluklar verdi bu ay...
hayırlıs olsun senin adınadaaa..
Abi derdik hepimiz ona , öyle efendi dururdu ki.. Evli 8 yaşında bir çocuğu vardı ama ofise net bağlanmasıyla birlikte tuhaflaştı..
Kahkaha felan atıyodu, arkadaşlarıdır dedim..
Birgün iş için msn ine baktım ( kendisi derdi, ben yokken bakarsın benim msn geçmişim kayıtlı, müşteriye fiyat verirsin diye.. sigorta acentesi araç kaskosu vs. bakımından fiyat veriyoruz ).. fiyat için baktım bakmaz olaydım .. Rus mus bilmem acayip kızlar hooop bişeyler yollamış alttan yanıyor , geçmiş muhabbetleri mide bulandırıyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?