2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

ikinizinde cumartesi pazarı tatil .. bence de etrafınızdaki şehirleri gezmek için güzel bir fırsat bu ben en erken 6 ya kadar çalışıyorum .. eğer 6 dan sonrasına görüşme vermek zorunda kalırsam 8 i buluyor.. çok şükür evlendiğimden beri böyle bir durum olmadı ama öncesinde çok olmuştu :26: cumartesileri de 3 e kadar çalışıyorum .. o da yine görüşme olmadığı takdirde ..

eşimle hayatımız güzel .. ikimizde alıştık sayılır evliliğe .. ben biraz başlarda iş-ev dengesini kurmakta zorlandım .. şimdi herşey daha güzel

ben sana parayı verdim diyormuş mesela, onlar kimden ne aldıklarını yazıyorlar kendi defterlerine, adama bunu gösterdikleri halde ben vermiştim siz harcamışsınız benim parayı diyormuş

Ben muhasebe bürosunu terk ettim

Kurumsal bi firmanın resmi satışlarına bakıyorum , çok daha rahatım

anladım canım...benim için burası biraz okul gibi ,stajımı da burada yapıyorum..
diğer bürolara göre daha rahatız ve yeni bir süreçteyiz..denetim firması kurduk..

kurumsal firmada çalışmak her şeye rağmen daha rahat tabi kii..

Sevindim senin adına.. Geleceğe yatırım gibi birşey.. Öğrenmek ilerde uygulamak güzel şey olur..

Teşekkür ederim, epey zorlu süreçlerden sonra çok şükür rahata kavuştum.. Yani umarım 8 ay oldu.. Bakalım.. 2 ay önce çekler de bana verildi.. Umarım bu artırım maaşıma da yansır

hadi inşallah

belgemi alırsam ben de rahat ederim biraz..sağolsun patronum anlayışlı bu konuda
üzerimdeki yükü alıp farklı sorumluluklar verdi bu ay...

hayırlıs olsun senin adınadaaa..

sapıklar heryerde uzak dursun

Abi derdik hepimiz ona , öyle efendi dururdu ki.. Evli 8 yaşında bir çocuğu vardı ama ofise net bağlanmasıyla birlikte tuhaflaştı..

Kahkaha felan atıyodu, arkadaşlarıdır dedim..

Birgün iş için msn ine baktım ( kendisi derdi, ben yokken bakarsın benim msn geçmişim kayıtlı, müşteriye fiyat verirsin diye.. sigorta acentesi araç kaskosu vs. bakımından fiyat veriyoruz ).. fiyat için baktım bakmaz olaydım .. Rus mus bilmem acayip kızlar hooop bişeyler yollamış alttan yanıyor , geçmiş muhabbetleri mide bulandırıyordu

ilginç :26: size karşı bir sapıklığı varmıydı :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…