- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
İşlerim bitmiş değil ama yoğunluk azaldı geldim yine
hoşgeldin canım .. herkesin yoğunluğu var bugün sanırım kimse kalmadı topikte
Hoş buldum teşekkür ederim
Cuma genelde ödeme günüdür, ondan dolayı sanırım
eşimde çok yoğun .. muhasebede sanırım yılın bu zamanları en yoğun zamanlar :26:şubat marta kadar sürer bu yoğunluk dedi
ben de geldim kızlar..çok yoğun bir günün ardından evime..yemeğim de var. azcık dinleneyim kocacım gelene kadar.
merhaba canım hoşgeldin, daha önce sohbet etmişmiydik seninle :44:
Bende muhasebedeyim ama şu an rahatım şükür
Çünkü burada muhasebe paylaştırılmış durumda, be sadace satışa bakıyordum 2 aydır çeklerde ellerinden öper dediler (8 aydır burdayım)
Eski işyerim lanet bi yerdi.. Eskiye dair kayıtları yoktu ne hesap tutardı ne kitap yine de personel alınmazdı.. Herşeyi tek kişiye yani bana yüklerlerdi.. Düzenledim ama bende bittim , yine de istekleri bitmedi öteki arkadaşlara bile yardım etmem beklendi ( muhasebe dışında çalışan kişiler )neyseki oradan kurtuldum..
Muhasebe geniş bir kavram , kolları var ve hepsini bir kişi yapamaz ufak yerler dışında.. ( ön muhasebe dışında )
hoşbulduk canım..hayır sohbet etmedik..yeni dahil oldum aranıza...
babası mali müşavir, oda babasıyla çalışıyor serbest muhasebe yani belki de işleri sizinkinden farklıdır :26:
Muhasebe bürosunda staj gördüm , orası daha yoğun evet.. Çünkü bir ya da brkaç şirket değil 100 küsür mükellefi olan bir yerdi zaten.. Sizinkilerinde az çok vardır mükellefi..
Şu an ki işyerimde de resmi muhasebemiz içerde, bende satış faturalarını kesiyorum ve çek girişlerini takip ediyorum.. Diğer arkadaşlarda kalan kısımlarını.. Beyanneme vs. burda hazılanıyor sadece ayda bir Yeminli mali müşavir uğruyor teyit amaçlı..
3 ayrı büyük şirket ve 50 ye yakın mağazası olan bir marka olduğundan bizimde oldukça yoğun..
Küçük şirketler öyle değil ayda yılda bir çek alıyorlar zaten toplama çıkarma işlemi bilsen yeter.. Bi kişi yetişir satışına da alışına da zaten..
tanışalım ozamançalışıyormusun? kaç aylık evlisiniz ?
tanışalım tabiki:) ben 1 yıllık evliyim neredeyse. öğretmenim..küçük bir sahil kasabasında eşimle memur memur yaşıyoruz:)
sahil kasabası kulağa hoş geliyor gerçektenbende çalışıyorum şimdilik memur değilim psikologum ne güzel evine erkenden gelmiş dinleniyorsun
tanışalım tabiki:) ben 1 yıllık evliyim neredeyse. öğretmenim..küçük bir sahil kasabasında eşimle memur memur yaşıyoruz:)
Allah kolaylık versin canım .. bazen bürosuna gittiğimden çalışırken onu izliyorum ve bana o kadar zor gelir ki yaptığı iş :26: söylediklerini anlamadığım için mi oluyor bilmiyorum
aa ne güzel..ben de rehber öğretmenim..sahil kasabası ama gelişmiş bir ilçe değil..pek çok şeyden yoksun yaşıyoruz..büyük şehirde doğdum büyüdüm alışmak zor oldu..mesleğiniz çok harika...oldukça da yakın alanlardayız..
Bende ayın 27 sinde 1 yılı bitirmiş olacağımhoş geldiniz.. 25 yaşında, evli ve çalışan biriyim
hoşbuldukk...şimdiden birinci yılınızı kutluyorum..ne iş yapıyorsunuz?
Bende ayın 27 sinde 1 yılı bitirmiş olacağımhoş geldiniz.. 25 yaşında, evli ve çalışan biriyim
Amin cümlemize inşallah.. Her işin kendine göre zorlukları var.. Muhasebe de biraz stresli bi iş olsa da internet sayesinde çok kolaylaştı.. Benim lise stajımda 100 küsür mükellef olduğundan ve faklı vergi dairelerine ait olduğundan bi kucak beyannemeyi alır kuyruğa girer o sırada kavga gürültü çeker bir de yolda yağışı yer akşama ofise dönerdik, şimdi bi tık ötede herşey ne güzel..
Sadece dikkat önemli, en ufak bi dikkatsizlik resmi muhasebede size ceza olarak geri döner, ödenmedikçe de faize biner..
evet yakınmış alanlarımızbüyük şehirde büyüdüysen haklısın sıkıntı çekmişsindir başlarda .. zamanla alışılıyor .. evin dünyan oluyor zaten
Amin cümlemize inşallah.. Her işin kendine göre zorlukları var.. Muhasebe de biraz stresli bi iş olsa da internet sayesinde çok kolaylaştı.. Benim lise stajımda 100 küsür mükellef olduğundan ve faklı vergi dairelerine ait olduğundan bi kucak beyannemeyi alır kuyruğa girer o sırada kavga gürültü çeker bir de yolda yağışı yer akşama ofise dönerdik, şimdi bi tık ötede herşey ne güzel..
Sadece dikkat önemli, en ufak bi dikkatsizlik resmi muhasebede size ceza olarak geri döner, ödenmedikçe de faize biner..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?