2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

Günaydın kızlar, herkese hayırlı günler, hayırlı işler, mutlu bir gün diliyorum...

Canım evet bende ilk olarak kocişimle tv izlerken sarınacağımız bir battaniye düşündüm.
Fakat bebeği olacak bir arkadaşımız var, önce dedim onlara yapayım.
İçimden geldi, kızcağızın kimi kimsesi yok, ailesi biraz vurdum duymaz.
Evlendiği çocuk zaten benim arkadaşım (nikah şahidimdi), ama kızı da çok sevdik.
Mutlu olsun istedim, ailesi yapmıyor en azından bebişin halası olaraktan yapayım bişiler dedim.
Bakalım nasıl birşey çıkacak ortaya...

kızlarr bugğn bş pantolon giydim düğmesi kapanmıyo bunun yaa iğne taktım o da fırladı Allah'tan üstümde uzun ve bol bi tunik var da pek belli olmuyor durum vahiimmm

evet evet gördüm canım..

ellerine sağlık pek de güzel olucak inşallah, güle güle kullansınlar şimdiden..

Sağolasın canım, inşallah güle güle kullanır bebiş ve annesi de beğenir...

kızlarr bugğn bş pantolon giydim düğmesi kapanmıyo bunun yaa iğne taktım o da fırladı Allah'tan üstümde uzun ve bol bi tunik var da pek belli olmuyor durum vahiimmm

Ya canım bende de durumlar vahim...
Dün akşam ağlayacaktım vallahi, kıyafetlerimi giyiyorum hiç biri olmuyor.
Kendimi tabiri caizse "öküz" gibi hissediyorum, bu ne yaaa...

günaydın kızlar :)
tv battaniyesi olarak polar bir battaniye alıp üzerine isimlerinizi işletebilirsiniz, ben öyle yapmıştım
örgüden anlamıyorum maalesef

Ah canım canım!! Ben de 2 kilo almışım yaa biz nerde yanlış yapıyoruz dersin??

Geçmiş sayfaları biraz okudum da, Eylül'cüm Enneagram testini yaptın mı?

evet canım yaptım mükemmeliyetçi çıktı bende..

yaa kızlar olur o kadar...bir koşturmaca sonra ardından bir balayı rehaveti , ev gezmeleri...vs derken
alınır..sağlıklı olun da biraz dikkat ederek verilir... Allah sağlığımızı aratmasın..

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar kilo mu aldınız? evlilik niye kilo aldırıyor anlamıyorum :44: almak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…