müsaitim ki buraya girip sizlerle konuşabiliyorum canım, danışabilirsiniş yerim yeni açıldığı ve de küçük bir şehirde olduğu için iş yoğunluğu yok .. patron zararda ya bakalım ne zaman pes edecek :103:
müsaitim ki buraya girip sizlerle konuşabiliyorum canım, danışabilirsiniş yerim yeni açıldığı ve de küçük bir şehirde olduğu için iş yoğunluğu yok .. patron zararda ya bakalım ne zaman pes edecek :103:
zararda mı
sağolasın canım olsun..kendine ayırmak istersin, sürekli mesaj alıyorsundur yazmak zor gelir belirtemezsin vs...
saliseler içinde pek çok ihtimali değerlendiririm ben..
ben de müsait olunca açacağım gönlümü sana..
beni benim yerime de düşünüyorsunkişilik tipini merak ettim, enneagramı uyguladın mı sen hiç eylül
Ay kaçan kaçana, bende ufaktan toparlanayım bari.
Kızlar hepinizi tek tek öpüyorum, herşey gönlünüzce olsun...
Evli olanlar, akşam evinize gittiğinizde kocişlerinizle en mutlu anlarınızı yaşayın inşallah...
Ben kayınvalideme gidicem, o yüzden kendi evime gidince inşallah...
Bu arada battaniye başladım, inşallah güzel olacak, sizlerle de paylaşırım hele bir şekil alsında...
Yarın kısmetse görüşmek üzere, fikirleriniz destekleriniz için çok sağolun kızlar..
İyi ki varsınız....
evet ama adamın tek işi burası değil parası çok kendisinindekapatmayı da düşünmüyor, birgün çok kazanacağını düşünüyor bu onun fikri tabi ama benim için artık burdaki boş vakitler beni rahatsız ediyor .. neyse fazla iş meseleme girmeyeyim ben .. belediyeye geçme ümidim vardı oda az önce aldığım telefonla yok oldu kuzum
hiç üzülme canım, her işte bir hayr var kesinlikle. ben de bu işimi bulana kadar ne kadar cok bekledimşimdi sıra eşimde. Allah sana da eşime de güzel işler versinnn
Ay kaçan kaçana, bende ufaktan toparlanayım bari.
Kızlar hepinizi tek tek öpüyorum, herşey gönlünüzce olsun...
Evli olanlar, akşam evinize gittiğinizde kocişlerinizle en mutlu anlarınızı yaşayın inşallah...
Ben kayınvalideme gidicem, o yüzden kendi evime gidince inşallah...
Bu arada battaniye başladım, inşallah güzel olacak, sizlerle de paylaşırım hele bir şekil alsında...
Yarın kısmetse görüşmek üzere, fikirleriniz destekleriniz için çok sağolun kızlar..
İyi ki varsınız....
Ne hamarat hatunlar var yahu
Battaniye örmek miben lif zor ördüm bi keresinde
Benim battaniyelerim hazırve ben kansızım çok çabuk üşürüm bu yüzden eve gidince hemen kendime battaniye ile yuva yapıyorum sımsıcacık oluyorum onun içindeyken
amin canım .. bugün aldığım için haberi, şuan ümitsizliğim derin iş konusundaAllah en kısa zamanda eşine istediği gibi bir iş versin
benimde hazır battaniyelerim ama ben örgü örmeyi seviyorum akşamları kafamı rahatlatıyorama öyle kazak gibi hesaplı kitaplı işleri yapamıyorum, dümdüz örmem lazım şal gibi, battaniye gibi bende kansızım kocişe sarılıp üstümüzü de bir güzel örtüyorum
işsizlik nedir bilirim..iş aramak nedir çok çok iyi bilirim..hiç bir vasfa sahip değilken sıfırdan bir şeyler yapmaya çalıştım kendimce..
pek çok zor engele karşı..gördüğüm kadarıyla son derece donanımlı birisin ilkaycım...şehir küçük ama sen büyüksün..
inşallah en kısa zamanda beklediğin haberlerin gelmesi ümidiyle..
komşum Allah büyük , o kısmetin nereden geleceği belli değil..bu iş ile ilgili yaşadıklarım roman olur roman
ama gerçekten sabırla her şey oluyor..hemde torpilsiz, aracısız bizzat kendi emeklerimle girdim ben bu işe...Rabbim
tüm iş arayanlara bir an önce nasip etsin..benim kardeşlerime de..:26:
öpüyorum tekrar sizi...
yaa ben de bişiler alıyım eve giderken o zaman örmek içinnn. ne alıyımm? ne örsem battaniye mi acaba?
benimde hazır battaniyelerim ama ben örgü örmeyi seviyorum akşamları kafamı rahatlatıyorama öyle kazak gibi hesaplı kitaplı işleri yapamıyorum, dümdüz örmem lazım şal gibi, battaniye gibi bende kansızım kocişe sarılıp üstümüzü de bir güzel örtüyorum
eğer benim gibi kazak, bebek yeleği gibi şeyleri örmekle uğraşmayayım diyorsan battaniye örebilirsin .. rengarenk ipler alırsın .. kareler örersin her bir renkten .. bir battaniye olacak kadar sayıda yaparsın .. sonra da onları dikersinpembe mor sarı gibi yumuşak renkler
Annem çekirdekli üzüm yememi söylemişti
Hiç sevmiyorum bu yüzden yemiyordum ama sanırım durumum git gide vahim bir hal alıyor
O yüzden bu akşam eve giderken markete uğrayıp o üzümlerden alacağız bana
canım roka da güzel kan yapar, seviyorsan tabi
kızlar arada okuyorum yazdıklarınızı ama giremedim bi türlü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?