2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

özellikle siyah olan çekirdekli üzüm kan yapıyormuş tatlım

haha cok tatlıı kocamla serbest vakitler ben de geçirebilirim inşallah böyle akşamlarıı

hele bir işini değiştirsin geçirebilirsin tabi tatlışım sen haftada 3 gün erken geliyor işten demiştin dimi, o zaman o 3 akşamı değerlendirirsiniz serbest vakitleri

hele bir işini değiştirsin geçirebilirsin tabi tatlışım sen haftada 3 gün erken geliyor işten demiştin dimi, o zaman o 3 akşamı değerlendirirsiniz serbest vakitleri

o 3 günde de büyüklerimizi ziyaret ediyoruz genelde, her zaman değil ama, bişi çıkıyor muhakkak. ne haftasonu, ne haftaiçi müsait olmadıgımız için tabii beraber oldugumuz zamanlar güzel oluyor şekerimm

46. dakikada attığın mesajlar 10 ar tane geliyor bacım napayım siliyorum şimdi

ama 10 dk. geçmeden ikinci mesajı atamam ki

örneğin manolyaya cevap veremedim bence git bi görüş, şartları uyarsa gidersin uymazsa da görüştüm ama olmadı dersin aklında kalmaz

ve bir yeni sms geldi kızlar eşim aşağıdaymış yarın görüşürüz hoşçakalın

evet doğru bende öle düşündüm hem şartlarını falan öğrenmiş olurum iyi olur gideyim ben br yarın görüşmeye kısmetse olur zaten kafama yatarsa başlarım

günaydın kuzu nasıl bir battaniye iş yerindeki hatunlarda başladı örgüolayına bende dahil olmak istyorum bebek battaniyesimi örsem derken senn yazını okudum bir ara resmini koyabilir misin merak ettm boş kalacağıma çeyizime katkıda bulunayım

iyi akşamlar bana mı demiştiniz şimdi gördüm iş görüşmesine çağırdılar da mobilyacıya onu demiştim gitsem mi nasıl olur diye

günaydın manolya.. yok komşum ayşe oluyor, yakın oturuyoruz da ondan öyle diyorum O na..dün akşam burada görünce
öyle bir sesleneyim dedim..

günaydın kucucannn
maşallah hamarat hatunlar...ben de isterdim örmek , güzel fikir ama bir ton şey var çalışılacak..:26:
eve kendimi zor atıyorum, bir başka bahara artık..

günaydın herkese bu arada..
dün akşam ilyacığımın gönderdiği testi yapayım diye girdim.bir de gün içinde
hakkını vererek okuyamıyorum yazdıklarınızı, zira atladığım çok mesaj olmuş.:26:
onları da okudum tekrardan...paylaşımlarımız ne kadar yararlı bir kere daha görmüş oldum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…