- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
Annem çekirdekli üzüm yememi söylemişti
Hiç sevmiyorum bu yüzden yemiyordum ama sanırım durumum git gide vahim bir hal alıyor
O yüzden bu akşam eve giderken markete uğrayıp o üzümlerden alacağız bana
bugün alayım ya cok heyecanlandımmm
bende şişlerimi annemden getirdim ama ipim yok, en kısa zamanda alıp çift kişilik "tv karşısında aşk battaniyesi" öreceğim
haha cok tatlııkocamla serbest vakitler ben de geçirebilirim inşallah böyle akşamlarıı
hele bir işini değiştirsin geçirebilirsin tabi tatlışımsen haftada 3 gün erken geliyor işten demiştin dimi, o zaman o 3 akşamı değerlendirirsiniz serbest vakitleri
Öhöm öhöm bazı arkadaşların mesaj kutusu dolmuş taşıyo
ben çıktım şekerler öpüyorum sizii
bende şişlerimi annemden getirdim ama ipim yok, en kısa zamanda alıp çift kişilik "tv karşısında aşk battaniyesi" öreceğim
46. dakikada attığın mesajlar 10 ar tane geliyor bacım napayım siliyorum şimdi
ama 10 dk. geçmeden ikinci mesajı atamam ki
örneğin manolyaya cevap veremedimbence git bi görüş, şartları uyarsa gidersin uymazsa da görüştüm ama olmadı dersin aklında kalmaz
ve bir yeni sms geldi kızlar eşim aşağıdaymışyarın görüşürüz hoşçakalın
komşum hayırdır...
battaniyeyle ilgili bir fikrimi söyleyeyim, bende geçen sene battaniye örmüştüm ama tek kişilik örmüşüm şimdi kocişle totomuz dışarda kalıyor tv izlerkensen çift kişilik ör tabi örgüyse bu battaniye :26:
iyi akşamlar bana mı demiştiniz şimdi gördüm iş görüşmesine çağırdılar da mobilyacıya onu demiştim gitsem mi nasıl olur diye
günaydın kuzu nasıl bir battaniye iş yerindeki hatunlarda başladı örgüolayına bende dahil olmak istyorum bebek battaniyesimi örsem derken senn yazını okudum bir ara resmini koyabilir misin merak ettm boş kalacağıma çeyizime katkıda bulunayım
günaydın manolya..yok komşum ayşe oluyor, yakın oturuyoruz da ondan öyle diyorum O na..dün akşam burada görünce
öyle bir sesleneyim dedim..
günaydın eylül anladım ben kendime sandım kusura bakma
günaydın manolya..yok komşum ayşe oluyor, yakın oturuyoruz da ondan öyle diyorum O na..dün akşam burada görünce
öyle bir sesleneyim dedim..
günaydın eylül anladım ben kendime sandım kusura bakma
yok canım ne kusuru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?