walla canım düğün için bi arkadaşı bizim yerimize kredi çekmiş. ben elden borç zannediodum.. en sevmediğim şey, krediye gereksiz yere faiz ödemek.. evin bereketi kaçıyo düşüncesindeyim .. eşim de bu zamandan sonra aralıkta düşer artık diyor..
kısacası şimdi bozdurup o borçtan kurtulmak istiyoruz.. yaza kadar fln beklemek, her ay elimizde altınlar varken kredi ödemek cazip gelmiyo bana.. krediye ödediğim faiz yaza kadar altın çıkarsa anca o kadar eder.. şimdi 160tan satarsak çok iyi olacak ya bakalım ya nasib...
Koalacım bence de biraz daha bekleseniz? bankanın alıp almadığını sormam lazım, sorayım da öğreneyim canım sana söylerim
o kadar düşmüş mü ya altın? ben en son bozdurduğumda baya iyiydi 162 mi ne yanlış hatırlamıyorsamamann kurtulun gitsin borçlarınızdan canım, insanın omzuna acayip bir yük
en güzeli.. biz de bozdursaydık o zaman 163ten fln bozduracaktık... ooff oof.. balayı fln derken kaldı,sonra düşüşe geçti, çıkcak dedik, çıktı,şimdi de işte yine in - çık...Anladım..
Bizde zaten borçlardan ötürü rahat edemeyip hazır tatildeyken aynı hafta içinde bozdurup, sağa sola borcumuzu kapatmıştık düğün takılarımız ve bileziklerimle..
Çünkü peşinatımız bile yoktu, 2 ay sonra düğünümüz var akabinde ödemek kaydıyla etraftan borç almıştık.. Düğünden hemen sonra da halledip kurtulalım dedik
ben izleyemiyorum böyle videoları falan yaa. hep engelli
kızlaaar hadi bana dua edeliim
bu hafta düğündeki altınları bozdurmamız lazım ama çok inişli çıkışlı..
şu altınları 160dan satabilelimm yaa.. çok düştü bi ara, çok korktum, çıkmaya başlamıştı,dün kuyumcu akşam 160tan alayım dedi, elinde para yokmuş diye almadı.. bugün de 158,75 diyodüştü biraz sabahtan beri sürekli iniş- çıkış... dua edin yaa.. 160tan satalım da çok zarar etmeyelim bari kapatalım artık şu borcumuzu
aysenurumm sizin banka alıyo mu altın, kaçtan alıyo biliyo musunnn
napıyorsunuz kızlarr ben yemekten geldim. sanırım akşama kadar cok sıkılacagımm, iş yok
Bu arada şu sıralar iyi gaza geldim, eve gidince iki akşamdır perde yıkıyorum, önce yatak odamın perdesini yıkadım, dünde salonumun perdesini yıkadım, meğer ne pis kullanıyormuşum ben öyleevlendiğimden beri ilk kez yıkamıştım... birde benim salonumun güneşliği stor şeklinde onu yıkamaya yerim yok malesef, halı yıkamacılar yıkıyormuş, yada beklesemd e yaza mı yıkattırsam karar veremedim... Grünüşü çok hoş ama temziliği uğraştırıcı imiş...
Kızlar sizlere kuşlarımı tanıtayım
Eki Görüntüle 557967
napıyorsunuz kızlarr ben yemekten geldim. sanırım akşama kadar cok sıkılacagımm, iş yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?