geliyorum gidiyorum yemek konuşuyosunuz olmuyo ama kızlarrr
Ben börek paylaşınca rejimdeyiz demişlerdi
Bende daha paylaşmıyım o zaman dedim ama
Kendileri rahat durmuyor
Kızlar kız arkadaşlarım yarın akşam ev tebriğine gelecek var mı ikramlık önerileriniz?:26:
dimi sonra yok rejimdeyiz yok bilmem şuu....hatunlara bakk..:82::84:
Ben börek paylaşınca rejimdeyiz demişlerdi
Bende daha paylaşmıyım o zaman dedim ama
Kendileri rahat durmuyor
bu anlattığın kişi tanıdık geldi yahuuu Bitki çayı aldım kocam gelinceye kadar 5 kilo vereceğim inşllahhh
yok ben elimdeki kağıdı verdim hımm biliyorum bunu dedi kendisi verdi aktar mate fund yaprağı kekik barut ağacı kabuğu ....diye gidiyor aktar birer talı kaşığı kayner suya at demle dedi barut ağacında 12 tane at dedi bunu süz sabah öğle akşam aç karnına iç dedi...Yani sabh yapınca tüm günlük oluyor anladığım kadarıyla süzmeden asla içme dedi..
Bana da tanıdık geldi
Ben bi pasta börek yayınlayayımda görüşürüz
hooooppppsssss
hepsi toplam ne kadar tuttu..
internette 1 aylık yetecek kdar toplam ot 35 TL idi..
Tamam tamam bi kıyak daha geçiyim bi süre daha sessiz kalıcıyimm , kendim yapıp yiycim ( yayınsız )
Canım bu bilgi kesn mi? nerden duydunuz?
bir de ne zaman çıkacakmış ki bu kadar şu an 160 bile değilken 180 ne zaman olabilir ki... yılsonuna kadar yükselir mi?
yok yok,vardır vardır kalpleri olan da var ki hem..
haha ben de acaba bu tür bi hayale kapılıp mı uyukluyorum bazen bilgisayar başındaa..
- Kısır
- Yufka böreği (içi sana kalmış)
- Bisküvili mozaik pasta.. (çikolata sosla harika oluyor)
- bi de kurabiye tarzı olabilir yada sultan lokumu..
- kısır yanına turşu...
30tl tuttu cnm denemeyi düşünyosan birlikte başlayabiliriz..
- Çakma yaş pasta
- Arzuya göre börek ( Ben sodalı yapıyorum son zamanlar, bi arada tencere böreğine takmıştım )
- Kısır
- Geçen İlkayın bahsettiği ıslak kakaolu kurabiye
- Poğaça
ıslak kurabiyeyi de sevdimm.. 15 dk lık tarifti dimi o hemen araştırıyorum
Hihh hoo sultan lokumuuuuuu
aktara gidip sorayım da, ptesi başlayabilirim canım..
Bunun adı torpildi dimiEki Görüntüle 558144 kuzu bnm dediğim milföylü olan bu işte tadı ve görüntüsü çok hoş bnm yediklerimin ağız kısmında antep fıstığı ve damla çikolata vardı
Kaderciim sağol bebehiimm akşam yapıyorumISLAK KURABİYE
Önce şerbet için şeker ve suyu kaynatıp, 2 dk kaynatıp limon suyu ekleyip soğumaya bırakalım.
yarım paket margarin
3 yemek kaşığı kakao
1 yumurta
1 çay bardağı sıvıyağ
1 çay bardağı toz şeker
1 paket kabartma tozu
1 paket vanilya
Aldığı kadar un (3 su bardağından biraz az un kullandım ben)
Şerbeti için;
1 yemek kaşığı limon suyu
2 çay bardağı su
1 su bardağı şeker
yumurta, sıvıyağ, toz şeker ve eritilmiş ılık margarini şeker eriyene kadar çırpın. kakaoyu ekleyin.
en son un-kabartma tozu ve vanilyayı ekleyin. yumuşak ama ele yapışmayan bir hamur olana kadar yoğurup ceviz boyutunda kurabiyeler yapıp yağlı kağıt serdiğiniz tepsiye yerleştirin.
180 derece önceden ısıtılmış fırında kurabiyeleri pişirin ama çok dikkatli olun çünkü çok çabuk pişiyorlar, üstleri hafif çatlayınca fırından çıkarın. Ben önceden ısınmış fırında 14 dk pişirdim. fırından çıkan sıcak kurabiyeleri elle tutulur ısıya gelince önceden hazırladığınız şerbete daldırıp çıkarıyoruz ve kurumadan üstüne süs olarak ne koyacaksak koyuyoruz, kuruyunca yapışmıyor çünkü tam olarak.
Biraz serin yerde dinlendirilip servis edilirse süper oluyor.
ALINTI
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?