2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

Bekarken bana da çok olurdu bu, hep eve gider gitmez uyumanın hayalini kuraradım, ama birtürlü erken yatmayı beceremezdim, şimdi istesemde eve gidince uyuma imkanım yok malesef... Benim için tam bir hayall

Hatun ne bu hamaratlık maaşallah maaşallah..benim de perdeler mekanizmalı nasıl yıkıcam bilmem
anaaaaaammmmm

maşallah çok şekeyleyyyy..bizde de kanarya var..

Kanaryanın bakımı nasıl canım ele geliyorlar dimi?

Kızlar kız arkadaşlarım yarın akşam ev tebriğine gelecek var mı ikramlık önerileriniz?:26:

Son düzenleme:

Kızlar kız arkadaşlarım yarın akşam ev tebriğine gelecek var mı ikramlık önerileriniz?:26:

Çaya gelecekler sanırım, benim aklıma ilk kurabiye geliyor, kopuk kurabiye olambilir, nefis bir kurabiye, her yiyeynin tadı damağında kalıyor, yanına birde börek yapabilirsin, milföy olabilir yani yemek yiyip geleceklerse ki muhatemlern öyledir, bence yeter bukadar..

Eniştem kullanıyor çok memnun canım

Elif benimde samsung ama tam kaç bilmiyorum

Eşim doğum günümde almıştı , resimlerden tanırım belki..

Senin dediğini hiç bilmiyorum ama şu an en iyi S III diye biliyorum ben..

sağolun kızlar bras baktım s3 ten sonra çıkan modelmiş çok özellikliymiş..En son çıkan model buymuş sağolsun kociş bn ona yılbaşına ne alayım bilemedim şimdik:44::44:

Eniştem kullanıyor çok memnun canım

Elif benimde samsung ama tam kaç bilmiyorum

Eşim doğum günümde almıştı , resimlerden tanırım belki..

Senin dediğini hiç bilmiyorum ama şu an en iyi S III diye biliyorum ben..

kızlar topuklu ayakkabı giymek cok zevkliymiş yaa eskiden hiç giyemezdim, yeni yeni alıştım. kocam da izin vermiyo ama ben bugün kaçak giydim birazcık yüksek olunca kızıyöörr

Ben de severim farklı hissettiriyor insanı ama genelde converse giyiyorum ben yaa..her güne topuklu giyenlere pek özeniyorum ama benm için sanırım rahatlık daha önemli

Ben hem topuk özürlüsüyüm , yürüyemem..

Hemde eşimle boylarımız fifti fifti

O yüzden zaten eskiden beri alıştığım , ya babet ya converse tarzı dümdüz ayakkabılar giyiniyorum..

ayyy kızlar ben bayılırım ya topuklu ayakkabıya..Benm özel koleksiyonum var yazları hergün başka başka giyerim dünde netvariumdan aldıklarım geldi vaktim olursa çeker gönderirim koleksiyonum annem 30 çift saymış yazlıkları kaldırırken bayılıyorum ayakkabı çizme eşarp çanta almaya birsürü var zekat bile düşebilir:44::44:Hastalık oldu bnde sanırsam

Milföy düşündüm ben de kurabiye sevmiyorum hiç ben o yüzden yapasım da gelmiyo yaa..

Milföy düşündüm ben de kurabiye sevmiyorum hiç ben o yüzden yapasım da gelmiyo yaa..

kuzu milföyden çok hoş külahlar yapıp içine şanti koyuyorlar müthişş farklı oluyor.Bence yanına bir kısır,Bir mantarlı kırmıı biberli soğuk salata havuç salatası makarna salatası poğaça falan yapabilirsin..Çaya geliyorlar sonuçta

Canım biraz daha idare edebilirseniz 180 lere çıkacakmış

Canım bu bilgi kesn mi? nerden duydunuz?
bir de ne zaman çıkacakmış ki bu kadar şu an 160 bile değilken 180 ne zaman olabilir ki... yılsonuna kadar yükselir mi?

yok yok,vardır vardır kalpleri olan da var ki hem..

haha ben de acaba bu tür bi hayale kapılıp mı uyukluyorum bazen bilgisayar başındaa..

• Kısır
  • Yufka böreği (içi sana kalmış)
  • Bisküvili mozaik pasta.. (çikolata sosla harika oluyor)
  • bi de kurabiye tarzı olabilir yada sultan lokumu..
  • kısır yanına turşu...

kızlar kendime şu 9 otlu çayı aldım yapacağımmAyyy birde perşembe cuma 9.30-17.00 olmak üzere iki toplantım varmış ıyyyyy

aman Allah'ım ne kadar geniş bir yelpazeniz var mutfak konusunda, maşallah arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…