bazen iş yerindeyken sunu hayal ediyorum kızlar: bi kapı acılıyo sıra sıra yataklar bembeyaz çarşaflar yorganlar, yumuş yumuş, uzuyo gidiyo ucu bucağı yok, bir de ışık süzüyo böyle gel uyu diyo. giriyosun yatağa ohh missböyle hayaller kuruyorum eve gidince de pörtlemiş gibi gözlerim açılıyo, kocam gelmeye yakın kapanıyyooooooo
Hatun ne bu hamaratlık maaşallah maaşallah..benim de perdeler mekanizmalı nasıl yıkıcam bilmemBu arada şu sıralar iyi gaza geldim, eve gidince iki akşamdır perde yıkıyorum, önce yatak odamın perdesini yıkadım, dünde salonumun perdesini yıkadım, meğer ne pis kullanıyormuşum ben öyleevlendiğimden beri ilk kez yıkamıştım... birde benim salonumun güneşliği stor şeklinde onu yıkamaya yerim yok malesef, halı yıkamacılar yıkıyormuş, yada beklesemd e yaza mı yıkattırsam karar veremedim... Grünüşü çok hoş ama temziliği uğraştırıcı imiş...
anaaaaaammmmm
maşallah çok şekeyleyyyy..bizde de kanarya var..
Hatun ne bu hamaratlık maaşallah maaşallah..benim de perdeler mekanizmalı nasıl yıkıcam bilmem
Salondaki tül perdem benimde mekanizmalı, yani kruvaze modeller varya ondan, mekanizmalı derken onu mu kasdettin, eğer oysa hiç zorluğu yok, perdeciden kocaman bir kese aldım , mekanizmalrını söküp kesenin içine koydum, kesenin ağzınıda bağladım o şekilde attım makinaya...
Hatun ne bu hamaratlık maaşallah maaşallah..benim de perdeler mekanizmalı nasıl yıkıcam bilmem
Salondaki tül perdem benimde mekanizmalı, yani kruvaze modeller varya ondan, mekanizmalı derken onu mu kasdettin, eğer oysa hiç zorluğu yok, perdeciden kocaman bir kese aldım , mekanizmalrını söküp kesenin içine koydum, kesenin ağzınıda bağladım o şekilde attım makinaya...
Yanki perde dediklerinden canım resim koyayım bak eğer böyleyse seninki de ben de yıkamak isterim
Yanki perde dediklerinden canım resim koyayım bak eğer böyleyse seninki de ben de yıkamak isterim
Eki Görüntüle 558004
Evet canım bundan, çok kolay biz eşimle beraber hallettik zaten, önce perdeyi diktirdiğim yere perdelerimi yıkayacağımı söyledim, onlarda bana kocaman bir kese dikip verdiler, perdelerin önce , perdeleri yukarı kalkamsını sağlayan o iplerden kurtulman lazım, sonrada normal perde gibi çıkarıp yıkarsın... Ama senin daha kirlenmemeiştir perdelerin, benim kadar da bekleme, kiri görünce şok geçirrisin
Evet canım bundan, çok kolay biz eşimle beraber hallettik zaten, önce perdeyi diktirdiğim yere perdelerimi yıkayacağımı söyledim, onlarda bana kocaman bir kese dikip verdiler, perdelerin önce , perdeleri yukarı kalkamsını sağlayan o iplerden kurtulman lazım, sonrada normal perde gibi çıkarıp yıkarsın... Ama senin daha kirlenmemeiştir perdelerin, benim kadar da bekleme, kiri görünce şok geçirrisin
Benim açık mutfak ya evim hiç olmasa da yemek kokusu sinmiştir diye yıkamak istiyorum aslında 1-2 ay daha bekler yıkarım ben de perdeciye uğrayayım ben de kese varsa alayımcanım çok sağol iyi oldu paylaştığın..peki senin de cırtcırtlı mı korniş kısmı
Benim açık mutfak ya evim hiç olmasa da yemek kokusu sinmiştir diye yıkamak istiyorum aslında 1-2 ay daha bekler yıkarım ben de perdeciye uğrayayım ben de kese varsa alayımcanım çok sağol iyi oldu paylaştığın..peki senin de cırtcırtlı mı korniş kısmı
Evet birde şimdi kış günü pencerele açılmıyor, toz olmaz perdeler... Hayır cırt cırtlı birşey yok, deidğim gibi ipleri söktükten sonra normal perde gibi çıkarıp asıyorsun..
Evet birde şimdi kış günü pencerele açılmıyor, toz olmaz perdeler... Hayır cırt cırtlı birşey yok, deidğim gibi ipleri söktükten sonra normal perde gibi çıkarıp asıyorsun..
Var ya benim korniş kısmını cırtcırtlı yaptılar sabit dursun diye uğraşıcam gibi görünüyor
Kızlar kız arkadaşlarım yarın akşam ev tebriğine gelecek var mı ikramlık önerileriniz?:26:
Eniştem kullanıyor çok memnun canım
Elif benimde samsung ama tam kaç bilmiyorum
Eşim doğum günümde almıştı , resimlerden tanırım belki..
Senin dediğini hiç bilmiyorum ama şu an en iyi S III diye biliyorum ben..
Eniştem kullanıyor çok memnun canım
Elif benimde samsung ama tam kaç bilmiyorum
Eşim doğum günümde almıştı , resimlerden tanırım belki..
Senin dediğini hiç bilmiyorum ama şu an en iyi S III diye biliyorum ben..
kızlar topuklu ayakkabı giymek cok zevkliymiş yaa eskiden hiç giyemezdim, yeni yeni alıştım. kocam da izin vermiyo ama ben bugün kaçak giydimbirazcık yüksek olunca kızıyöörr
Ben de severim farklı hissettiriyor insanı ama genelde converse giyiyorum ben yaa..her güne topuklu giyenlere pek özeniyorum ama benm için sanırım rahatlık daha önemli
Ben hem topuk özürlüsüyüm , yürüyemem..
Hemde eşimle boylarımız fifti fifti
O yüzden zaten eskiden beri alıştığım , ya babet ya converse tarzı dümdüz ayakkabılar giyiniyorum..
seni gidiiiieniştenin tlfnu fln yok muydu bi versene
şaka bi yana benim de hoşuma gidiyo ama hem zor yürüyorum,alışkanlık meselesi.. hem de aynen seninki gibi benimki de kızıyo.. görümce geçen düğüne giderken bildiğin platformlardan giymişş... adamın nazı bi bana geçiyo herhalde.. gerçi ben öyle giyinsem manken gibi olurum onun yanında, boylarımız arasındaki fark 5-6 cm zaten... acık topuklu bile giysem uzun oluyorum ondan... yine de şık duruyo be yaw!
Çaya gelecekler sanırım, benim aklıma ilk kurabiye geliyor, kopuk kurabiye olambilir, nefis bir kurabiye, her yiyeynin tadı damağında kalıyor, yanına birde börek yapabilirsin, milföy olabilir yani yemek yiyip geleceklerse ki muhatemlern öyledir, bence yeter bukadar..
Milföy düşündüm ben de kurabiye sevmiyorum hiç ben o yüzden yapasım da gelmiyo yaa..
Canım biraz daha idare edebilirseniz 180 lere çıkacakmış
bazen iş yerindeyken sunu hayal ediyorum kızlar: bi kapı acılıyo sıra sıra yataklar bembeyaz çarşaflar yorganlar, yumuş yumuş, uzuyo gidiyo ucu bucağı yok, bir de ışık süzüyo böyle gel uyu diyo. giriyosun yatağa ohh missböyle hayaller kuruyorum eve gidince de pörtlemiş gibi gözlerim açılıyo, kocam gelmeye yakın kapanıyyooooooo
Kızlar kız arkadaşlarım yarın akşam ev tebriğine gelecek var mı ikramlık önerileriniz?:26:
kızlar kendime şu 9 otlu çayı aldım yapacağımmAyyy birde perşembe cuma 9.30-17.00 olmak üzere iki toplantım varmış ıyyyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?