- 30 Ekim 2012
- 1.274
- 8
- 158
Ben bi tane lif örmüştüm ablamın çeyizine ( Kendime hiç yapmadım )
Bi tane de havlu kenarı yapmıştım, ortaokul yıllarımdabi arkadaşımdan heveslenmiştim
Bir de ablamın oğluna bebek yeleği yapmıştım
Ey gidi günler , şimdi zincir bile çekmiyorum
Ben bi tane lif örmüştüm ablamın çeyizine ( Kendime hiç yapmadım )
Bi tane de havlu kenarı yapmıştım, ortaokul yıllarımdabi arkadaşımdan heveslenmiştim
Bir de ablamın oğluna bebek yeleği yapmıştım
Ey gidi günler , şimdi zincir bile çekmiyorum
Allah iyiliğini ama sonuçta bir beceri söz konusu
ooooyyy tatlı şey
bak sen eldiven deyince aklıma şey geldi acaba kocaman örüp sonra kenarlarını birleştirip altında dikersek "U" şekli gibi, uyku tulumu gibi bence bu aşk battaniyesi olabilir
Yani çok zor değil, en azından denediğim modellerama sevmeden yapmak ızdırap olur ben bi lif bitsin diye kırk takla atardım
Battaniye örsem saçlarım ağarır herhaldeçok sabırlı değilim bu konularda..
İlgim hiç yok ama ablam çok sever ve sülalede herkesin çeyizinde katkısı vardır.. Benimkini tamamen kendileri hazırlamıştır
ooo bak yelek yapmışsın, ben yapmadım, bence eski gücünü geri kazanabilirsin
Ya da böyle koldan geçmeli aşk kazağı battaniyesi gibi hihihi :) valla bi bakayım belki vardır öyle modeller..
Peki kızlar siz şişle mi yapıyorsunuz
Ben tığla yapılanları daha çok seviyorum, öyle çeşit çeşit lifler çıkıyor ki ortaya
Eldiven gibi bile oluyor hani
Aslında acemi olduğum tek alan bu olmadığı için, örgüye henüz el atamadım
Hani o olmasa da oluyor ama acemi olduğum bir diğer konu menüler.. Menü çalışıyorum benhem bizim hem misafirlerin midesi bayram etsin diye
Bu konuyu tamamen aştıktan sonra vaktim kalır ve canım sıkılırsa belki uğraşırım, dantel sevmem ama örgü olabilir..
Eşime atkı yapayım diyeceğim ama takmaz ki, yağmurda bere de örtmüyor bi tip oluyormuşBende haftasonu alışverişe çıkalım dedim ona kapşonlu sıcacık bi mont aldım onu yağmur yağınca örterde şemsiye döner diye tutmazmış, berede tam yapışıyor ya kafasına tipini beğenmiyormuş..
Ben üşenirim , en fazla lif örmüşümdür.. Kocaman battaniye örmek mi
Ama kahverengi-sarı klasik battaniyelerden de örtmüyorum, lila mor beyaz peluş peluş bi battaniyemiz var tv karşısında birebir( Bkz : Züğürt tesellisi )
zaten o kahve-sarı battaniye işin şakası.. biz örtünmüyoruz ki. eşim üşümüyo, bi ben üşüyorumben de ona sarılıveriyorum (bu da züğürt tesellisi 2 )
evet ama akşam yemekten sonra yine mutfakta olup birşeyler deneyemiyorum ben, yemek bittiyse eşim ille gel burda otur diyor yanına çağırıyoreğer güzel bi dizi, film varsa birlikte izliyoruz yoksa o maç ve maç özeti gibi şeyleri izliyor bende sıkılmamak için su doku çözüyorum sarılıp maç izleyemiyorum işte bu gibi zamanlar için örgü öreyim en iyisi
zaten o kahve-sarı battaniye işin şakası.. biz örtünmüyoruz ki. eşim üşümüyo, bi ben üşüyorumben de ona sarılıveriyorum (bu da züğürt tesellisi 2 )
Bende her ikisini yapmam ki, bazen o çorba yapıyo ben yanına denemek istediğim birşeyi.. Bazende misafir gelince deniyorum hafta sonu, güzel olanı ikram ediyorum
Ben maç açıncayapıyorum anlıyo değiştiriyo
Bir de perşembe günleri internette oyun oynuyorum, eşim kurtlar vadisi izlediği için.. Yeni bölümler serbest ama eski bölümleri de izlemeye kalkarsan bozuşuruz dedim( diğer kanallar başka günler de de çok eski yayınlarını koyuyo )
kızlar googleden bu battaniyeleri beğendim ama nasıl örüleceğini kimse paylaşmamışpembe kalpli olanlar bebek battaniyesi olarak geçiyor ama rengini kırmızı yaparsak aşk battaniyesi olur
Eki Görüntüle 561296 Eki Görüntüle 561297 Eki Görüntüle 561298 Eki Görüntüle 561299 Eki Görüntüle 561300
bizim belli dizilerimiz var zaten .. pazartesi leyla ile mecnun izleriz, salı günü seksenlerçarşamba genellikle annemlere gideriz .. perşembe o kurtlar vadisi izler ben su doku çözerim yada kurabiye yaparım cumada onun annesigile gideriz .. cumartesiyi de sinema günü ilan ettik 3 haftadır aynı saatte filme gidiyoruz zaten fazla maç izleyecek günü yok .. maç özeti açar ona da ses etmem bu onun hobisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?