2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

canım fiyatı çok azdı zaten kapaklı daha kullanışlı tabiki ama bunada konabilir zaten iki kişilik konulacak tek kahvaltılık muhtemelen ama çerezlikte olur tuttum bunu tavsiyeleriniz bnm için değerli sağol tatlım
ama öğretecek biri lazım. daha şiş tutmayı bilmeyen biri nasıl yapsın atkı battaniye? anlamıyorum diyorsun ama bence altyapı mevcutmuş şekerim :)

kuzum sen yapmak iste ben tek tek anlatırım gerekirse birazdan özelden yazacağım linke bak takılırsan ben buradayım

aa ne güzeel, baya hazırlanmışsın da.. bakalım eşin ne kadar hazırlanabilmiş
inşallah çok güzel geçer, bi ömür huzurlu olur, nice 11 yıllar görürsünüz

Ben evlendikten sonra azcık yontuldum bu ikinci hazırlığım diyebilirim..

Ama eşim hep incedir bu konularda her zaman ki gibi olur umarım unutursa vay haline

aahh canım benim yaa, benim hafta sonları hem dersim var hemde eğitim veriyorum.o yüzden misafir bile randevulu geliyor.yani misafir gelmesi için bana uzun süre önce hafta sonu yapacaklarımdan birinden vazgeçmem gerekiyor.sadece salı ve perşembe akşamları 8 den sonra evde olabiliyorum.onuda zaten evde uzanarak geçirmek istiyorum :)) ama tabii yemek yapmayı bilmemek değil bu sadece vakit kalmıyor.artık hamile olursam işi brakırım ancak ozaman ev hanımı olacağım sanırım.:))) bir öncede kalmalıyımm...

ya tavşan yerine kalp olsa bu battaniyede daha romantik olmaz mı :26: nişanlını tavşanım diye seviyorsan olabilir tabi

ya da gül desenli. ben english home tarzına bayılırımmmm. mümkün müdür hocam?

kanks ben amatörüm kndimden bişeler koyamamkiözelden attğım mesajı oku canım ben bi çıkıyorum şimdik dönerim

benim özümde ağrıdan geldi canım..:26: hani çok çok aynı olmasa da yaşadıklarımız
yine hep elim kulağımdaydı..birde bahsettim sanırım biz netten tanıştık..onun verdiği zorluk ve sonrası..
ben zor kararlardan geçtim, biraz gözü karayım.

dediğin gibi nasip olunca oluyor her şeye rağmen..

Rabbim tüm hasret çekenleri bir an önce kavuştursun..

ya tavşan yerine kalp olsa bu battaniyede daha romantik olmaz mı :26: nişanlını tavşanım diye seviyorsan olabilir tabi

nişanlısına yapmıyorki ileride inşallah doğacak olan bebişine yapıyor ama kalpli çift kişilik battaniye yapılırsa bak ondan güzel aşk battaniyesi olur

olsuuun, yine de beceremem kii..
bizz napalım üşüyelim mi şimdi
hani şu malum kahverengi-sarı battaniyeden mi örtelim biz şimdi

örelim tatlım bende öreceğim de nasıl bi model yapsam ve ne yapsam diye düşünüyorum :44: geçen yıl örmüştüm çeyiz diye ama meğer küçük örmüşüm ikimiz aynı anda örtünemiyoruz ve kocişin boyunu tam hesaba katmamışım

olsuuun, yine de beceremem kii..
bizz napalım üşüyelim mi şimdi
hani şu malum kahverengi-sarı battaniyeden mi örtelim biz şimdi

Ben üşenirim , en fazla lif örmüşümdür.. Kocaman battaniye örmek mi

Ama kahverengi-sarı klasik battaniyelerden de örtmüyorum, lila mor beyaz peluş peluş bi battaniyemiz var tv karşısında birebir ( Bkz : Züğürt tesellisi )

Aşk battaniyesi nasıl oluyor yahuu ben de yapiiimm var mı örnek ??

istediğiniz her hangi bir örneği ve istediğiniz renkleri seçiyorsunuz, örüyorsunuz ve kocişinizle altında sarılarak tv izliyorsunuz bu battaniyenin adını da aşk battaniyesi koyuyorsunuz

valla güzel bişeyler arıyorum, düşünüyorum ama sonuçta bi karar vermedim :26:

önemli olan battaniyenin altı zaten
ben seviyorum örgüyü de o yüzden bari hobimle uğraşayım arada diyorum, ne kadar vaktim olursa artık

AŞk eldivenleri var ya bende onlar gibi esprili bişi mi acaba dedim anlaşıldı merkez tamam.

önemli olan battaniyenin altı zaten
ben seviyorum örgüyü de o yüzden bari hobimle uğraşayım arada diyorum, ne kadar vaktim olursa artık

Ben bi tane lif örmüştüm ablamın çeyizine ( Kendime hiç yapmadım )

Bi tane de havlu kenarı yapmıştım, ortaokul yıllarımda bi arkadaşımdan heveslenmiştim

Bir de ablamın oğluna bebek yeleği yapmıştım

Ey gidi günler , şimdi zincir bile çekmiyorum

AŞk eldivenleri var ya bende onlar gibi esprili bişi mi acaba dedim anlaşıldı merkez tamam.

ooooyyy tatlı şey
bak sen eldiven deyince aklıma şey geldi acaba kocaman örüp sonra kenarlarını birleştirip altında dikersek "U" şekli gibi, uyku tulumu gibi bence bu aşk battaniyesi olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…