2012'nin TAZE GELİNLERİ BURADA TOPLANALIM,YARDIMLAŞALIMM ! :)

insan becerikli ve bilgili olunca böyle şeyler elinden kaçmaz tabi. kolay gelsin Elifcim :)

önce tavşan kısmını yapıyorsun sonra tavşanların kenarlarını trabzanlarla gidip birleştiriyosun sonra göz kulak ve ponpon ayaklarevde atık iplerle denedim bugün kendi iplerini alacağım

zor gibi ben yapamam bunu:26: anlamadım hiç dediğinden zaten, çok utandım

insan becerikli ve bilgili olunca böyle şeyler elinden kaçmaz tabi. kolay gelsin Elifcim :)

inan örgüden anlamam ilk kez 3 sene önce nişanlıma tabi o zaman sevgilimdi sevgililer günne siyah beyaz atkı örmüştüm..Taaa o zamandan sonra ilk kez alacağım elime hafta sonu uğraştım öğrendim bilgi beceriden çok aşk bunları yartırıyor tatlım
Hem de güzel bir anı olur diye düşündüm bakalım inşllh alabilirim bugün ipleri

ohhh ohhh maşallahhh aşk meşk dolu topikk

vala aşka geliyorum bakınn sizi böyle gördükçe hep birlikte coşalım..
artıııı bana bir heycan basıyor..:26: böle garip hissediyorum gözlerim doluyor falan..
c.tesi biraz daha ayrıntı şeyler konuştuk ondan mı acaba..:26:

hayırlısı ile atlatırım da tek derdim akşam yemekleri olur

elif o kahvaltılıkları dışarıda da bulabilirdin ki :26: bence çok değişik dışarda bulamayacağın ya da dışardan daha ucuza gelen şeyleri netten alabilirsin. genelde ben bu tarz küçük mutfak eşyalarında netten çok kazıklandım markafoniden trendyoldan vs. çünkü dışarda aynısını buluyorsun, ucuza buluyorsun. bir de onların kapakları da yok. kapaksız kullanım zor oluyor. kapak gerektirmeyecek şeyler koymak gerekecek onlara. veya çerezlik gibi kullanılabilinir. suluk çok güzel, bayıldım bu arada :)

ama öğretecek biri lazım. daha şiş tutmayı bilmeyen biri nasıl yapsın atkı battaniye? anlamıyorum diyorsun ama bence altyapı mevcutmuş şekerim :)

iyi halletmişin tatlım daha ne olsun kırmızı kar yağdırmadığın kalmış Daha nice sonsuz senelere

Hadi ya sevindim

Çok teşekkür ederim cümlemiz inşallah

bakalım o ne planlar ne hazırlıklar yaptı
mutlu yıllar diliyorum Kader :))

Güle güle kullan elif yine almışsın nevaleleri :))

Daha nice senelere canım aynı yastıkta,huzurla,sağlıkla
Teşekkür ederim kızlar hep beraber daha nice yıl dönümleir kutlarız inşallah

ayrıntılar konuşulduğu içindir evet tatlım senin tabirinle "seneye bu zamanlar" sen burda akşama bunu yapıyorum kızlar sizde ne var dersin

hayırlı olsun canım, iyi günlerde kullanın inşallah..

hiçç bitmesinnnnnnn:123:

amiiinn hiç bitmesin inşallah

Amin

Bizim yarın 1.evlilik yıl dönümümüz inşallah :123:

aa ne güzeel, baya hazırlanmışsın da.. bakalım eşin ne kadar hazırlanabilmiş
inşallah çok güzel geçer, bi ömür huzurlu olur, nice 11 yıllar görürsünüz

şuan bebek battaniyesi örmesem de olur da ilerisi için örnek çıkarıp koyarım
ben aşk battaniyesi öreyim en iyisi

aaşk battaniyesi nasıl kiii :26: tığla mı şişle mi örülüyor.. hiç anlamam ki böyle şeylerden kıskanıyorum ama

Hayırlısı ile bugünler de geçer Eylül

Bana bazen hayal gibi geliyor evlenmemiz

Çok zor aşamalardan geçtiğimizden belkide, 15 ay o Hakkari de askerdi yaşıyor mu ne yiyor ne içiyor gibi şeyleri düşünmekten kendimde çok sağlıklı sayılmazdım

Ama nasip olunca oluyor işte, herşeye rağmen

Bak benimde herkes gibi derdim akşama ne pişirsem çoook şükür Rabbim sana ve tüm sevenlere nasip eylesin hayırlısı ile..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…